CHIANESE, LINA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.263
NA - Nord America 3.861
AS - Asia 677
AF - Africa 50
OC - Oceania 9
SA - Sud America 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 8.872
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.807
IT - Italia 1.702
DE - Germania 1.133
UA - Ucraina 689
CN - Cina 538
FI - Finlandia 231
SE - Svezia 190
IE - Irlanda 136
GB - Regno Unito 68
CA - Canada 54
CI - Costa d'Avorio 45
NL - Olanda 37
FR - Francia 36
VN - Vietnam 36
SG - Singapore 33
IN - India 20
TR - Turchia 20
RO - Romania 15
IR - Iran 12
BR - Brasile 7
NZ - Nuova Zelanda 7
ES - Italia 5
EU - Europa 5
JP - Giappone 5
PK - Pakistan 4
TW - Taiwan 4
AT - Austria 3
PT - Portogallo 3
RU - Federazione Russa 3
AU - Australia 2
BE - Belgio 2
CH - Svizzera 2
EG - Egitto 2
ID - Indonesia 2
KR - Corea 2
LT - Lituania 2
PL - Polonia 2
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
MG - Madagascar 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
TN - Tunisia 1
Totale 8.872
Città #
Chandler 732
Jacksonville 558
Napoli 368
Millbury 236
Princeton 228
Woodbridge 155
Naples 148
Nanjing 146
Boston 131
Wilmington 129
Ashburn 112
Beijing 88
Lecce 88
Houston 77
Nanchang 62
Como 59
Kronberg 59
Ann Arbor 52
Ottawa 50
Amsterdam 37
Shenyang 37
Dong Ket 36
Tianjin 34
Boardman 32
Norwalk 31
Jiaxing 30
Rome 30
Hebei 28
Changsha 26
Milan 23
Cagliari 20
Falls Church 19
Kunming 17
Orange 16
Los Angeles 12
Bacoli 11
Follina 9
Jinan 9
Mercato San Severino 9
Des Moines 8
Dublin 8
Manduria 8
Pune 8
Redmond 8
Shanghai 8
Portici 7
Seattle 7
Zhengzhou 7
Angri 6
Bologna 6
Perugia 6
Sarno 6
Andover 5
Berlin 5
Caserta 5
Changchun 5
Fairfield 5
Hangzhou 5
Indiana 5
Lanzhou 5
Padova 5
Palmerston North 5
Quartu Sant'elena 5
Tehran 5
Venezia 5
Bari 4
Codroipo 4
Foggia 4
Frignano 4
Lawrence 4
Montesarchio 4
Ningbo 4
Roccadaspide 4
San Mateo 4
San Salvatore Telesino 4
Taizhou 4
Teramo 4
Torino 4
Vaglio Basilicata 4
Adelfia 3
Adnan Menderes 3
Ariano Irpino 3
Avellino 3
Casalincontrada 3
Catania 3
Centro 3
Cesena 3
Chicago 3
Cortona 3
Desio 3
Florence 3
Forlì 3
Frankfurt am Main 3
Genoa 3
Guangzhou 3
João Pessoa 3
Licata 3
London 3
Montoro 3
Nanning 3
Totale 4.221
Nome #
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala 152
Polimorfismo della caseina as1 e qualità del latte della capra Sarda 151
Composizione della frazione proteica di siero e scotta di caseificio. II - Pecorino 132
Studio di caratterizzazione aromatica dell'uva Falanghina mediante spettrometria di massa (Study of aromatic characterization of Falanghina grapes by mass spectrometric techniques) 103
La genuinità del grasso di latte di bufala: un'applicazione del Metodo Ufficiale UE (Precht) basato sulla determinazione gascromatografica dei trigliceridi 98
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala 89
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 88
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 86
Un metodo immunologico per il dosaggio della caseina bovina in formaggi di pecora 83
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina 83
Ruolo della microflora mesofila (NSLAB) sulla proteolisi dei formaggi a pasta cotta e a lunga stagionatura tipo Grana. 78
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques 76
Alternative nonallelic deletion is constitutive of ruminant as1-casein 74
Correlazione tra polimorfismo genetico dell'alphas1-caseina caprina e attitudine del latte di capra alla coagulazione 73
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 72
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides. 71
Casein breakdown in Pecorino Romano cheese 71
Stato dell'arte sulla caratterizzazione proteomica e genomica delle proteine del latte di asina 71
Dental caries-protective agents in milk products: a new preventive strategy by caseinophosphopeptides (CPP) 68
Impact of milk base heat treatment intensity on qualitative and quantitattive production of phosphopeptides in yoghurt 68
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino 67
Primary structure of water buffalo alpha-lactalbumin variants A and B. 66
Combined high resolution separation techniques (FPLC and HPLC) and mass spectrometry-based identification of peptides and proteins in Grana Padano cheese 66
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis 66
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina 66
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey’s milk 65
Chemical composition and functional properties of ovine rennet whey and deproteinized whey 63
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese 63
Occurrence of water buffalo αs1�CN polymorphism. 62
Occurrence of three novel alpha s1-casein variants in goat milk 61
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 61
Preliminary evaluation of the influence of pasture feeling on proteolysis of Ragusano Cheese 59
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" 59
Influenza del trattamento termico del latte e della temperatura di cottura della cagliata sulla composizione chimica e sulla proteolisi del formaggio Pecorino Romano 59
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine 58
Novel mass spectrometric approaches to structure analysis of proteins in milk and dairy products 57
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 56
Peptidomic study on in vitro and in vivo phosphopeptide release during the chewing of gum fortified with a commercial casein hydrolysate 53
Differential splicing of pre-messenger RNA produces multiple forms of mature caprine as1-casein. 52
Characterisation of water buffalo ricotta cheese 52
Occurrence of novel phenotypes of goat as1-casein 52
Occurrence of novel alpha s1-casein variants in Italian goat breeds. 52
Determinazione del livello quantitativo delle quattro frazioni caseiniche e del rapporto CN/SP nel latte di asina. Nota 2 52
Synthetic peptides as substrate for assaying the proteolytic activity of Lactobacillus helveticus. 51
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition 51
Studio della composizione in CLA della mozzarella di bufala campana 51
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio 51
as1-casein genetic variants in Sarda goat breed. 50
Capillary Electrophoresis mediated detection of bovine milk in Water Buffalo Mozzarella Cheese. 50
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio 50
Characterization of wheat gliadin proteins by combined two-dimensional gel electrophoresis and tandem mass spectrometry. 50
La qualit� del glutine in semola e pasta di grano duro con Elettoroforesi Capillare 49
Co-presence of deleted protein species generates structural heterogeneity of ovine as1-casein 49
Mass spectrometry-based procedure for the identification of ovine casein heterogeneity 49
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese 49
Identification of ovine casein heterogeneity by HPLC and electrospray mass spectrometry 49
Application of immunoblotting to the specific control of ovine casein fractionation 49
Processo di recupero di bio-peptidi dal siero ovino mediante tecnologie di membrana 49
Interallelic recombination is probably responsible for the occurrence of a new as1-casein variant found in goat species 48
Qualitative and quantitative analysis of wheat gluten proteins by liquid chromatography and electrospray mass spectrometry 48
Discovery of an ovine alpha s2-casein variant 48
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis 48
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 47
Gel electrophoresis and immunoblotting for the detection of casein proteolysis in cheese 46
Occurrence of casein polymorphism in water buffalo milk. 46
Uso del PhastSystem nella determinazione del polimorfismo delle lattoproteine caprine 46
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina 46
Occurrene of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-lactoglobulin II locus 46
La distribuzione quali-quantitativa della componente lipidica indotta dal processo di lavorazione della mozzarella di bufala campana. 45
Allelic frequency of casein milk in Sarda breed goats 45
Influence of rennet type on proteolysis of the PDO Fiore Sardo cheese 45
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose 45
Mass spectrometry in the study of anthocyanins and their derivatives: differentiation of Vitis vinifera and hybrid grapes by liquid chromatography/electrospray ionization mass spectrometry and tandem mass spectrometry. 44
Characterization of the oligopeptides of Parmigiano-Reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid/l 44
Un sistema di controllo della qualità della ricotta basato sull'identificazione dei componenti la frazione proteica 44
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" 44
Aspetti della produzione dei piccoli ruminanti con impatto sulla salute umana 44
Detection of plasmin-mediated beta-casein hydrolysis in milk and cheese through immunochemical techniques 43
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 43
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk 43
Identification of bovine casein variants by gel isoelectric focusing 43
Challenging the heterogeneity of casein by an IEF/MALDI-TOF “virtual 2D-like” approach 43
Effetto della temperatura di conservazione sulla componente lipidica della mozzarella di bufala. 42
Composizione proteica della ricotta. 42
Eventual limits of the current EU official method for evaluating milk adulteration of water buffalo dairy products and potential proteomic solutions 42
Phosphopeptides from Grana Padano cheese: nature, origin and changes during ripening 41
Milk protein and their antigenicity 41
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l’approccio metabolomico 41
Caratterizzazione molecolare della carne di bufalo mediante approcci proteomici e strutturali 41
Fast screening and quantitative evaluation of internally deleted goat alphas1-casein variants by mass spectrometric detection of the signature peptides 41
Variazioni qualitative e quantitative nella frazione proteica del latte destinato alla prima infanzia 40
Valutazione di peptidi funzionali nei prodotti lattiero-caseari mediante spettrometria di massa. 40
Primary structure of a novel water buffalo alpha-lactalbumin variant 40
Gene duplication at the alpha-lactalbumin locus: Finding the evidence in water buffalo (Bubalus bubalus L.) 40
Triacylglycerols, fatty acids and conjugated linoleic acids in Italian Mozzarella di Bufala Campana cheese 40
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica 39
The quality of Girgentana goat milk. 38
Effetto del processo di chiarificazione del mosto e del vino sulla componente aromatica dei vini bianchi” 38
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN 38
Determinazione della quantità di latte aggiunto nella produzione della ricotta. 37
Totale 5.706
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201983 0 0 0 0 0 0 0 0 0 27 19 37
2019/2020912 264 56 112 7 107 12 21 20 25 48 76 164
2020/20211.830 48 123 474 175 184 178 172 50 161 61 142 62
2021/20221.399 58 13 15 21 12 16 22 71 158 105 394 514
2022/20231.532 276 178 59 143 181 166 15 146 227 56 63 22
2023/2024861 110 185 104 69 55 114 30 137 24 33 0 0
Totale 9.092