PEPE, TIZIANA
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 4.339
NA - Nord America 4.018
EU - Europa 3.641
SA - Sud America 647
AF - Africa 119
OC - Oceania 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
Totale 12.775
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.885
SG - Singapore 2.593
RU - Federazione Russa 1.898
CN - Cina 846
IT - Italia 694
BR - Brasile 517
HK - Hong Kong 439
DE - Germania 293
VN - Vietnam 248
FI - Finlandia 200
UA - Ucraina 192
GB - Regno Unito 82
CA - Canada 77
AR - Argentina 51
SE - Svezia 51
NL - Olanda 45
FR - Francia 42
IN - India 42
CI - Costa d'Avorio 41
IE - Irlanda 41
MX - Messico 37
ES - Italia 33
TR - Turchia 27
EC - Ecuador 26
ZA - Sudafrica 26
BD - Bangladesh 22
ID - Indonesia 19
JP - Giappone 19
PL - Polonia 18
IQ - Iraq 17
CL - Cile 11
PY - Paraguay 11
MA - Marocco 10
UZ - Uzbekistan 9
VE - Venezuela 9
BE - Belgio 8
LT - Lituania 8
CO - Colombia 7
DZ - Algeria 5
IL - Israele 5
LY - Libia 5
PE - Perù 5
SA - Arabia Saudita 5
UY - Uruguay 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
BH - Bahrain 4
EG - Egitto 4
KR - Corea 4
NI - Nicaragua 4
NZ - Nuova Zelanda 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
TH - Thailandia 4
TN - Tunisia 4
AT - Austria 3
CH - Svizzera 3
CR - Costa Rica 3
EU - Europa 3
JO - Giordania 3
KE - Kenya 3
PH - Filippine 3
PK - Pakistan 3
RO - Romania 3
AD - Andorra 2
AL - Albania 2
AU - Australia 2
AZ - Azerbaigian 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BO - Bolivia 2
CD - Congo 2
CY - Cipro 2
CZ - Repubblica Ceca 2
DK - Danimarca 2
GN - Guinea 2
GT - Guatemala 2
IS - Islanda 2
JM - Giamaica 2
KH - Cambogia 2
KW - Kuwait 2
KZ - Kazakistan 2
MN - Mongolia 2
MY - Malesia 2
NP - Nepal 2
PT - Portogallo 2
TT - Trinidad e Tobago 2
TW - Taiwan 2
TZ - Tanzania 2
AO - Angola 1
BB - Barbados 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
BZ - Belize 1
CW - ???statistics.table.value.countryCode.CW??? 1
DJ - Gibuti 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GF - Guiana Francese 1
GR - Grecia 1
GY - Guiana 1
HR - Croazia 1
Totale 12.749
Città #
Singapore 1.160
Chandler 671
Moscow 465
Hong Kong 436
Beijing 261
Santa Clara 253
Ashburn 212
Jacksonville 211
Millbury 199
Princeton 156
Nanjing 120
Ho Chi Minh City 103
Boston 102
Los Angeles 89
Munich 88
Buffalo 76
Wilmington 68
The Dalles 66
Naples 65
Napoli 62
Hanoi 54
Redondo Beach 47
Seattle 44
São Paulo 41
Nanchang 40
Ottawa 39
New York 34
Des Moines 32
Kronberg 32
Milan 32
Turku 27
Amsterdam 26
Mexico City 24
Shenyang 24
Dearborn 23
Hebei 22
Jiaxing 22
Tianjin 21
Fornovo di Taro 20
Frankfurt am Main 20
Lawrence 20
Tokyo 19
Changsha 18
Dallas 18
Hefei 17
Rio de Janeiro 17
Helsinki 16
Norwalk 15
Warsaw 15
Johannesburg 14
Washington 14
Boardman 13
Boydton 13
Falls Church 13
London 13
Quito 13
Brescia 12
Chicago 12
Montreal 12
Pune 12
Rome 12
Stockholm 11
Toronto 11
Belo Horizonte 10
Biên Hòa 10
Brooklyn 10
Chennai 10
Da Nang 10
Kunming 10
Phoenix 10
Shanghai 10
Almería 9
Atlanta 9
Brasília 9
Livorno 9
Orem 9
Cagliari 8
Cattolica 8
Curitiba 8
Denver 8
Falkenstein 8
Guarulhos 8
Manchester 8
Padova 8
Poplar 8
Porto Alegre 8
Tashkent 8
Dublin 7
Elk Grove Village 7
Guayaquil 7
Haiphong 7
Hangzhou 7
Portsmouth 7
Salerno 7
San Francisco 7
São Bernardo do Campo 7
Ankara 6
Asunción 6
Düsseldorf 6
Fairfield 6
Totale 6.117
Nome #
ANALISI COMPARATIVA DEL MITOGENOMA COMPLETO DI ALCUNE SPECIE DI SPARIDI E VALUTAZIONE DI UN NUOVO MARKER MOLECOLARE PER PAGELLUS ERYTHRINUS 257
Applicazione di un protocollo One-step real time RT-PCR per l'identificazione di Norovirus in molluschi bivalve raccolti e commercializzati nella regione Campania 136
Costruzione di mutanti di delezione dei geni Phosphotransferase Transport System e ATP-Binding cassette transporters in Listeria monocytogenes ed analisi della loro crescita in diverse condizioni di stress 128
Applicazione dell PCR multiplex per l’identificazione di Escherichia O157:H7 in Mytilus Galloprovincialis 122
Study on the effects of electrical stunning parameters for broilers on biochemical and histological markers of stress and meat quality 120
Norovirus detection in shellfish harvested and commercialized in Campania region: preliminary results 114
Proteomics - Applications in Biology - Chapter title: Differentiation of four tuna species by two-dimensional electrophoresis and mass spectrometric analysis 113
Mass spectrometric analysis for the identification of Thunnus genus four species 111
The complete mitochondrial genome of the sharpsnout seabream Diplodus puntazzo (Perciformes: Sparidae) 109
The Sparidae mitochondrial genomes comparison may provide alternative barcode markers 109
Conservabilità di piatti cotti o trattati termicamente sottovuoto. 108
Mass spectrometric analysis for the identification of Thunnus genus four species 107
Safety and quality assessment of hot-drinks vending machines in Southern Italy 103
Dentex dentex frauds: Establishment of a new DNA barcoding marker 103
Ricerche sui metodi di conservazione dei prodotti ittici. Cottura sottovuoto a basse temperature di prodotti ittici e carnei. 102
Proteomic analysis for the identification of Thunnus genus three species 102
Comparison of mitochondrial DNA enrichment and sequencing methods from fish tissue 100
Applicazione di un protocollo One-step real time RT-PCR per l’identificazione di Norovirus in molluschi bivalve raccolti e commercializzati nella regione Campania 99
Proteomic analysis for the identification of Thunnus genus three species 99
Physicochemical composition, fatty acid profile and cholesterol content of Pecorino Carmasciano cheese, a traditional Italian dairy product 99
Listeria monocytogenes in carni e formaggi reperiti sul mercato. 97
NOROVIRUS MONITORING IN BIVALVE MOLLUSCS HARVERSTED AND COMMERCIALIZED IN SOUTHERN ITALY 97
Antimicrobial activity evaluation of pure compounds obtained from Pseudoalteromonas haloplanktis against Listeria monocytogenes: Preliminary results 96
L’influenza delle condizioni ambientali nel trasferimento di fattori di virulenza da E. coli verocitotossica ad altri ceppi 96
OCCURRENCE OF VIBRIO SPP. IN SEAFOOD OBTAINED FROM THE GULF OF NAPLES, ITALY. PRELIMINARY RESULTS. 96
Ricerca di residui di nitroxynil nel latte di bovine trattate con un singolo dosaggio durante il periodo d’asciutta mediante cromatografia liquida ad alta prestazione associata allo spettrometro di massa 96
Brucella DNA is not detected in in-vitro produced embryos derived from ovaries of naturally infected buffaloes. ; 95
Norovirus detection in shellfish harvested and commercialized in Campania region: preliminary results 94
Comparative mitogenomic analysis of Sparids and evaluation of a new potential DNA barcoding marker for Dentex dentex. 94
Research of nitroxynil residues in bovine milk following a single administration in the dry period by ultra-performance liquid chromatography tandem mass spectrometry 93
The complete mitochondrial genome of the axillary seabream, Pagellus acarne (Perciformes: Sparidae) 93
Development of a method to extract and amplify the complete mitogenome of some sparidae species 93
A Rapid Method for the Identification of Fresh and Processed Pagellus erythrinus Species against Frauds 93
Analisi della capacità di formare biofilm in mutanti di delezione di Listeria monocytogenes per i geni ATP-Binding Cassette (ABC) transporters 92
Evaluation and comparison of four protein extraction protocols for mono- and two-dimensional electrophoresis in Mytilus galloprovincialis 92
Analisi di un frammento del citocromo b di Engraulis encrasicolus: risultati preliminari. 92
Frauds and fish species authentication: Study of the complete mitochondrial genome of some Sparidae to provide specific barcode markers 92
The complete mitochondrial genome of the white seabream Diplodus sargus (Perciformes: Sparidae) from the Tyrrhenian sea 91
Conservabilità di carni macinate bovine in atmosfera modificata. 90
Applicazione della PCR per il riconoscimento di specie in prodotti preparati e trasformati della pesca. Nota 1 90
Identificazione di filetti di pesce di provenienza extracomunitaria mediante PCR multiplex e Real Time 90
Mitochondrial Analysis of Sparidae Species to Detect a New DNA Barcoding Marker for Dentex gibbosus to Utilize against Fraud 89
Ricerche sui metodi di conservazione dei prodotti ittici. Cottura sottovuoto a basse temperature di prodotti ittici e carnei. 89
Carni di selvaggina: considerazioni igienico – sanitarie 88
Valutazione e comparazione di quattro protocolli di estrazione proteica per elettroforesi mono e bidimensionale in Mytilus galloprovincialis 88
Distribution and behavior of Listeria monocytogenes in three lots of naturally-contaminated vacuum-packed salmon stored at 2 and 10°C 87
Behaviour of Salmonella senftenberg during manifacture of buffalo mozzarella cheese: preliminary researches. 87
Construction of deletion mutants in the phosphotransferase transport system and adenosine triphosphatebinding cassette transporters in Listeria monocytogenes and analysis of their growth under different stress conditions 87
The complete mitochondrial genome of the Pink dentex Dentex gibbosus (Perciformes: Sparidae) 87
The complete mitochondrial genome of the zebra seabream Diplodus cervinus (Perciformes, Sparidae) from the Mediterranean Sea 87
The capacity of Listeria monocytogenes mutants with in-frame deletions in putative ATP-binding cassette transporters to form biofilms and comparison with the wild type 86
The complete mitochondrial genome of the common pandora Pagellus erythrinus (Perciformes: Sparidae) 86
The complete mitochondrial genome of the Angolan dentex Dentex angolensis (Perciformes: Sparidae) 86
Detection of hepatitis a virus and other enteric viruses in shellfish collected in the gulf of naples, italy 86
Analisi del genoma mitocondriale (MtDNA) di Dentex gibbosus 86
EVOLUZIONE DI ALCUNI PARAMETRI CHIMICI IN "CICCIOLI" CONFEZIONATI SOTTOVUOTO E CONSERVATI A +4°C. 85
Swordfish steaks vacuum-packed with Rosmarinus officinalis 83
Analisi del genoma mitocondriale di alcune specie di Sparidi: risultati preliminari. 83
Verifiche igienico - sanitarie in alcuni stabilimenti di produzione della mozzarella 82
PRESENZA DI LISTERIA MONOCYTOGENES IN SALMONE AFFUMICATO SOTTOVUOTO CONSERVATO A DUE DIVERSE TEMPERATURE 82
11) Evoluzione di alcuni parametri chimici in “ciccioli” confezionati sottovuoto e conservati a + 4°C 81
Characterization of shiga toxin subtypes and virulence genes in porcine shiga toxin-producing Escherichia coli 81
Dna barcoding and nutritional analysis as a tool for promoting the market of inland fish species 81
Identificazione di specie da prodotti derivati del latte mediante tecnica PCR-FRLP 80
Applicazione della PCR all’identificazione di specie ittiche in prodotti sottoposti a trattamento termico. Indagine preliminare 80
Detection of Campylobacter from Poultry Carcass Skin Samples at Slaughter in Southern Italy 79
Presenza di Listeria monocytogenes in salmone affumicato sottovuoto conservato a due temperature 78
E. coli 0157:H7 Detection in sheep carcasses 78
Identificazione di ceppi di Listeria spp. isolati da filetti di orate (Sparus aurata) allevate. 78
Applicazione della PCR multiplex per l'identificazione di Escherichia coli O157:H7 in Mytilus galloprovincialis 78
Draft Genome Sequences of Seven Strains of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli O111 with Variation in Their Sensitivity to Novobiocin 78
Differentiation of four tuna species by two-dimensional electrophoresis and mass spectrometric analysis 77
Behavior of Salmonella senftenberg during manufacture of buffalo mozzarella cheese 76
Fish species identification in surimi-based products 76
Identification of cow milk in "buffalo" cheese by real time PCR 76
E. coli O157:H7 detection in sheep carcasses 75
Applicazione della PCR multiplex per l’identificazione di Escherichia coli O157:H7 in Mytilus galloprovincialis. Riassunto. 75
Preliminary results of a bovine meat global quality programme 75
Construction of Listeria monocytogenes mutants with in-frame deletions in the phosphotransferase transport system (PTS) and analysis of their growth under stress conditions. 75
MITOCHONDRIAL CYTOCHROME B DNA SEQUENCES VARIATIONS: AN APPROACH TO FISH SPECIES IDENTIFICATION IN PROCESSED FISH PRODUCTS 74
Ricerca di Campylobacter coli e Campylobacter jejuni mediante PCR multiplex in carcasse di pollo durante la macellazione 74
Preliminary results of a bovine meat global quality programme. 73
Multiplex-PCR method for use in real-time PCR for identification of fish fillets from grouper (Epinephelus and Mycteroperca species) and common substitute species. 73
LEVELS OF BENZO[A]PYRENE (BAP)IN 'MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA'CHEESE SMOKED ACCORDING TO DIFFERENT PROCEDURES" 73
Chronic or accidental exposure of oysters to norovirus: is there any difference in contamination? 73
Persistence of alphacypermethrin residues in milk of lactating donkeys (Equus asinus) using UHPLC-MS/MS 73
Pagellus erythrinus: The complete Mitochondrial genome 73
Identificazione di specie ittiche preparate: Applicazione di metodi tradizionali e innovativi. Risultati preliminari 72
Applicazione della PCR multiplex per l’identificazione di Escherichia coli O157:H7 produttore di verocitossine 72
Risultati preliminari di un programma di qualità globale per le carni bovine 72
Controllo delle caratteristiche chimiche di miele commercializzato nel territorio comunitario 72
Proteomics analysis for the identification of three species of Thunnus 72
Riconoscimeno di specie in prodotti ittici trasformati. Risultati preliminari. 71
The complete mitochondrial genome of the common dentex, Dentex dentex (perciformes: Sparidae) 71
Analisi di un frammento di mt-DNA mediante un protocollo di PCR per il riconoscimento di specie in prodotti ittici trasformati 70
Norovirus detection in shellfish using two Real-Time RT-PCR methods 70
Differentiation of four tuna species by two-dimensional electrophoresis and mass spectrometric analysis 70
Rapid detection and identification of Escherichia coli O157:H7 in foods and bovine feces by multiplex PCR. 69
Development of biogenic amines and peroxide values in swordfish (Xiphias gladius L.) steaks: The combined effects of vacuum packaging and Rosmarinus treatment. Work shop on Seafood quality, 8-9 May Carthage-Sidi Bou Said Tunis 69
Rapid detection and identification of E. coli O157:H7 in Mytilus galloprovincialis. 69
Totale 8.919
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021227 0 0 0 0 0 68 46 16 46 11 30 10
2021/2022763 8 4 5 8 2 3 12 36 58 51 144 432
2022/20231.244 204 145 47 150 147 152 2 108 198 17 50 24
2023/2024807 29 149 61 53 45 87 18 114 21 21 143 66
2024/20254.359 248 280 17 50 81 312 451 280 339 383 1.533 385
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