NICOLAI, MARIA ADALGISA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 1.416
NA - Nord America 1.304
AS - Asia 212
AF - Africa 13
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
SA - Sud America 1
Totale 2.948
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.266
IT - Italia 649
DE - Germania 394
UA - Ucraina 185
CN - Cina 159
FI - Finlandia 60
IE - Irlanda 40
SE - Svezia 38
CA - Canada 31
IN - India 20
GB - Regno Unito 14
CI - Costa d'Avorio 12
NL - Olanda 12
FR - Francia 9
PK - Pakistan 8
VN - Vietnam 8
MX - Messico 7
TR - Turchia 5
ES - Italia 4
SG - Singapore 4
BE - Belgio 3
GR - Grecia 3
IR - Iran 3
EU - Europa 2
PT - Portogallo 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
BR - Brasile 1
CH - Svizzera 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
RO - Romania 1
Totale 2.948
Città #
Chandler 227
Napoli 202
Jacksonville 148
Ashburn 90
Millbury 65
Princeton 60
Boston 43
Nanjing 43
Wilmington 37
Woodbridge 34
Ann Arbor 31
Naples 31
Ottawa 29
Beijing 25
Nanchang 22
Houston 21
Pune 18
Kronberg 15
Milan 13
Tianjin 13
Des Moines 11
Jiaxing 11
Amsterdam 10
Bacoli 9
Como 9
Hebei 9
Quartu Sant'elena 9
Shenyang 9
Dong Ket 8
Lawrence 8
Lecce 8
Manduria 8
Norwalk 8
Changsha 7
Maletto 7
Rome 7
Jinan 6
Boardman 5
Perugia 5
Zhengzhou 5
Ariano Irpino 4
Caserta 4
Fairfield 4
Teramo 4
Avellino 3
Boscotrecase 3
Falls Church 3
Florence 3
Indiana 3
Orange 3
Orta Nova 3
Querétaro 3
San Giuliano Milanese 3
Saviano 3
Torino 3
Trieste 3
Ancona 2
Angri 2
Buccinasco 2
Camerino 2
Cava Dei Tirreni 2
Cetara 2
Corato 2
Cremona 2
Culiacán 2
Davis 2
Frattaminore 2
Guadalajara 2
London 2
Mazzarino 2
Meta 2
New York 2
Padova 2
Palermo 2
Paris 2
Piano di Sorrento 2
Pisa 2
Redwood City 2
Sakarya 2
San Mateo 2
Taizhou 2
Tappahannock 2
Tehran 2
Theux 2
Triuggio 2
Walnut 2
Washington 2
Aci Sant'antonio 1
Addis Ababa 1
Airola 1
Albano Laziale 1
Alfonsine 1
Alghero 1
Arlington 1
Bovisio Masciago 1
Brussels 1
Capua 1
Casarano 1
Cassano 1
Centrale 1
Totale 1.453
Nome #
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 88
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 86
Un metodo immunologico per il dosaggio della caseina bovina in formaggi di pecora 83
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina 83
Antipeptide antibodies as analytical tools to discriminate among bovine alphas1-casein components 79
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques 76
Correlazione tra polimorfismo genetico dell'alphas1-caseina caprina e attitudine del latte di capra alla coagulazione 73
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 72
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino 67
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis 66
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina 66
Effect of added enzymes and quinoa flour on dough characteristics and sensory quality of a gluten free bakery product 64
Chemical composition and functional properties of ovine rennet whey and deproteinized whey 63
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 62
Anticorpi antipeptidi nell'analisi della componente caseinica del latte e dei formaggi 60
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" 59
Influenza del trattamento termico del latte e della temperatura di cottura della cagliata sulla composizione chimica e sulla proteolisi del formaggio Pecorino Romano 59
Antigenicity of the 139-149 alphas1-casein region in different species revealed by ELISA and immunoblotting using antipeptide antibodies 58
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine 58
Human IgE binding to the glycosidic moiety of bovine k-casein 52
Antipeptide antibodies in milk and cheese analysis 52
Characterisation of water buffalo ricotta cheese 52
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio 51
Immunochemical detection of formylated gamma2-casein in cheese 51
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio 50
Proteomics in Food Allergy 50
Immunochemical evaluation of bovine beta-casein and its 1-28 phosphopeptide in cheese during ripening 47
Uso del PhastSystem nella determinazione del polimorfismo delle lattoproteine caprine 46
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour as novel and safe ingredient in bread formulation. 46
Specific detection of the Amadori compounds in milk by using polyclonal antibodies raised against a lactosylated peptide 45
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose 45
Un sistema di controllo della qualità della ricotta basato sull'identificazione dei componenti la frazione proteica 44
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" 44
Detection of milk protein adducts using anti-peptide antibodies 43
Detection of plasmin-mediated beta-casein hydrolysis in milk and cheese through immunochemical techniques 43
Milk protein and their antigenicity 43
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk 43
Challenging the heterogeneity of casein by an IEF/MALDI-TOF “virtual 2D-like” approach 43
Eventual limits of the current EU official method for evaluating milk adulteration of water buffalo dairy products and potential proteomic solutions 42
Comprehensive analysis of the peanut allergome combining 2-DE gel-based and gel-free proteomics 40
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN 38
Latte refrigerato per la produzione di formaggio tipo grana: effetti su materia prima, tecnologia di trasformazione e andamento della maturazione in forme miniaturizzate 37
Production, digestibility and allergenicity of hemp (Cannabis sativa L.) protein isolates 37
Microalgae as human food: chemical and nutritional characteristics of the thermo-acidophilic microalga Galdieria sulphuraria 34
Caratterizzazione delle interazioni proteina-proteina e proteine-polisaccaridi in impasti non convenzionali attraverso metodiche analitiche biomolecolari 32
Structure and properties of hydroxypropyl methyl cellulose sodium caseinate film cross-linked by TGase 32
Role of proteolytic system associated with Lactobacillus helveticus strains in casein degradation of Grana cheese 31
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses 31
Lactosylated casein phosphopeptides as specific indicatorsof heated milks 29
Authentication of dairy products by immunochemical methods: a review 28
In vitro digestion of Bresaola proteins and release of potential bioactive peptides 28
A non-canonical phosphorylation site in β-casein A from non-Mediterranean water buffalo makes quantifiable the adulteration of Italian milk with foreign material by combined isoelectrofocusing-immunoblotting procedures 28
Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes 28
Recupero delle proteine del siero di caseificio. Determinazione della composizione proteica dei retentati per ultrafiltrazione (UF) di siero Grana 27
Valutazione della composizione proteica di alcuni sieri di caseificio mediante cromatografia FPLC (Fast Protein Liquid Cromatography). 27
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 27
Simultaneously tracing the geographical origin and presence of bovine milk in Italian water buffalo Mozzarella cheese using MALDI-TOF data of casein signature peptides 27
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach 27
Identification of allergen encoding sequences in a novel food ingredient from Moringa oleifera leaves 26
Occurrence of major whey proteins in the pH 4.6 insoluble protein fraction from UHT-treated milk 26
Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach 26
Proteolysis and partial dephosphorylation of casein are affected by high somatic cell counts in sheep milk 25
Thermal markers arising from changes in the protein component of milk 25
The effect of nitrogen fertilization on the expression of protein in wheat and tritordeum varieties using a proteomic approach 21
Structural characterization of transglutaminase-catalyzed casein cross-linking 19
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 18
Fast isoelectric focusing and antipeptide antibodies for detecting bovine casein in adulterated water buffalo milk and derived mozzarella cheese 16
Immunochemical methods for cheese authenticity studies 14
Formazione di tecnici specializzati nell'ambito della determinazione delle proteine 8
Totale 3.066
Categoria #
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curatela - curatele 0
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patent - brevetti 0
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Totale 8.866


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201936 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 8 28
2019/2020339 83 20 33 25 34 7 28 14 12 11 30 42
2020/2021527 34 34 100 52 77 38 47 19 56 16 35 19
2021/2022518 16 7 7 4 1 8 8 22 48 60 170 167
2022/2023464 84 51 19 43 52 54 9 49 71 12 10 10
2023/2024289 11 65 30 17 25 98 1 29 3 6 4 0
Totale 3.066