SACCHI, RAFFAELE
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.935
EU - Europa 2.841
AS - Asia 589
AF - Africa 53
SA - Sud America 15
OC - Oceania 1
Totale 6.434
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.888
IT - Italia 1.735
CN - Cina 398
UA - Ucraina 219
DE - Germania 175
FI - Finlandia 153
PL - Polonia 107
NL - Olanda 105
IE - Irlanda 92
VN - Vietnam 65
GB - Regno Unito 64
SE - Svezia 58
CA - Canada 46
CI - Costa d'Avorio 44
TR - Turchia 43
ES - Italia 36
FR - Francia 32
SG - Singapore 21
IN - India 19
AT - Austria 14
BR - Brasile 14
CZ - Repubblica Ceca 8
HK - Hong Kong 8
CH - Svizzera 7
PT - Portogallo 7
MY - Malesia 6
GR - Grecia 5
DK - Danimarca 4
JP - Giappone 4
TH - Thailandia 4
BG - Bulgaria 3
ID - Indonesia 3
IS - Islanda 3
NP - Nepal 3
PH - Filippine 3
SI - Slovenia 3
EG - Egitto 2
HR - Croazia 2
IR - Iran 2
PK - Pakistan 2
RO - Romania 2
SA - Arabia Saudita 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TN - Tunisia 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AU - Australia 1
BE - Belgio 1
CO - Colombia 1
CY - Cipro 1
DZ - Algeria 1
HU - Ungheria 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MX - Messico 1
NG - Nigeria 1
NO - Norvegia 1
SD - Sudan 1
TW - Taiwan 1
Totale 6.434
Città #
Chandler 632
Jacksonville 208
Napoli 208
Millbury 166
Princeton 155
Naples 153
Ashburn 146
Nanjing 123
Boston 116
Amsterdam 101
Beijing 101
Wilmington 75
Des Moines 67
Dong Ket 62
Rome 60
Ottawa 41
Nanchang 39
Florence 33
Woodbridge 32
Lawrence 30
Ann Arbor 27
Milan 27
Catania 25
Kronberg 24
Shenyang 24
Hebei 23
Istanbul 23
Tianjin 21
Changsha 18
Jiaxing 16
Washington 16
Caserta 15
Norwalk 14
Boardman 13
Bologna 13
Cagliari 13
Salerno 13
Casoria 12
Falls Church 12
Houston 12
Palermo 12
Perugia 11
Seattle 11
Fairfield 10
Kucukcigli 10
Pune 10
Aversa 9
Los Corrales 9
Modena 9
Muggiò 9
Orange 9
Prato 9
Redwood City 9
Apice 8
Dos Hermanas 8
Hong Kong 8
Trento 8
Warsaw 8
Angri 7
Bari 7
Hanover 7
Los Angeles 7
Mercato San Severino 7
Mountain View 7
Sassano 7
Telford 7
Dublin 6
Pescara 6
Shanghai 6
Torre Annunziata 6
Turin 6
Bassano Bresciano 5
Benevento 5
Castel Campagnano 5
Ceska 5
Kunming 5
Lugano 5
New York 5
Pietrasanta 5
Rio de Janeiro 5
Valencia 5
Vienna 5
Augusta 4
Avigliano 4
Castel Volturno 4
Cesena 4
Cisterna 4
Council Bluffs 4
Ercolano 4
Filottrano 4
Hangzhou 4
Kochi 4
Kuehnsdorf 4
Lappeenranta 4
Magliano Alpi 4
Monfalcone 4
Nürnberg 4
Ospedaletto d'Alpinolo 4
Paris 4
Portici 4
Totale 3.289
Nome #
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda. 353
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 187
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 160
Flavor chemistry of virgin olive oil: An overview 122
Nuove conoscenze sull’aroma dell’olio 78
L’olio extravergine in cucina. I segreti di un protagonista della gastronomia mediterranea 73
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 73
Gastronomia molecolare: l'importanza della chimica in cucina 65
1H and 13C-NMR of virgin olive oil. An Overview 63
I bambini giocano con l'olio 63
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions 60
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 58
High phenolic content in extra virgin olive oil influences the release (time-intensity) of aroma compounds in mouth 56
Alla ricerca di marcatori della tipicità degli oli extravergini di oliva 54
Determinazione gascromatografica di ß-sitosterolo, stigmasterolo e trienantina quali traccianti per burri anidri. 54
Fruit position within the canopy affects kernel lipid composition of hazelnuts 54
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage 52
L'olio del Sannio 51
Caratterizzazione e valutazione bio-agronomica di cultivar del germoplasma di olivo in Campania. 51
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo 51
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese 51
Characterisation of lemon-flavoured olive oils 50
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese 49
L'olio del Cilento 49
L'olio della provincia di Caserta 49
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 49
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri 49
Antioxidant activity of virgin olive oil phenolic compounds in a micellar system 49
A high field 1H-NMR study of minor components in virgin olive oils 48
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 47
Assessment of milk fat content in fat blends by 13C NMR spectroscopy analysis of butyrate 47
Temporal changes of virgin olive oil volatile compounds in a model system simulating domestic consumption: The role of biophenols 46
Olive oil from the 79 A.D. Vesuvius eruption stored at the Naples National Archaeological Museum (Italy) 46
Bioactive compounds from plants useful as antioxidant additives for preserving fatty fish foods 45
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 45
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 45
Characterization of the oligopeptides of Parmigiano-Reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid/l 44
Ingredienti fenolici da sottoprodotti oleari 43
Oleocanthal in Olive oil: between myth and reality 42
L'olio della Penisola Sorrentina 42
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 42
Hydroxytyrosol, a phenolic compound from virgin olive oil, prevents macrophage activation. 42
Sip volume affects oral release of wine volatiles 42
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 41
NMR for food quality and traceabilty 40
Characterization of olive (Olea europaea, cv Pisciottana) biophenols by electrospray ionization mass spectrometry 39
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS. 39
Proton NMR of fish oils and lipids 39
Effetto del confezionamento in polietilentereftalato funzionalizzato sulla qualità sensoriale dell'olio extra vergine di oliva 39
Feofitine e digliceridi: indici di qualità degli oli extravergini di oliva imbottigliati? 39
Oxidation kinetics of ready to use therapeutic food formulations 39
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 38
Healthy virgin olive oil: a matter of bitterness 38
Biophenolic compounds influence the in-mouth perceived intensity of virgin olive oil flavours and off-flavours 38
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study 37
La qualita' dell'olio extra vergine di oliva estratto sotto flusso di azoto 37
Acid-induced structural modifications of unsaturated fatty acids and phenolic olive oil constituents by nitrite ions: A chemical assessment 37
High Resolution 13C-NMR detection of short- and medium-chain synthetic triacylglycerols used in butterfat adulteration 37
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 37
Characterization of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil and their Effect on the Formation of Carcinogenic/Mutagenic Heterocyclic Amines in a Model System 36
EXPLORING GENETIC DIVERSITY IN 20 OLIVE (OLEA EUROPAEA L.) VARIETIES SPREAD IN CAMPANIA (ITALY) AND ITS RELATIONSHIP WITH THE OLIVE OIL PROFILE 36
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 36
L'olio delle Colline Salernitane 35
Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell???ossidazione in alimenti lipidici 35
Understanding the Morpho-Anatomical, Physiological, and Functional Response of Sweet Basil to Isosmotic Nitrate to Chloride Ratios. 35
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 35
Lipids of Buffalo (Bubalus bubalis l) meat. 34
Volatile compounds in intermittent frying by gas chromatography and nuclear magnetic resonance 34
Neapolitan coffee brew chemical analysis in comparison to espresso, moka and American brews 34
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano" 34
Effetto della filtrazione industriale di olio extra vergine cv. ravece sulla frazione volatile 34
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 34
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil 33
L'olio dell'Irpinia 33
Ottimizzazione delle fasi di stoccaggio, filtrazione e confezionamento dell'olio extravergine di oliva e valorizzazione dell'olio lampante 33
Stabilita' di emulsioni funzionali o/w addizionate di biofenoli estratti da acque di vegetazione 33
Effetti del processo di estrazione in atmosfera inerte (N2) sulla qualità dell'olio vergine d'oliva 33
Extra virgin olive oil aroma release after interaction with human saliva from individuals with different body mass index 33
Effetto della mosca olearia (Bactrocera oleae) sul profilo trascrittomico e metabolomico dell’olivo (Olea europaea) 33
Application of High Resolution NMR in the study of food lipids 32
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 32
Oleic acid content of a meal promotes oleoylethanolamide response and reduces subsequent energy intake in humans 32
Use of odorant series for extra virgin olive oil aroma characterisation 32
Sensory evaluation and volatile compounds of an alternative ready-to-use therapeutic food for malnourished children 32
Compositional and Morphological Characterization of ‘Sorrento’ and ‘Chandler’ Walnuts 32
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters 31
Could halophilic archaea improve the traditional salted anchovies (Engraulis encrasicholus L) manufacture? 31
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils 31
Application of "magnetic tongue" to the sensory evaluation of extra virgin olive oil 31
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 31
Caffè alla napoletana: Neapolitan coffee brew analysis in comparison to different brewing procedures. 31
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece 31
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds 31
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 2: simulazione dell’aroma retronasale. Indagine sull’influenza della saliva e del volume del sorso. 31
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. 30
Characterization and Evaluation of Olive Germplasm in Southern Italy 30
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 30
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil, 29
Trattamento dei reflui oleari: recupero della frazione biologicamente attiva e di acqua purificata 29
OLIVE TREE GENETIC DIVERSITY AND OLIVE OIL FLAVOURS 29
Totale 4.784
Categoria #
all - tutte 22.711
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 22.711


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201941 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 25 16
2019/2020675 220 17 56 16 73 14 9 21 5 47 92 105
2020/2021906 23 57 66 80 78 85 125 27 124 107 64 70
2021/20221.209 43 33 17 26 38 31 21 86 112 153 241 408
2022/20231.535 203 126 61 80 201 178 37 156 241 115 99 38
2023/20241.080 61 184 95 119 92 132 82 185 58 47 25 0
Totale 6.751