BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA

BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 155 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 1.1 Articolo in rivista 2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 1.1 Articolo in rivista 2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 1.1 Articolo in rivista 2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 1.1 Articolo in rivista 2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Genetic characterization of Calabrese and Casertana pig ancient autochthonous genetic types (AAGT) at CRC locus 1.1 Articolo in rivista 2007 D., Matassino; N., Castellano; C., Incoronato; M., Occidente; L., Ricciardi; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 1.1 Articolo in rivista 1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana 1.1 Articolo in rivista 2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D.
Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Sensory characteristics of prosciutto (dry cured ham) and fiocco obtained from pig ancient autochthonous genetic type (AAGT) Casertana. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Varricchio, G.; Matassino, D.
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Potena, G.; Rossetti, C. E.; Matassino, D.
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 14 tipi genetici 1.1 Articolo in rivista 1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.
Utilization of the Casertana pig to obtain traditional typified labelled salami. II. Qualitative characteristics of meat at carcass jointing 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Castellano, N.; Colatruglio, P.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigante, G.; Rossetti, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 1.1 Articolo in rivista 1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Genomica e proteomica funzionali 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI LUCCIA, A.; Incoronato, C.; Inglese, F.; Marletta, D.; Occidente, M.; Roncada, P.
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2004 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D.
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 6 tipi genetici 1.1 Articolo in rivista 1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici 1.1 Articolo in rivista 1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.