BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids.
2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Genetic characterization of Calabrese and Casertana pig ancient autochthonous genetic types (AAGT) at CRC locus
2007 D., Matassino; N., Castellano; C., Incoronato; M., Occidente; L., Ricciardi; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana
2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D.
Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants
2008 Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Sensory characteristics of prosciutto (dry cured ham) and fiocco obtained from pig ancient autochthonous genetic type (AAGT) Casertana.
2008 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Varricchio, G.; Matassino, D.
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types.
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Potena, G.; Rossetti, C. E.; Matassino, D.
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 14 tipi genetici
1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.
Utilization of the Casertana pig to obtain traditional typified labelled salami. II. Qualitative characteristics of meat at carcass jointing
2007 Castellano, N.; Colatruglio, P.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigante, G.; Rossetti, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour.
1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Genomica e proteomica funzionali
2007 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI LUCCIA, A.; Incoronato, C.; Inglese, F.; Marletta, D.; Occidente, M.; Roncada, P.
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello
2004 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D.
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass
2007 Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 6 tipi genetici
1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici
1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.
| Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|---|
| Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
| Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Genetic characterization of Calabrese and Casertana pig ancient autochthonous genetic types (AAGT) at CRC locus | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | D., Matassino; N., Castellano; C., Incoronato; M., Occidente; L., Ricciardi; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
| Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D. | |
| Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Sensory characteristics of prosciutto (dry cured ham) and fiocco obtained from pig ancient autochthonous genetic type (AAGT) Casertana. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Varricchio, G.; Matassino, D. | |
| Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Potena, G.; Rossetti, C. E.; Matassino, D. | |
| Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 14 tipi genetici | 1.1 Articolo in rivista | 1985 | Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A. | |
| Utilization of the Casertana pig to obtain traditional typified labelled salami. II. Qualitative characteristics of meat at carcass jointing | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Castellano, N.; Colatruglio, P.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gigante, G.; Rossetti, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D. | |
| Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
| Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Genomica e proteomica funzionali | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI LUCCIA, A.; Incoronato, C.; Inglese, F.; Marletta, D.; Occidente, M.; Roncada, P. | |
| Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D. | |
| Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
| Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 6 tipi genetici | 1.1 Articolo in rivista | 1985 | Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A. | |
| Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici | 1.1 Articolo in rivista | 1985 | Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A. |