PADUANO, ANTONELLO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.342
EU - Europa 1.018
AS - Asia 303
AF - Africa 21
SA - Sud America 14
Totale 2.698
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.323
IT - Italia 625
CN - Cina 205
FI - Finlandia 69
DE - Germania 68
UA - Ucraina 65
SG - Singapore 60
NL - Olanda 44
IE - Irlanda 43
GB - Regno Unito 25
SE - Svezia 23
CA - Canada 19
CI - Costa d'Avorio 18
ES - Italia 15
BR - Brasile 13
FR - Francia 13
TR - Turchia 10
VN - Vietnam 10
PT - Portogallo 6
AT - Austria 5
PL - Polonia 5
GR - Grecia 3
IN - India 3
NP - Nepal 3
SI - Slovenia 3
CH - Svizzera 2
HK - Hong Kong 2
JP - Giappone 2
TH - Thailandia 2
TN - Tunisia 2
CO - Colombia 1
DK - Danimarca 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
IR - Iran 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
NG - Nigeria 1
PH - Filippine 1
TW - Taiwan 1
Totale 2.698
Città #
Chandler 306
Ashburn 94
Napoli 77
Millbury 73
Jacksonville 71
Princeton 69
Beijing 62
Nanjing 62
Naples 49
Boston 43
Amsterdam 41
Wilmington 32
Des Moines 31
Rome 25
Ann Arbor 24
Singapore 23
Ottawa 18
Nanchang 17
Catania 16
Hebei 15
Shenyang 13
Washington 13
Florence 10
Kronberg 10
Casoria 9
Changsha 9
Palermo 9
Seattle 9
Aversa 8
Dong Ket 8
Milan 8
Tianjin 8
Istanbul 7
Norwalk 7
Sassano 7
Jiaxing 6
Lawrence 6
Los Angeles 6
Mountain View 6
Apice 5
Castel Campagnano 5
Pietrasanta 5
Rio de Janeiro 5
Valencia 5
Vienna 5
Avigliano 4
Falls Church 4
Filottrano 4
Magliano Alpi 4
Modena 4
Ospedaletto d'Alpinolo 4
Paris 4
Porto Alegre 4
Angri 3
Bellizzi 3
Benevento 3
Caramanico Terme 3
Cosio Valtellino 3
Ercolano 3
Genoa 3
Hanover 3
Lisbon 3
Lucca 3
Manchester 3
Menfi 3
Murcia 3
New York 3
Nocera Superiore 3
Perugia 3
Pescara 3
Rosolini 3
Rovato 3
Salerno 3
Secovlje 3
Seregno 3
Taranto 3
Woodbridge 3
Agrigento 2
Alanno 2
Amorosi 2
Andria 2
Ariano Irpino 2
Athens 2
Bisceglie 2
Boardman 2
Boscoreale 2
Caluso 2
Campbell 2
Caserta 2
Castel Volturno 2
Cernobbio 2
Changshahsien 2
Edinburgh 2
Fairfield 2
Foligno 2
Forlì 2
Gessate 2
Ho Chi Minh City 2
Hong Kong 2
Jinan 2
Totale 1.487
Nome #
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 188
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 161
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions 60
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 58
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo 53
L'olio del Sannio 52
Caratterizzazione e valutazione bio-agronomica di cultivar del germoplasma di olivo in Campania. 52
Characterisation of lemon-flavoured olive oils 51
L'olio del Cilento 50
L'olio della provincia di Caserta 50
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri 50
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 49
Assessment of milk fat content in fat blends by 13C NMR spectroscopy analysis of butyrate 48
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 47
Olive oil from the 79 A.D. Vesuvius eruption stored at the Naples National Archaeological Museum (Italy) 47
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 46
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 45
Ingredienti fenolici da sottoprodotti oleari 44
L'olio della Penisola Sorrentina 43
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 42
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 41
Effetto del confezionamento in polietilentereftalato funzionalizzato sulla qualità sensoriale dell'olio extra vergine di oliva 40
Healthy virgin olive oil: a matter of bitterness 39
Biophenolic compounds influence the in-mouth perceived intensity of virgin olive oil flavours and off-flavours 39
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 38
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 38
High Resolution 13C-NMR detection of short- and medium-chain synthetic triacylglycerols used in butterfat adulteration 37
EXPLORING GENETIC DIVERSITY IN 20 OLIVE (OLEA EUROPAEA L.) VARIETIES SPREAD IN CAMPANIA (ITALY) AND ITS RELATIONSHIP WITH THE OLIVE OIL PROFILE 37
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 37
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 36
L'olio delle Colline Salernitane 35
Volatile compounds in intermittent frying by gas chromatography and nuclear magnetic resonance 35
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano" 35
Effetto della filtrazione industriale di olio extra vergine cv. ravece sulla frazione volatile 35
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 35
L'olio dell'Irpinia 34
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 32
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece 32
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds 32
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 32
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. 31
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters 31
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils 31
Characterization and Evaluation of Olive Germplasm in Southern Italy 31
OLIVE TREE GENETIC DIVERSITY AND OLIVE OIL FLAVOURS 30
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 30
Spettroscopia di Risonanza Magnetica Nucleare per lo studio della tipicità e provenienza degli oli di oliva 28
Qualità merceologica e sensoriale in oli di oliva del commercio 28
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY). 27
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 27
Caratterizzazione di oli di oliva di varietà calabresi. 27
Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil 27
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamin E 26
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins 25
Influence of organic and conventional farming on seed yield, fatty acid composition and tocopherols of Perilla 24
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 23
Shelf Life of Vegetable Oils Bottled in Different Scavenging Polyethyleneterephthalate (PET) Containers 23
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 23
Capsaicinoids, antioxidant activity and volatile compounds in olive oil flavoured with dried chili pepper (Capsicum annuum) 22
Microwave and Ultrasound-Assisted Extraction of Capsaicinoids From Chili Peppers (Capsicum annuum L.) in Flavored Olive Oil 22
Qualità sensoriale di pomodorini semi-dry sott???olio prodotti con diversi oli alimentari 22
A ‘Mediterranean ice-cream’: Sensory and nutritional aspects of replacing milk cream with extra virgin olive oil 22
Spettroscopia nmr e qualità-tipicità degli oli extravergini di oliva 21
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers 20
Volatile compounds as botanical markers of honey. 20
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E 19
The effect of irrigation management on plant performance and oil quality of two olive cvs. grown in a typical environment of southern Italy 19
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 19
genetic diversity IN 20 typical olive varieties FROM Campania (Italy) and ITS relationship with the olive oil profile 19
Evaluation of anaerobic digestates from different feedstocks as growth media for Tetradesmus obliquus, Botryococcus braunii, Phaeodactylum tricornutum and Arthrospira maxima 19
Influenza dell???ambiente di coltivazione sulla maturazione delle drupe e sulla composizione dell???olio della cultivar Ortice 17
Configuration of basil quality and aroma profile in response to cultivar, cut number and salinity source 16
Influence of same environmental factors on drupe maturation and olive oil composition 16
SHORT-TERM DIGESTIBILITY OF KETOLINOLEIC ACIDS AND TOTAL OXIDIZED FATTY ACIDS IN FASTED AND NON-FASTED RATS 15
Effect of Thermally Oxidized Oil and Fasting Status on the Short-Term Digestibility of Ketolinoleic Adds and Total Oxidized Fatty Acids in Rats 14
Spettroscopia di risonanza magnetica nucleare nello studio dell’origine varietale degli oli di oliva. 13
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs 12
Gramolazione controllata e profilo qualitativo degli oli extravergini di oliva 12
Totale 2.806
Categoria #
all - tutte 9.199
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 9.199


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20198 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 4
2019/2020281 107 8 19 9 26 2 1 9 0 21 46 33
2020/2021240 8 21 19 21 26 19 40 12 28 13 24 9
2021/2022477 11 9 1 13 21 12 5 20 56 54 109 166
2022/2023693 76 55 34 35 98 93 8 77 116 43 38 20
2023/2024541 29 89 30 59 53 81 34 60 19 24 63 0
Totale 2.806