BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA

BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 147 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Progetto Valorizzazione Foraggi Campani (VALFOCAM) “ 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2019 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; Serrapica, Francesco; DE ROSA, Giuseppe; Barone, Carmela; Fagnano, Massimo; Fiorentino, Nunzio
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2014 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; Adamo, Paola; Barone, Carmela; Cembalo, Luigi; DE ROSA, Giuseppe; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Garro, Giuseppina; Villani, Francesco
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 1.1 Articolo in rivista 1982 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigli, S.; Grasso, Fernando
Effect of bicarbonate on growth of the oleaginous microalga Botryococcus braunii 1.1 Articolo in rivista 2019 Salbitani, Giovanna; Barone, Carmela M. A.; Carfagna, Simona
Enhancement of pigments production by nannochloropsis oculata cells in response to bicarbonate supply 1.1 Articolo in rivista 2021 Salbitani, G.; Del Prete, F.; Carfagna, S.; Sansone, G.; Barone, C. M. A.
Management, total mixed ration composition and milk fatty profile in buffalo farming 4.1 Articoli in Atti di convegno 2021 Lambiase, C.; Serrapica, F.; DI FRANCIA, A.; Varricchio, M. L.; Grasso, F.; Barone, C. M. A.; Masucci, F.
Sperm motility of Mediterranean aquacultured finfish species 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Vitiello, V.; Silvestri, F.; Rinna, F.; DEL PRETE, F.; Langellotti, A. L.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni
A morphological, glycohistochemical and ultrastructural study on the stomach of adult Rainbow trout Oncorhynchus mykiss 1.1 Articolo in rivista 2021 De Felice, E.; Palladino, A.; Tardella, F. M.; Giaquinto, D.; Barone, C. M. A.; Crasto, A.; Scocco, P.
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 1.1 Articolo in rivista 2020 Serrapica, F; Uzun, P; Masucci, Felicia; Napolitano, F; Braghieri, A; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Romano, Raffaele; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI FRANCIA, Antonio
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 1.1 Articolo in rivista 2020 Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Di Francia, Antonio; Vollano, Lucia; Di Matteo, Roberto; Balestrieri, Anna; Anastasio, Aniello; Barone, Carmela Maria Assunta
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 1.1 Articolo in rivista 2020 Uzun, P.; Serrapica, F.; Masucci, F.; Barone, C. M. A.; Yildiz, H.; Grasso, F.; Di Francia, A.
High fiber cakes from mediterranean multipurpose oilseeds as protein sources for ruminants 1.1 Articolo in rivista 2019 Serrapica, Francesco; Masucci, Felicia; Raffrenato, E.; Sannino, Maura.; Vastolo, Alessandro; Barone, Carmela; Di Francia, Antonio
Production and covalent immobilisation of the recombinant bacterial carbonic anhydrase (SspCA) onto magnetic nanoparticles 1.1 Articolo in rivista 2017 Perfetto, Rosa; del Prete, Sonia; Vullo, Daniela; Sansone, Giovanni; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Rossi, Mose; Supuran, Claudiu T.; Capasso, Clemente
Microbiological, rheological and physical-chemical characteristics of bovine meat subjected to a prolonged ageing period 1.1 Articolo in rivista 2019 Smaldone, G.; Marrone, R.; Vollano, L.; Peruzy, M. F.; Barone, C. M. A.; Ambrosio, ROSA LUISA; Anastasio, A.
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Smaldone, Rita; DE ROSA, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; DI MATTEO, Roberto; Barone, Carmela M. A.
Chlorella vulgaris growth in a sodium bicarbonate enriched medium 4.3 Poster 2016 Barone, C. M. A.; Attianiese, M.; Coppola, I.; Del Prete, F.; Do Espirito Santo, M.; Pastore, Margherita; Salbitani, G.; Sessa, R.; Sorrenti, Gerarda; Villani, G.; Sansone, G.
Cloning, expression and purification of the α-carbonic anhydrase from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 1.1 Articolo in rivista 2017 Perfetto, Rosa; Del Prete, Sonia; Vullo, Daniela; Carginale, Vincenzo; Sansone, Giovanni; Barone, Carmela M. A.; Rossi, Mosè; Alasmary, Fatmah A. S.; Osman, Sameh M.; Alothman, Zeid; Supuran, Claudiu T.; Capasso, Clemente
EFFECT OF PROLONGED AGING ON THE CHARACTERISTICS OF MEAT FROM WATER BUFFALO (BUBALUS BUBALIS) 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Vollano, Lucia; Smaldone, Giorgio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Anastasio, Anastasio
Effects of dietary supplementation with polyphenols on meat quality in Saanen goat kids 1.1 Articolo in rivista 2018 Roberta, Cimmino; Barone, Carmela M. A.; Salvatore, Claps; Ettore, Varricchio; Rufrano, Domenico; Mariangela, Caroprese; Marzia, Albenzio; Pasquale De Palo, ; Campanile, Giuseppe; Neglia, Gianluca
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 1.1 Articolo in rivista 1982 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigli, S.; Grasso, Fernando