CHIANESE, LINA

CHIANESE, LINA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 235 (tempo di esecuzione: 0.043 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Protective effect of yogurt extract on dental enamel demineralization in vitro 1.1 Articolo in rivista 2008 Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Cantile, Tiziana; Quarto, Maria; Ingenito, Aniello; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 1.1 Articolo in rivista 2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Tradition and innovation in the water buffalo dairy products 1.1 Articolo in rivista 2007 Addeo, Francesco; V., Alloisio; Chianese, Lina
The oligopeptides of sweet and acid cheese whey 1.1 Articolo in rivista 1997 Chianese, Lina; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Laezza, P.; Malorni, A.; Mucchetti, G.; Garro, Giuseppina; Addeo, Francesco
Phosphopeptides from Grana Padano cheese: nature, origin and changes during ripening 1.1 Articolo in rivista 1997 Ferranti, Pasquale; Barone, F.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Scaloni, A.; Pellegrino, L.; Resmini, P.
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides. 1.1 Articolo in rivista 2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, M. V.; Picariello, G.; Nasi, Antonella; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Composizione proteica della ricotta. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2000 Pizzolongo, Fabiana; Garro, Giuseppina; Pugliano, G.; Chianese, Lina
In vivo short-term antibacterial effect of yogurt on cariogenic bacteria 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 Cantile, Tiziana; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Amato, I.; Sangianantoni, Giancarla; Quarto, Maria; Chianese, Lina; Ingenito, Aniello
Fast screening and quantitative evaluation of internally deleted goat alphas1-casein variants by mass spectrometric detection of the signature peptides 1.1 Articolo in rivista 2009 Picariello, G.; Ferranti, Pasquale; Caira, S.; Fierro, O.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Characterisation and cytomodulatory properties of peptides from Mozzarella di Bufala Campana cheese whey 1.1 Articolo in rivista 2009 C., De Simone; G., Picariello; G., Mamone; P., Stiuso; A., Dicitore; D., Vanacore; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Qualitative and quantitative analysis of wheat gluten proteins by liquid chromatography and electrospray mass spectrometry 1.1 Articolo in rivista 2000 Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina; Scafuri, L.; Addeo, Francesco
Synthetic peptides as substrate for assaying the proteolytic activity of Lactobacillus helveticus. 1.1 Articolo in rivista 2003 Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Gatti, M.; Fornasari, M. E.; Barone, F.; Lilla, S.; Mucchetti, G.; Picariello, G.; Chianese, Lina; Neviani, E.; Addeo, Francesco
Mass spectrometry-based procedure for the identification of ovine casein heterogeneity 1.1 Articolo in rivista 2001 Ferranti, Pasquale; Pizzano, R.; Garro, Giuseppina; Caira, S.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Gene duplication at the alpha-lactalbumin locus: Finding the evidence in water buffalo (Bubalus bubalus L.) 1.1 Articolo in rivista 2010 Rullo, R; DI LUCCIA, A; Chianese, Lina; Pieragostini, E.
Stato dell'arte sulla caratterizzazione proteomica e genomica delle proteine del latte di asina 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2011 Ramunno, Luigi; Chianese, Lina; DI GREGORIO, P.; Rando, A.; Marletta, D.; Mauriello, Rosalba; Quarto, M.; Gallo, Daniela; Pauciullo, Alfredo; Cosenza, Gianfranco; Nardone, A.
Ruolo della microflora lattica mesofila sulla proteolisi dei formaggi tipo grana. 1.1 Articolo in rivista 2002 Chiavari, C.; Ferri, G.; Nanni, M.; Coppola, R.; Ranucci, C.; Pugliano, G.; Chianese, Lina
I prodotti lattiero-caseari nella prevenzione della carie 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2010 Chianese, Lina
Uso di metodi biochimici per la determinazione della composizione fine della frazione caseinica del latte di asina 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2002 Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala 1.1 Articolo in rivista 1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Individuazione di nuove risorse alimentari per formulazioni dietetiche 1.1 Articolo in rivista 1999 Somma, A.; Pugliano, G.; Laezza, P.; Chianese, Lina; DI LUCCIA, A.; D'Egidio, M. G.; Cecchini, C.