Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils / Sacchi, Raffaele; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Savarese, Maria; Ambrosino, MARIA LUISA. - (2010), pp. 65-72. (Intervento presentato al convegno AGROSTAT 2010 - 11th European Symposium on Statistical Methods for the Food Industry tenutosi a Benevento (Italy) nel February, 23 - 26th 2010).

Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils

SACCHI, RAFFAELE;PARISINI, CRISTINA;PADUANO, ANTONELLO;DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA;SAVARESE, MARIA;AMBROSINO, MARIA LUISA
2010

2010
889010158X
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils / Sacchi, Raffaele; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Savarese, Maria; Ambrosino, MARIA LUISA. - (2010), pp. 65-72. (Intervento presentato al convegno AGROSTAT 2010 - 11th European Symposium on Statistical Methods for the Food Industry tenutosi a Benevento (Italy) nel February, 23 - 26th 2010).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/365728
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact