NICOLAI, MARIA ADALGISA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 1354
NA - Nord America 1104
AS - Asia 187
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
AF - Africa 1
SA - Sud America 1
Totale 2649
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1068
IT - Italia 608
DE - Germania 378
UA - Ucraina 185
CN - Cina 159
FI - Finlandia 59
IE - Irlanda 40
SE - Svezia 38
CA - Canada 31
GB - Regno Unito 14
NL - Olanda 12
PK - Pakistan 8
VN - Vietnam 8
FR - Francia 5
MX - Messico 5
TR - Turchia 5
ES - Italia 4
BE - Belgio 3
GR - Grecia 3
EU - Europa 2
IN - India 2
PT - Portogallo 2
TH - Thailandia 2
BR - Brasile 1
CH - Svizzera 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
IR - Iran 1
JP - Giappone 1
RO - Romania 1
TW - Taiwan 1
Totale 2649
Città #
Chandler 227
Napoli 202
Jacksonville 148
Millbury 65
Princeton 60
Boston 43
Nanjing 43
Wilmington 37
Woodbridge 34
Ann Arbor 31
Ottawa 29
Beijing 25
Nanchang 22
Houston 21
Tianjin 13
Des Moines 11
Jiaxing 11
Amsterdam 10
Como 9
Hebei 9
Naples 9
Quartu Sant'elena 9
Shenyang 9
Bacoli 8
Dong Ket 8
Lawrence 8
Lecce 8
Manduria 8
Milan 8
Norwalk 8
Changsha 7
Maletto 7
Rome 7
Jinan 6
Boardman 5
Perugia 5
Zhengzhou 5
Ariano Irpino 4
Fairfield 4
Teramo 4
Avellino 3
Boscotrecase 3
Falls Church 3
Indiana 3
Orange 3
Orta Nova 3
Querétaro 3
San Giuliano Milanese 3
Saviano 3
Torino 3
Trieste 3
Ancona 2
Angri 2
Buccinasco 2
Camerino 2
Caserta 2
Cava Dei Tirreni 2
Cetara 2
Cremona 2
Davis 2
Frattaminore 2
Guadalajara 2
London 2
Mazzarino 2
Meta 2
New York 2
Padova 2
Palermo 2
Piano di Sorrento 2
Redwood City 2
Sakarya 2
San Mateo 2
Taizhou 2
Theux 2
Triuggio 2
Walnut 2
Aci Sant'antonio 1
Addis Ababa 1
Airola 1
Albano Laziale 1
Alfonsine 1
Alghero 1
Arlington 1
Ashburn 1
Bovisio Masciago 1
Brussels 1
Capua 1
Casarano 1
Cassano 1
Centrale 1
Cincinnati 1
Cosenza 1
Drummondville 1
Dublin 1
Fasano 1
Florence 1
Forlì 1
Guangzhou 1
Gurgaon 1
Hangzhou 1
Totale 1294
Nome #
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 79
Un metodo immunologico per il dosaggio della caseina bovina in formaggi di pecora 78
Antipeptide antibodies as analytical tools to discriminate among bovine alphas1-casein components 77
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina 75
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 72
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques 71
Correlazione tra polimorfismo genetico dell'alphas1-caseina caprina e attitudine del latte di capra alla coagulazione 69
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 66
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis 63
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina 63
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino 61
Chemical composition and functional properties of ovine rennet whey and deproteinized whey 60
Effect of added enzymes and quinoa flour on dough characteristics and sensory quality of a gluten free bakery product 60
Anticorpi antipeptidi nell'analisi della componente caseinica del latte e dei formaggi 57
Influenza del trattamento termico del latte e della temperatura di cottura della cagliata sulla composizione chimica e sulla proteolisi del formaggio Pecorino Romano 56
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 56
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" 55
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine 54
Antigenicity of the 139-149 alphas1-casein region in different species revealed by ELISA and immunoblotting using antipeptide antibodies 53
Human IgE binding to the glycosidic moiety of bovine k-casein 50
Antipeptide antibodies in milk and cheese analysis 49
Characterisation of water buffalo ricotta cheese 48
Immunochemical detection of formylated gamma2-casein in cheese 48
Proteomics in Food Allergy 48
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio 46
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio 46
Specific detection of the Amadori compounds in milk by using polyclonal antibodies raised against a lactosylated peptide 44
Immunochemical evaluation of bovine beta-casein and its 1-28 phosphopeptide in cheese during ripening 43
Un sistema di controllo della qualità della ricotta basato sull'identificazione dei componenti la frazione proteica 42
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" 42
Detection of milk protein adducts using anti-peptide antibodies 41
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose 41
Uso del PhastSystem nella determinazione del polimorfismo delle lattoproteine caprine 41
Challenging the heterogeneity of casein by an IEF/MALDI-TOF “virtual 2D-like” approach 41
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk 40
Detection of plasmin-mediated beta-casein hydrolysis in milk and cheese through immunochemical techniques 39
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour as novel and safe ingredient in bread formulation. 39
Eventual limits of the current EU official method for evaluating milk adulteration of water buffalo dairy products and potential proteomic solutions 37
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN 36
Milk protein and their antigenicity 35
Comprehensive analysis of the peanut allergome combining 2-DE gel-based and gel-free proteomics 35
Production, digestibility and allergenicity of hemp (Cannabis sativa L.) protein isolates 34
Latte refrigerato per la produzione di formaggio tipo grana: effetti su materia prima, tecnologia di trasformazione e andamento della maturazione in forme miniaturizzate 33
Microalgae as human food: chemical and nutritional characteristics of the thermo-acidophilic microalga Galdieria sulphuraria 29
Caratterizzazione delle interazioni proteina-proteina e proteine-polisaccaridi in impasti non convenzionali attraverso metodiche analitiche biomolecolari 28
Structure and properties of hydroxypropyl methyl cellulose sodium caseinate film cross-linked by TGase 28
Authentication of dairy products by immunochemical methods: a review 27
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses 26
Lactosylated casein phosphopeptides as specific indicatorsof heated milks 24
Occurrence of major whey proteins in the pH 4.6 insoluble protein fraction from UHT-treated milk 24
A non-canonical phosphorylation site in β-casein A from non-Mediterranean water buffalo makes quantifiable the adulteration of Italian milk with foreign material by combined isoelectrofocusing-immunoblotting procedures 24
Role of proteolytic system associated with Lactobacillus helveticus strains in casein degradation of Grana cheese 23
Thermal markers arising from changes in the protein component of milk 23
Simultaneously tracing the geographical origin and presence of bovine milk in Italian water buffalo Mozzarella cheese using MALDI-TOF data of casein signature peptides 23
Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes 23
In vitro digestion of Bresaola proteins and release of potential bioactive peptides 22
Recupero delle proteine del siero di caseificio. Determinazione della composizione proteica dei retentati per ultrafiltrazione (UF) di siero Grana 21
Valutazione della composizione proteica di alcuni sieri di caseificio mediante cromatografia FPLC (Fast Protein Liquid Cromatography). 21
Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach 21
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 20
Proteolysis and partial dephosphorylation of casein are affected by high somatic cell counts in sheep milk 20
Identification of allergen encoding sequences in a novel food ingredient from Moringa oleifera leaves 18
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach 18
Fast isoelectric focusing and antipeptide antibodies for detecting bovine casein in adulterated water buffalo milk and derived mozzarella cheese 16
Structural characterization of transglutaminase-catalyzed casein cross-linking 16
The effect of nitrogen fertilization on the expression of protein in wheat and tritordeum varieties using a proteomic approach 15
Immunochemical methods for cheese authenticity studies 14
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 13
Formazione di tecnici specializzati nell'ambito della determinazione delle proteine 7
Totale 2767
Categoria #
all - tutte 5086
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5086


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/201812 0000 00 00 00012
2018/2019219 30275 460 4619 64828
2019/2020339 83203325 347 2814 12113042
2020/2021527 343410052 7738 4719 56163519
2021/2022518 16774 18 822 4860170167
2022/2023454 84511943 5254 949 7112100
Totale 2767