SACCHI, RAFFAELE

SACCHI, RAFFAELE  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 190 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H and 13C-NMR of virgin olive oil. An Overview 1-gen-1997 Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco; Paolillo, Livio
A high field 1H-NMR study of minor components in virgin olive oils 1-gen-1996 Sacchi, Raffaele; M., Patumi; G., Fontanazza; P., Barone; P., Fiordiponti
A methodology proposal for olive zoning. A case study in the Cilento Area. 1-gen-2006 DE MARCO, Elena; G., D’Urso; Langella, Giuliano; Savarese, Maria; Parisini, Cristina; Sacchi, Raffaele
Acid-induced structural modifications of unsaturated fatty acids and phenolic olive oil constituents by nitrite ions: A chemical assessment 1-gen-2004 Napolitano, Alessandra; Panzella, Lucia; Savarese, Maria; Sacchi, Raffaele; Giudicianni, Italo; Paolillo, Livio; D'Ischia, Marco
Alla ricerca di marcatori della tipicità degli oli extravergini di oliva 1-gen-2009 Sacchi, Raffaele
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 1-gen-2018 Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Andrea Squadrilli, Gian; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Genovese, Alessandro
Antioxidant activity of virgin olive oil phenolic compounds in a micellar system 1-gen-1999 Fogliano, Vincenzo; Ritieni, Alberto; Monti, SIMONA MARIA; Gallo, Monica; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele
Application of "magnetic tongue" to the sensory evaluation of extra virgin olive oil 1-gen-2013 Lauri, Ilaria; Pagano, Bruno; Malmendal, A.; Sacchi, Raffaele; Novellino, Ettore; Randazzo, Antonio
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 1-gen-2013 Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DE MARCO, Elena; Sacchi, Raffaele
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study 1-gen-2007 Savarese, Maria; Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele
Application of High Resolution NMR in the study of food lipids 1-gen-2008 Sacchi R.
Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell???ossidazione in alimenti lipidici 1-gen-2007 Sacchi, Raffaele
Assessment of milk fat content in fat blends by 13C NMR spectroscopy analysis of butyrate 1-gen-2018 Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Picariello, Gianluca; Romano, Raffaele; Addeo, Francesco
I bambini giocano con l'olio 1-gen-2009 Sacchi, Raffaele
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 1-gen-2001 Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Bioactive compounds from plants useful as antioxidant additives for preserving fatty fish foods 1-gen-2001 I.MEDINA; D.DELLA MEDAGLIA; A.BATTAGLIA; M.J.GONZALES; R. SACCHI; J.M.GALLARDO
Biochemical composition and in vitro digestibility of Galdieria sulphuraria grown on spent cherry-brine liquid 1-gen-2019 Massa, Marina; Buono, S.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Russo, GIOVANNI LUCA; Troise, D. A.; Sacchi, R.; Vitaglione, P.; Fogliano, V.
Biophenolic compounds influence the in-mouth perceived intensity of virgin olive oil flavours and off-flavours 1-gen-2020 Genovese, A.; Mondola, F.; Paduano, A.; Sacchi, R.
Caffè alla napoletana: Neapolitan coffee brew analysis in comparison to different brewing procedures. 1-gen-2013 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Canela, M.; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda. 1-gen-2015 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele