BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA

BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 154 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 1.1 Articolo in rivista 2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Zicarelli, Luigi
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO. 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Carlino, P. A.; Formisano, F.; Puzelli, L.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2004 Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Genetic characterisation of the podolica cattle: preliminary results. 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2001 Bruzzone, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Iamartino, D.; Incoronato, C.; Pilla, F.; Matassino, D.
Muscle fibre types of Chianina young bulls fed with two diets 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 1996 Matassino, D.; Secchiari, P; Occidente, M; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 1.1 Articolo in rivista 2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 1.1 Articolo in rivista 2007 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A; Matassino, D; Zullo, Antonio
Utilization of the Casertana pig to obtain traditional typified labelled salami. II. Qualitative characteristics of meat at carcass jointing 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Castellano, N.; Colatruglio, P.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigante, G.; Rossetti, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
An application of the integrative method for extending part lactation milk record in Mediterranean Italian buffalo reared in Caserta province 1.1 Articolo in rivista 2007 Zullo, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Zicarelli, Luigi; Matassino, D.
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows 4.1 Articoli in Atti di convegno 2013 Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Parente, P. .; Varricchio, MARIA LUISA; DI FRANCIA, Antonio; Chevaux, E.
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D.
Ricerca e sviluppo – Razza Laticauda 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2009 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 1.1 Articolo in rivista 1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 1.1 Articolo in rivista 2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Musculature structure and ultrastructure in TROUT Salmo trutta fario. 1.1 Articolo in rivista 2001 Crasto, Antonio; E., Varricchio; S., Velotto; S., Paino; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; M., Langella
Caratteristiche morfometriche della fibra muscolare e qualità della carne di daino 1.1 Articolo in rivista 1989 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Duranti, E.; Caiazzo, M.; Mattei, V.
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.