BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.488
EU - Europa 1.807
AS - Asia 827
AF - Africa 46
SA - Sud America 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.179
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.440
IT - Italia 1.085
SG - Singapore 406
CN - Cina 294
UA - Ucraina 195
FI - Finlandia 132
IE - Irlanda 98
DE - Germania 87
FR - Francia 68
VN - Vietnam 46
CA - Canada 43
CI - Costa d'Avorio 43
GB - Regno Unito 42
MY - Malesia 40
SE - Svezia 37
IN - India 21
CZ - Repubblica Ceca 15
NL - Olanda 11
BR - Brasile 10
GR - Grecia 9
AT - Austria 6
DK - Danimarca 5
CH - Svizzera 4
IR - Iran 4
PK - Pakistan 4
TH - Thailandia 4
HK - Hong Kong 3
PL - Polonia 3
TR - Turchia 3
AM - Armenia 2
BG - Bulgaria 2
CR - Costa Rica 2
HU - Ungheria 2
MX - Messico 2
PT - Portogallo 2
ZA - Sudafrica 2
BE - Belgio 1
BY - Bielorussia 1
EU - Europa 1
MA - Marocco 1
PA - Panama 1
RO - Romania 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 5.179
Città #
Chandler 469
Singapore 324
Napoli 213
Millbury 183
Jacksonville 169
Princeton 131
Ashburn 93
Nanjing 93
Santa Clara 76
Naples 64
Wilmington 64
Beijing 60
Boston 55
Dong Ket 44
Woodbridge 42
Houston 40
Ipoh 39
Rome 38
Ann Arbor 37
Ottawa 37
Hebei 26
Nanchang 26
Des Moines 25
Bari 23
Jiaxing 23
Milan 21
Norwalk 19
Pune 19
Florence 18
Dublin 17
Shenyang 17
Salerno 15
Changsha 14
Lawrence 13
Amsterdam 11
Indiana 11
Messina 11
Tianjin 11
Lissone 10
San Giorgio Del Sannio 10
Cagliari 9
Redmond 9
Bologna 8
Montoro 8
Pignola 8
Falls Church 7
Kronberg 7
Parma 7
Redwood City 7
Rizziconi 7
Verona 7
Boardman 6
Brno 6
Council Bluffs 6
Dallas 6
Kunming 6
New York 6
Pisa 6
Prague 6
Quarto 6
Afragola 5
Caserta 5
Centro 5
Cosenza 5
Padova 5
Palermo 5
Rovolon 5
Turin 5
Angri 4
Ariano Irpino 4
Civitanova Marche 4
Conegliano 4
Ginosa 4
Krefeld 4
Lahore 4
Lanzhou 4
Molise 4
Pescara 4
Quarrata 4
Reggio Calabria 4
San Francisco 4
Senigallia 4
Somma Vesuviana 4
Trento 4
Arlington 3
Bad Bellingen 3
Bern 3
Brescia 3
Caivano 3
Calenzano 3
Campobasso 3
Carinola 3
Catanzaro 3
Centrale 3
Ceske Budejovice 3
Ferrara 3
Gonnosfanadiga 3
Guspini 3
London 3
Mafalda 3
Totale 2.901
Nome #
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli 156
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO. 134
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked 91
Valutazione dell'attitudine alla caseificazione del latte nel bovino Podolico 85
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano 81
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 77
Management, total mixed ration composition and milk fatty profile in buffalo farming 76
Bovino Grigio Autoctono Italiano (già Podolica) - BovGrAI: polimorfismo proteico del latte 74
Use of Cyanobacterium Spirulina (Arthrospira platensis) in Buffalo Feeding: Effect on Mozzarella Cheese Quality 68
Use of weaning concentrate in the feeding suckling kids: effects on meat quality 65
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 63
Musculature structure and ultrastructure in TROUT Salmo trutta fario. 59
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici 57
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 53
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 6 tipi genetici 52
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 51
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda 51
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana 51
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows 51
Effect of aging technologies on some qualitative characteristics of Longissimus dorsi muscle of Marchigiana beef 51
High fiber cakes from mediterranean multipurpose oilseeds as protein sources for ruminants 51
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 50
Il calo peso nella produzione di salsiccia e soppressata ottenute dal tipo genetico autoctono antico (TGAA) suino Casertana. Ulteriore contributo 49
Effects of dietary supplementation with polyphenols on meat quality in Saanen goat kids 49
Progetto Valorizzazione Foraggi Campani (VALFOCAM) “ 48
Effect of group size and maize silage dietary levels on behaviour, health, carcass and meat quality of Mediterranean buffaloes 48
QUALITA DELLA CARNE DI ROMBO (Psetta maxima) ALLEVATO IN AMBIENTE CONDIZIONATO 45
Reproduction features comparison between Maremma and Carpathian wild boar in two farming management conditions. 45
Buffalo farming in Sannio Beneventano area: productive and feeding issues 45
Biochemical characterization of the native α-carbonic anhydrase purified from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 45
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 45
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello 44
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat 44
Effect of bicarbonate on growth of the oleaginous microalga Botryococcus braunii 43
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types 42
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 42
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 42
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 42
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 41
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 41
EFFECT OF PROLONGED AGING ON THE CHARACTERISTICS OF MEAT FROM WATER BUFFALO (BUBALUS BUBALIS) 41
La produzione della carne nel bovino Podolico. V. Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare 40
A survey on carcass and meat characteristics of Ischia rabbits raised in pits 39
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk 38
Gonadal maturation of Mytilus galloprovincialis in a pilot recirculating aquaculture system 38
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE 38
Can sprouted barley grains replace maize silage in dairy buffaloes’ diets? Effects on production efficiency, milk traits, and mozzarella cheese quality 37
Preliminary results of a proteomic study on fiocco from Casertana ham at the end of seasoning. 37
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica 37
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 14 tipi genetici 37
Microalgae biomass production at different growth conditions assessing the lipid content and fatty acid profile for feed, food and energy applications 37
Proteomics as tool for characterization of meat products:"Fiocco sannita". Preliminary results 36
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. 36
Accrescimento di Mytilus galloprovincialis mediante alimentazione con microalghe generate da refluiGrowth of Mytilus galloprovincialis through feeding based on wastewater-cultivated microalgae 36
Il suino Calabrese per la produzione del salame Napoli con diversi tipi di zuccheri. II. Alcune caratteristiche reologiche 36
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems 36
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 35
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 35
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 35
The influence of age at slaughter and litter size on some quality traits of kid meat 35
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 35
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP 35
Cloning, expression and purification of the α-carbonic anhydrase from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 35
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 35
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 2: effect of dietary level of maize silage 34
Sperm motility of Mediterranean aquacultured finfish species 34
Motility of cryopreserved spermatozoa for the ecotoxicological evaluation of aquatic environments 34
Genomica e proteomica funzionali 33
Studio comparativo fra agnelli e capretti sulla qualità della carne. II. Caratteristiche mioreologiche e composizione chimica all'età di 28, 35 e 42 giorni 33
Caratteristiche morfometriche della fibra muscolare e qualità della carne di daino 33
Meat production by wild ungulate in the appennines. II. Herd type and live weight class effect on the carcass composition in deer (Dama dama L.). 32
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 32
Caratteristiche strutturali di alcuni muscoli e qualità della carne in bufali e bovini mattati a 28 e 36 settimane di età 32
Production and covalent immobilisation of the recombinant bacterial carbonic anhydrase (SspCA) onto magnetic nanoparticles 32
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig 31
Microbiological, rheological and physical-chemical characteristics of bovine meat subjected to a prolonged ageing period 31
Interconversione fra tipi di fibra muscolare e qualità della carne 30
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 30
I pesci delle acque interne campane 30
Carcass, meat quality and products. Chapter 9 30
Sequence Analysis, Kinetic Constants, and Anion Inhibition Profile of the Nacrein-Like Protein (CgiNAP2X1) from the Pacific Oyster Magallana gigas (Ex-Crassostrea gigas) 30
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat 29
Caratteristiche strutturali e qualitative di alcuni muscoli in agnelli figli di pecore sottoposte alla sincronizzazione ormonale degli estri. Osservazioni preliminari. 29
Biotecnologie di sistemi acquatici complessi:riutilizzo dei nutrienti delle acque refle trattate nella coltivazione all'aperto di microalghe a scopi bio-energetici 29
Wastewater treatment by microalgae can generate high quality biodiesel feedstock 29
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. 29
An application of the integrative method for extending part lactation milk record in Mediterranean Italian buffalo reared in Caserta province 28
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). 27
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 27
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 2 tipi genetici 27
Variazione del contenuto in RNA nel Longissimus dorsi di bovini Chianini da 6 a 24 mesi di età 27
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 2 tipi genetici 27
Anatolian water buffaloes husbandry in Turkey: preliminary results on somatic characterization 27
Muscle fibre types of Chianina young bulls fed with two diets 26
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 26
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality. 26
Evaluation of some qualitative properties of buffalo meat. I. Rheological characteristics 26
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and crosses IF x GP (F1, F2, F3) lambs. III. Influence of the electrical stimulation on some myorheological characteristics 26
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. VIII. Colore all'età di 36 settimane 26
Genetic characterisation of the podolica cattle: preliminary results. 25
Totale 4.283
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Totale 19.896


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020350 0 0 32 29 47 16 16 4 14 33 55 104
2020/2021496 22 34 38 43 50 73 66 21 49 8 39 53
2021/2022773 5 3 10 9 24 39 10 39 95 65 137 337
2022/20231.045 164 112 25 81 131 134 28 100 164 23 56 27
2023/2024906 36 123 51 33 67 98 74 118 37 31 166 72
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