BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.230
EU - Europa 1.708
AS - Asia 421
AF - Africa 44
SA - Sud America 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 4.412
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.183
IT - Italia 1.016
CN - Cina 290
UA - Ucraina 195
FI - Finlandia 131
IE - Irlanda 93
DE - Germania 85
FR - Francia 66
VN - Vietnam 46
CA - Canada 42
CI - Costa d'Avorio 42
GB - Regno Unito 42
MY - Malesia 40
SE - Svezia 36
IN - India 21
NL - Olanda 11
CZ - Repubblica Ceca 9
BR - Brasile 8
GR - Grecia 7
AT - Austria 5
SG - Singapore 5
PK - Pakistan 4
TH - Thailandia 4
HK - Hong Kong 3
IR - Iran 3
PL - Polonia 3
TR - Turchia 3
AM - Armenia 2
CR - Costa Rica 2
HU - Ungheria 2
MX - Messico 2
PT - Portogallo 2
BE - Belgio 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
MA - Marocco 1
PA - Panama 1
RO - Romania 1
RU - Federazione Russa 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 4.412
Città #
Chandler 469
Napoli 213
Millbury 183
Jacksonville 169
Princeton 131
Nanjing 93
Ashburn 89
Wilmington 64
Beijing 60
Boston 55
Naples 51
Dong Ket 44
Woodbridge 42
Houston 40
Ipoh 39
Ann Arbor 37
Ottawa 37
Rome 31
Hebei 26
Nanchang 26
Des Moines 25
Jiaxing 23
Bari 19
Norwalk 19
Pune 19
Florence 17
Shenyang 17
Milan 16
Changsha 14
Salerno 14
Lawrence 13
Dublin 12
Amsterdam 11
Indiana 11
Tianjin 11
Lissone 10
San Giorgio Del Sannio 10
Messina 9
Redmond 9
Montoro 8
Pignola 8
Bologna 7
Falls Church 7
Kronberg 7
Redwood City 7
Rizziconi 7
Verona 7
Cagliari 6
Kunming 6
New York 6
Pisa 6
Prague 6
Quarto 6
Boardman 5
Caserta 5
Centro 5
Cosenza 5
Council Bluffs 5
Palermo 5
Parma 5
Rovolon 5
Angri 4
Ariano Irpino 4
Civitanova Marche 4
Conegliano 4
Ginosa 4
Krefeld 4
Lahore 4
Lanzhou 4
Molise 4
Pescara 4
Quarrata 4
Reggio Calabria 4
San Francisco 4
Senigallia 4
Trento 4
Afragola 3
Arlington 3
Bad Bellingen 3
Brescia 3
Caivano 3
Calenzano 3
Carinola 3
Catanzaro 3
Centrale 3
Ceske Budejovice 3
Ferrara 3
Gonnosfanadiga 3
London 3
Mafalda 3
Montegiorgio 3
Nocera Inferiore 3
Orange 3
Orzinuovi 3
Padova 3
Palmi 3
Selargius 3
Simi Valley 3
Tianguá 3
Toronto 3
Totale 2.444
Nome #
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli 149
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO. 122
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked 81
Valutazione dell'attitudine alla caseificazione del latte nel bovino Podolico 75
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 73
Management, total mixed ration composition and milk fatty profile in buffalo farming 71
Bovino Grigio Autoctono Italiano (già Podolica) - BovGrAI: polimorfismo proteico del latte 70
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano 69
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 60
Use of weaning concentrate in the feeding suckling kids: effects on meat quality 58
Musculature structure and ultrastructure in TROUT Salmo trutta fario. 55
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici 54
Use of Cyanobacterium Spirulina (Arthrospira platensis) in Buffalo Feeding: Effect on Mozzarella Cheese Quality 52
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 48
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda 48
High fiber cakes from mediterranean multipurpose oilseeds as protein sources for ruminants 48
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 46
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 46
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana 46
Effects of dietary supplementation with polyphenols on meat quality in Saanen goat kids 46
Il calo peso nella produzione di salsiccia e soppressata ottenute dal tipo genetico autoctono antico (TGAA) suino Casertana. Ulteriore contributo 44
Effect of group size and maize silage dietary levels on behaviour, health, carcass and meat quality of Mediterranean buffaloes 44
Effect of aging technologies on some qualitative characteristics of Longissimus dorsi muscle of Marchigiana beef 43
Buffalo farming in Sannio Beneventano area: productive and feeding issues 42
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows 42
Reproduction features comparison between Maremma and Carpathian wild boar in two farming management conditions. 41
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types 40
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat 40
Biochemical characterization of the native α-carbonic anhydrase purified from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 40
Progetto Valorizzazione Foraggi Campani (VALFOCAM) “ 39
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 6 tipi genetici 39
QUALITA DELLA CARNE DI ROMBO (Psetta maxima) ALLEVATO IN AMBIENTE CONDIZIONATO 38
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 38
EFFECT OF PROLONGED AGING ON THE CHARACTERISTICS OF MEAT FROM WATER BUFFALO (BUBALUS BUBALIS) 38
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 38
A survey on carcass and meat characteristics of Ischia rabbits raised in pits 37
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello 37
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 37
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 37
Effect of bicarbonate on growth of the oleaginous microalga Botryococcus braunii 37
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk 34
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 14 tipi genetici 34
Microalgae biomass production at different growth conditions assessing the lipid content and fatty acid profile for feed, food and energy applications 34
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 33
The influence of age at slaughter and litter size on some quality traits of kid meat 33
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. 33
Accrescimento di Mytilus galloprovincialis mediante alimentazione con microalghe generate da refluiGrowth of Mytilus galloprovincialis through feeding based on wastewater-cultivated microalgae 33
Gonadal maturation of Mytilus galloprovincialis in a pilot recirculating aquaculture system 33
La produzione della carne nel bovino Podolico. V. Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare 33
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE 33
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 32
Proteomics as tool for characterization of meat products:"Fiocco sannita". Preliminary results 32
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP 32
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 32
Motility of cryopreserved spermatozoa for the ecotoxicological evaluation of aquatic environments 32
Cloning, expression and purification of the α-carbonic anhydrase from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 32
Preliminary results of a proteomic study on fiocco from Casertana ham at the end of seasoning. 31
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 31
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 30
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 30
Genomica e proteomica funzionali 30
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 2: effect of dietary level of maize silage 30
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 30
Studio comparativo fra agnelli e capretti sulla qualità della carne. II. Caratteristiche mioreologiche e composizione chimica all'età di 28, 35 e 42 giorni 29
Production and covalent immobilisation of the recombinant bacterial carbonic anhydrase (SspCA) onto magnetic nanoparticles 29
Microbiological, rheological and physical-chemical characteristics of bovine meat subjected to a prolonged ageing period 29
Meat production by wild ungulate in the appennines. II. Herd type and live weight class effect on the carcass composition in deer (Dama dama L.). 28
I pesci delle acque interne campane 28
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 28
Interconversione fra tipi di fibra muscolare e qualità della carne 27
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 27
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica 27
Sperm motility of Mediterranean aquacultured finfish species 27
Il suino Calabrese per la produzione del salame Napoli con diversi tipi di zuccheri. II. Alcune caratteristiche reologiche 27
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 26
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig 26
Sequence Analysis, Kinetic Constants, and Anion Inhibition Profile of the Nacrein-Like Protein (CgiNAP2X1) from the Pacific Oyster Magallana gigas (Ex-Crassostrea gigas) 26
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. 26
Can sprouted barley grains replace maize silage in dairy buffaloes’ diets? Effects on production efficiency, milk traits, and mozzarella cheese quality 25
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). 25
Caratteristiche strutturali di alcuni muscoli e qualità della carne in bufali e bovini mattati a 28 e 36 settimane di età 25
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 2 tipi genetici 25
Biotecnologie di sistemi acquatici complessi:riutilizzo dei nutrienti delle acque refle trattate nella coltivazione all'aperto di microalghe a scopi bio-energetici 25
Carcass, meat quality and products. Chapter 9 25
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems 25
Wastewater treatment by microalgae can generate high quality biodiesel feedstock 25
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat 24
Caratteristiche morfometriche della fibra muscolare e qualità della carne di daino 24
Chlorella vulgaris growth in a sodium bicarbonate enriched medium 24
Variazione del contenuto in RNA nel Longissimus dorsi di bovini Chianini da 6 a 24 mesi di età 23
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 2 tipi genetici 23
Anatolian water buffaloes husbandry in Turkey: preliminary results on somatic characterization 23
Genetic characterisation of the podolica cattle: preliminary results. 22
Evaluation of the genetic diversity in three "Bos Genus" populations by microsatellite markers 22
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 22
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality. 22
Razze autoctone e migliorate nella produzione biologica 22
Effects of oestrus synchronization of ewes on the development of gonads and genital tracts in the offspring. Preliminary observations 22
Caratteristiche strutturali e qualitative di alcuni muscoli in agnelli figli di pecore sottoposte alla sincronizzazione ormonale degli estri. Osservazioni preliminari. 22
Evaluation of some qualitative properties of buffalo meat. I. Rheological characteristics 22
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2019/2020567 215 2 32 29 47 16 16 4 14 33 55 104
2020/2021496 22 34 38 43 50 73 66 21 49 8 39 53
2021/2022773 5 3 10 9 24 39 10 39 95 65 137 337
2022/20231.045 164 112 25 81 131 134 28 100 164 23 56 27
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