CHIANESE, LINA
CHIANESE, LINA
Dipartimento di Agraria
Antibacterial potential of donkey's milk disclosed by untargeted proteomics
2021 Spada, V.; Ferranti, P.; Chianese, L.; Salimei, E.; Addeo, F.; Picariello, G.
Proteomic characterisation and phylogenetic derivation of ovine alpha-s1-CN B and alpha-s1-CN G genetics variants
2022 DE PASCALE, Sabrina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Scaloni, Andrea; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina
Proteomic techniques for the caprine milk characterization (Tecniche proteomiche per la caratterizzazione della qualità del latte di capra)
2011 Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach
2021 Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina
2012 Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Occurrence of genetic polymorphism at the s1-CN locus in Mediterranean water buffalo milk
2009 Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, S.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco
Proteolysis and Process-Induced Modifications in Synbiotic Yogurt Investigated by Peptidomics and Phosphopeptidomics
2020 Pinto, Gabriella; Picariello, Gianluca; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scaloni, Andrea; Simonetta Caira, And
Impact of protein composition on quality texture of PDO “Mozzarella di bufala campana” cheese.
2005 Chianese, Lina; Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra
2010 Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina
Effetto della temperatura di conservazione sulla componente lipidica della mozzarella di bufala.
2002 Romano, Raffaele; Pugliano, G.; Pilone, C.; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina
Effect of dietary vitamin E content on the CLA, cholesterol and triglycerides composition of italian mediterranean buffalo meat
2007 Romano, Raffaele; Borriello, I.; Chianese, Lina
composition of Italian Mediterranean buffalo meat
2007 Romano, Raffaele; Borriello, Ilaria; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele
Triacylglycerols, fatty acids and conjugated linoleic acids in Italian Mozzarella di Bufala Campana cheese
2011 Romano, Raffaele; Giordano, Anella; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey’s milk
2019 Cosenza, Gianfranco; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Auzino, Barbara; Iannaccone, Marco; Costanzo, Angela; Chianese, Lina; Pauciullo, Alfredo
Characterisation of the heterogeneity of ovine deleted variant alphaS1-casein E by a proteomic approach
2019 Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Lilla, Sergio; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Peptidomic study on in vitro and in vivo phosphopeptide release during the chewing of gum fortified with a commercial casein hydrolysate
2018 Quarto, Maria; Nitride, Chiara; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Di Stasio, Michele; Grazia Volpe, Maria; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Chianese, Lina
Release of bioactive peptides and quercetin during chewing of fortified gum
2015 Quarto, M.; DI STASIO, M.; Moccia, S.; Ferranti, Pasquale; Nitride, Chiara; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Volpe, M. G.; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Chianese, Lina
Influenza del genotipo caseinico al locus dell’as1-CN sulla qualità e quantità dei fosfopeptidi presenti nel formaggio Cacioricotta di capra
2014 Cusati, Annabella; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina
2013 Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Caratterizzazione aromatica e fenolica dell’uva e del vino Pallagrello Bianco
2009 Petrucci, L.; De Pascale, S.; Tartaglione, E.; Romano, Raffaele; Chianese, Lina
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Antibacterial potential of donkey's milk disclosed by untargeted proteomics | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Spada, V.; Ferranti, P.; Chianese, L.; Salimei, E.; Addeo, F.; Picariello, G. | |
Proteomic characterisation and phylogenetic derivation of ovine alpha-s1-CN B and alpha-s1-CN G genetics variants | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | DE PASCALE, Sabrina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Scaloni, Andrea; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina | |
Proteomic techniques for the caprine milk characterization (Tecniche proteomiche per la caratterizzazione della qualità del latte di capra) | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina | |
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina | |
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2012 | Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Occurrence of genetic polymorphism at the s1-CN locus in Mediterranean water buffalo milk | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, S.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco | |
Proteolysis and Process-Induced Modifications in Synbiotic Yogurt Investigated by Peptidomics and Phosphopeptidomics | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Pinto, Gabriella; Picariello, Gianluca; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scaloni, Andrea; Simonetta Caira, And | |
Impact of protein composition on quality texture of PDO “Mozzarella di bufala campana” cheese. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Chianese, Lina; Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco | |
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina | |
Effetto della temperatura di conservazione sulla componente lipidica della mozzarella di bufala. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Romano, Raffaele; Pugliano, G.; Pilone, C.; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina | |
Effect of dietary vitamin E content on the CLA, cholesterol and triglycerides composition of italian mediterranean buffalo meat | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Romano, Raffaele; Borriello, I.; Chianese, Lina | |
composition of Italian Mediterranean buffalo meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Romano, Raffaele; Borriello, Ilaria; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele | |
Triacylglycerols, fatty acids and conjugated linoleic acids in Italian Mozzarella di Bufala Campana cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Romano, Raffaele; Giordano, Anella; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey’s milk | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Cosenza, Gianfranco; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Auzino, Barbara; Iannaccone, Marco; Costanzo, Angela; Chianese, Lina; Pauciullo, Alfredo | |
Characterisation of the heterogeneity of ovine deleted variant alphaS1-casein E by a proteomic approach | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Lilla, Sergio; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Peptidomic study on in vitro and in vivo phosphopeptide release during the chewing of gum fortified with a commercial casein hydrolysate | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Quarto, Maria; Nitride, Chiara; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Di Stasio, Michele; Grazia Volpe, Maria; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Chianese, Lina | |
Release of bioactive peptides and quercetin during chewing of fortified gum | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2015 | Quarto, M.; DI STASIO, M.; Moccia, S.; Ferranti, Pasquale; Nitride, Chiara; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Volpe, M. G.; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Chianese, Lina | |
Influenza del genotipo caseinico al locus dell’as1-CN sulla qualità e quantità dei fosfopeptidi presenti nel formaggio Cacioricotta di capra | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2014 | Cusati, Annabella; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Caratterizzazione aromatica e fenolica dell’uva e del vino Pallagrello Bianco | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2009 | Petrucci, L.; De Pascale, S.; Tartaglione, E.; Romano, Raffaele; Chianese, Lina |