PADUANO, ANTONELLO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.337
EU - Europa 991
AS - Asia 254
AF - Africa 19
SA - Sud America 12
Totale 2.613
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.318
IT - Italia 605
CN - Cina 205
FI - Finlandia 69
DE - Germania 68
UA - Ucraina 65
IE - Irlanda 44
NL - Olanda 44
SE - Svezia 23
GB - Regno Unito 22
CA - Canada 19
CI - Costa d'Avorio 18
ES - Italia 15
BR - Brasile 11
FR - Francia 11
SG - Singapore 11
TR - Turchia 10
VN - Vietnam 10
AT - Austria 5
PL - Polonia 4
PT - Portogallo 4
GR - Grecia 3
IN - India 3
NP - Nepal 3
SI - Slovenia 3
CH - Svizzera 2
HK - Hong Kong 2
JP - Giappone 2
TH - Thailandia 2
CO - Colombia 1
DK - Danimarca 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
IR - Iran 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
NG - Nigeria 1
PH - Filippine 1
TW - Taiwan 1
Totale 2.613
Città #
Chandler 306
Ashburn 94
Napoli 77
Millbury 73
Jacksonville 71
Princeton 69
Beijing 62
Nanjing 62
Naples 48
Boston 43
Amsterdam 41
Wilmington 32
Des Moines 31
Rome 25
Ann Arbor 24
Ottawa 18
Nanchang 17
Hebei 15
Shenyang 13
Washington 13
Catania 10
Florence 10
Kronberg 10
Casoria 9
Changsha 9
Palermo 9
Seattle 9
Aversa 8
Dong Ket 8
Tianjin 8
Istanbul 7
Milan 7
Norwalk 7
Sassano 7
Jiaxing 6
Lawrence 6
Mountain View 6
Apice 5
Castel Campagnano 5
Pietrasanta 5
Rio de Janeiro 5
Valencia 5
Vienna 5
Avigliano 4
Falls Church 4
Filottrano 4
Magliano Alpi 4
Modena 4
Ospedaletto d'Alpinolo 4
Porto Alegre 4
Angri 3
Bellizzi 3
Benevento 3
Caramanico Terme 3
Cosio Valtellino 3
Ercolano 3
Genoa 3
Hanover 3
Lucca 3
Murcia 3
New York 3
Nocera Superiore 3
Perugia 3
Pescara 3
Rosolini 3
Rovato 3
Salerno 3
Secovlje 3
Seregno 3
Taranto 3
Woodbridge 3
Agrigento 2
Alanno 2
Amorosi 2
Andria 2
Ariano Irpino 2
Athens 2
Bisceglie 2
Boardman 2
Boscoreale 2
Caluso 2
Campbell 2
Caserta 2
Castel Volturno 2
Cernobbio 2
Changshahsien 2
Dublin 2
Edinburgh 2
Fairfield 2
Foligno 2
Forlì 2
Gessate 2
Ho Chi Minh City 2
Hong Kong 2
Jinan 2
Lanzhou 2
London 2
Mantova 2
Montesarchio 2
Novate Milanese 2
Totale 1.449
Nome #
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 176
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 157
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions 60
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 57
L'olio del Sannio 51
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo 51
Caratterizzazione e valutazione bio-agronomica di cultivar del germoplasma di olivo in Campania. 50
Characterisation of lemon-flavoured olive oils 50
L'olio della provincia di Caserta 49
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 49
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri 49
L'olio del Cilento 48
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 47
Assessment of milk fat content in fat blends by 13C NMR spectroscopy analysis of butyrate 46
Olive oil from the 79 A.D. Vesuvius eruption stored at the Naples National Archaeological Museum (Italy) 46
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 44
L'olio della Penisola Sorrentina 42
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 42
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 41
Ingredienti fenolici da sottoprodotti oleari 41
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 39
Effetto del confezionamento in polietilentereftalato funzionalizzato sulla qualità sensoriale dell'olio extra vergine di oliva 39
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 38
Healthy virgin olive oil: a matter of bitterness 38
Biophenolic compounds influence the in-mouth perceived intensity of virgin olive oil flavours and off-flavours 38
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 37
High Resolution 13C-NMR detection of short- and medium-chain synthetic triacylglycerols used in butterfat adulteration 36
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 36
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 36
L'olio delle Colline Salernitane 35
Volatile compounds in intermittent frying by gas chromatography and nuclear magnetic resonance 34
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano" 34
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 34
EXPLORING GENETIC DIVERSITY IN 20 OLIVE (OLEA EUROPAEA L.) VARIETIES SPREAD IN CAMPANIA (ITALY) AND ITS RELATIONSHIP WITH THE OLIVE OIL PROFILE 34
L'olio dell'Irpinia 32
Effetto della filtrazione industriale di olio extra vergine cv. ravece sulla frazione volatile 32
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 32
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters 31
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils 31
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 31
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece 31
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds 31
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. 30
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 30
Characterization and Evaluation of Olive Germplasm in Southern Italy 29
OLIVE TREE GENETIC DIVERSITY AND OLIVE OIL FLAVOURS 29
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 27
Spettroscopia di Risonanza Magnetica Nucleare per lo studio della tipicità e provenienza degli oli di oliva 27
Qualità merceologica e sensoriale in oli di oliva del commercio 27
Caratterizzazione di oli di oliva di varietà calabresi. 27
Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil 27
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY). 26
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamin E 25
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins 24
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 23
Shelf Life of Vegetable Oils Bottled in Different Scavenging Polyethyleneterephthalate (PET) Containers 23
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 23
Influence of organic and conventional farming on seed yield, fatty acid composition and tocopherols of Perilla 23
Capsaicinoids, antioxidant activity and volatile compounds in olive oil flavoured with dried chili pepper (Capsicum annuum) 22
Microwave and Ultrasound-Assisted Extraction of Capsaicinoids From Chili Peppers (Capsicum annuum L.) in Flavored Olive Oil 22
Qualità sensoriale di pomodorini semi-dry sott???olio prodotti con diversi oli alimentari 21
Spettroscopia nmr e qualità-tipicità degli oli extravergini di oliva 21
Volatile compounds as botanical markers of honey. 20
A ‘Mediterranean ice-cream’: Sensory and nutritional aspects of replacing milk cream with extra virgin olive oil 20
genetic diversity IN 20 typical olive varieties FROM Campania (Italy) and ITS relationship with the olive oil profile 19
Evaluation of anaerobic digestates from different feedstocks as growth media for Tetradesmus obliquus, Botryococcus braunii, Phaeodactylum tricornutum and Arthrospira maxima 19
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E 18
The effect of irrigation management on plant performance and oil quality of two olive cvs. grown in a typical environment of southern Italy 18
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 18
Influenza dell???ambiente di coltivazione sulla maturazione delle drupe e sulla composizione dell???olio della cultivar Ortice 17
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers 16
Influence of same environmental factors on drupe maturation and olive oil composition 16
Configuration of basil quality and aroma profile in response to cultivar, cut number and salinity source 15
Spettroscopia di risonanza magnetica nucleare nello studio dell’origine varietale degli oli di oliva. 14
Effect of Thermally Oxidized Oil and Fasting Status on the Short-Term Digestibility of Ketolinoleic Adds and Total Oxidized Fatty Acids in Rats 14
SHORT-TERM DIGESTIBILITY OF KETOLINOLEIC ACIDS AND TOTAL OXIDIZED FATTY ACIDS IN FASTED AND NON-FASTED RATS 14
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs 11
Gramolazione controllata e profilo qualitativo degli oli extravergini di oliva 11
Totale 2.721
Categoria #
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Totale 8.183


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201919 0 0 0 0 0 0 0 0 8 3 4 4
2019/2020281 107 8 19 9 26 2 1 9 0 21 46 33
2020/2021240 8 21 19 21 26 19 40 12 28 13 24 9
2021/2022477 11 9 1 13 21 12 5 20 56 54 109 166
2022/2023695 76 55 34 35 98 93 8 78 117 43 38 20
2023/2024454 29 89 30 60 53 81 34 60 18 0 0 0
Totale 2.721