SACCHI, RAFFAELE
SACCHI, RAFFAELE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Relationship between Virgin Olive Oil Phenolic Compounds and Acrylamide Formation in Fried Crisps
2008 A., Napolitano; F., Morales F; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters
2007 DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Influence of packaging geometry and material properties on the oxidation kinetic of bottled virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; S., Bove; E., LA NOTTE; Sacchi, Raffaele
Tecnologie di estrazione, conservazione, packaging e loro riflessi sulla qualità dell'olio vergine di oliva
2010 Servili, M; Esposto, S; Taticchi, A; Sacchi, Raffaele
Innovazioni di processo e qualità-tipicità dell'olio
2009 Sacchi, Raffaele
Edible oils: from composition to Molecular Gastronomy
2009 Sacchi, Raffaele
Le donne dell'Olio in Campania
2009 Sacchi, Raffaele
I bambini giocano con l'olio
2009 Sacchi, Raffaele
Virgin Olive Oil and Molecular Gastronomy: Cooking, Antioxidants and Flavours
2009 Sacchi, Raffaele
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils
2009 Picariello, G.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS.
2007 Picariello, G; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
Oleocanthal in Olive oil: between myth and reality
2006 Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers
2007 Sacchi, Raffaele; Del Regno, A.; Paduano, Antonello; Terminiello, Rosa; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria
SHORT-TERM DIGESTIBILITY OF KETOLINOLEIC ACIDS AND TOTAL OXIDIZED FATTY ACIDS IN FASTED AND NON-FASTED RATS
2013 S., Bastida; R., Olivero; Paduano, Antonello; Fogliano, Vincenzo; M., Gonzalez Muñoz; J., Benedí; Sacchi, Raffaele; F., Sánchez Muniz
Valorizzazione delle acque di vegetazione mediante recupero di prodotti ad alto valore aggiunto
2012 DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Falco, S.; Sacchi, Raffaele
L'innovazione nella filiera olivicolo-olearia
2009 Sacchi, Raffaele
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils
2010 Sacchi, Raffaele; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Savarese, Maria; Ambrosino, MARIA LUISA
Ideazione di un "Format gioco" didattico per ragazzi relativo al settore oleario
2010 Sacchi, Raffaele
Pane e olio
2010 Sacchi, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Relationship between Virgin Olive Oil Phenolic Compounds and Acrylamide Formation in Fried Crisps | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | A., Napolitano; F., Morales F; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo | |
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Influence of packaging geometry and material properties on the oxidation kinetic of bottled virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; S., Bove; E., LA NOTTE; Sacchi, Raffaele | |
Tecnologie di estrazione, conservazione, packaging e loro riflessi sulla qualità dell'olio vergine di oliva | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | Servili, M; Esposto, S; Taticchi, A; Sacchi, Raffaele | |
Innovazioni di processo e qualità-tipicità dell'olio | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Edible oils: from composition to Molecular Gastronomy | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Le donne dell'Olio in Campania | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
I bambini giocano con l'olio | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Virgin Olive Oil and Molecular Gastronomy: Cooking, Antioxidants and Flavours | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Picariello, G.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco | |
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Picariello, G; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco | |
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo | |
Oleocanthal in Olive oil: between myth and reality | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele | |
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Sacchi, Raffaele; Del Regno, A.; Paduano, Antonello; Terminiello, Rosa; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria | |
SHORT-TERM DIGESTIBILITY OF KETOLINOLEIC ACIDS AND TOTAL OXIDIZED FATTY ACIDS IN FASTED AND NON-FASTED RATS | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2013 | S., Bastida; R., Olivero; Paduano, Antonello; Fogliano, Vincenzo; M., Gonzalez Muñoz; J., Benedí; Sacchi, Raffaele; F., Sánchez Muniz | |
Valorizzazione delle acque di vegetazione mediante recupero di prodotti ad alto valore aggiunto | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Falco, S.; Sacchi, Raffaele | |
L'innovazione nella filiera olivicolo-olearia | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2010 | Sacchi, Raffaele; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Savarese, Maria; Ambrosino, MARIA LUISA | |
Ideazione di un "Format gioco" didattico per ragazzi relativo al settore oleario | 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati | 2010 | Sacchi, Raffaele | |
Pane e olio | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | Sacchi, Raffaele |