BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids.
2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat
2005 Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat
2005 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Zicarelli, Luigi
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO.
2007 Carlino, P. A.; Formisano, F.; Puzelli, L.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata)
2004 Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Genetic characterisation of the podolica cattle: preliminary results.
2001 Bruzzone, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Iamartino, D.; Incoronato, C.; Pilla, F.; Matassino, D.
Muscle fibre types of Chianina young bulls fed with two diets
1996 Matassino, D.; Secchiari, P; Occidente, M; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs
2007 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A; Matassino, D; Zullo, Antonio
Utilization of the Casertana pig to obtain traditional typified labelled salami. II. Qualitative characteristics of meat at carcass jointing
2007 Castellano, N.; Colatruglio, P.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigante, G.; Rossetti, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
An application of the integrative method for extending part lactation milk record in Mediterranean Italian buffalo reared in Caserta province
2007 Zullo, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Zicarelli, Luigi; Matassino, D.
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows
2013 Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Parente, P. .; Varricchio, MARIA LUISA; DI FRANCIA, Antonio; Chevaux, E.
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types
2007 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D.
Ricerca e sviluppo – Razza Laticauda
2009 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics
2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Musculature structure and ultrastructure in TROUT Salmo trutta fario.
2001 Crasto, Antonio; E., Varricchio; S., Velotto; S., Paino; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; M., Langella
Caratteristiche morfometriche della fibra muscolare e qualità della carne di daino
1989 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Duranti, E.; Caiazzo, M.; Mattei, V.
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass
2007 Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Zicarelli, Luigi | |
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO. | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Carlino, P. A.; Formisano, F.; Puzelli, L.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo | |
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Genetic characterisation of the podolica cattle: preliminary results. | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2001 | Bruzzone, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Iamartino, D.; Incoronato, C.; Pilla, F.; Matassino, D. | |
Muscle fibre types of Chianina young bulls fed with two diets | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 1996 | Matassino, D.; Secchiari, P; Occidente, M; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A; Matassino, D; Zullo, Antonio | |
Utilization of the Casertana pig to obtain traditional typified labelled salami. II. Qualitative characteristics of meat at carcass jointing | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Castellano, N.; Colatruglio, P.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigante, G.; Rossetti, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D. | |
An application of the integrative method for extending part lactation milk record in Mediterranean Italian buffalo reared in Caserta province | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Zullo, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Zicarelli, Luigi; Matassino, D. | |
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Parente, P. .; Varricchio, MARIA LUISA; DI FRANCIA, Antonio; Chevaux, E. | |
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D. | |
Ricerca e sviluppo – Razza Laticauda | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2009 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D. | |
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. | |
Musculature structure and ultrastructure in TROUT Salmo trutta fario. | 1.1 Articolo in rivista | 2001 | Crasto, Antonio; E., Varricchio; S., Velotto; S., Paino; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; M., Langella | |
Caratteristiche morfometriche della fibra muscolare e qualità della carne di daino | 1.1 Articolo in rivista | 1989 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Duranti, E.; Caiazzo, M.; Mattei, V. | |
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D. |