ANASTASIO, ANIELLO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.073
EU - Europa 2.419
AS - Asia 647
AF - Africa 63
SA - Sud America 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 1
Totale 7.210
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.991
IT - Italia 1.133
CN - Cina 522
UA - Ucraina 444
DE - Germania 263
FI - Finlandia 226
SE - Svezia 135
CA - Canada 78
IE - Irlanda 71
GB - Regno Unito 68
CI - Costa d'Avorio 56
IN - India 41
VN - Vietnam 40
NL - Olanda 27
ES - Italia 23
TR - Turchia 10
FR - Francia 8
ID - Indonesia 6
RO - Romania 6
CH - Svizzera 5
HK - Hong Kong 5
PK - Pakistan 5
SG - Singapore 5
KR - Corea 4
EU - Europa 3
IR - Iran 3
MX - Messico 3
BE - Belgio 2
JO - Giordania 2
RU - Federazione Russa 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
AL - Albania 1
AR - Argentina 1
AU - Australia 1
BJ - Benin 1
BR - Brasile 1
BW - Botswana 1
CL - Cile 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DZ - Algeria 1
GR - Grecia 1
MA - Marocco 1
NO - Norvegia 1
PE - Perù 1
SY - Repubblica araba siriana 1
TH - Thailandia 1
TN - Tunisia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UG - Uganda 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 7.210
Città #
Chandler 894
Jacksonville 450
Millbury 304
Princeton 233
Napoli 177
Nanjing 170
Boston 158
Ashburn 131
Wilmington 106
Beijing 91
Naples 79
Ottawa 76
Des Moines 68
Kronberg 59
Nanchang 51
Rome 50
Lawrence 49
Dong Ket 40
Jiaxing 40
Hebei 38
Shenyang 33
Ottaviano 31
Norwalk 30
Pune 29
Amsterdam 27
Tianjin 27
Dearborn 26
Changsha 25
Falls Church 24
Boardman 22
Salerno 21
Woodbridge 19
Milan 18
Nuremberg 18
Krefeld 17
Brescia 16
Manduria 16
Cattolica 15
Ann Arbor 14
Orange 14
Fairfield 13
Kunming 12
Torino 12
Bari 11
Dublin 10
Redwood City 10
Bad Bellingen 9
Redmond 9
Houston 8
Washington 8
Guangzhou 7
Lappeenranta 7
Seattle 7
Bologna 6
Bovolone 6
Brivio 6
Changchun 6
Genoa 6
Los Angeles 6
Modena 6
Padova 6
Palermo 6
San Giuliano 6
San Prisco 6
Oristano 5
Pozzuoli 5
Shanghai 5
Valencia 5
Campagna 4
Castello di Cisterna 4
Duncan 4
Legnaro 4
Marano Di Napoli 4
Marcon 4
Misinto 4
Monteleone d'Orvieto 4
Mountain View 4
Paternò 4
Seevetal 4
Turin 4
Ancona 3
Assisi 3
Azad 3
Cambridge 3
Camerino 3
Castel Campagnano 3
Fremont 3
Gualtieri 3
Lanzhou 3
Lonato 3
Marigliano 3
Minneapolis 3
Palma 3
Parma 3
Piombino 3
Pisa 3
Spinea 3
Abbasanta 2
Albinea 2
Amman 2
Totale 4.020
Nome #
Conservabilità di spigole ed orate sottoposte a cottura sottovuoto a bassa temperatura. 118
Tecnologia di produzione della "Colatura di alici di Cetara" e livelli di istamina e ammine biogene: indagine di mercato. 70
Applicazione di un protocollo One-step real time RT-PCR per l'identificazione di Norovirus in molluschi bivalve raccolti e commercializzati nella regione Campania 67
Effetti del trattamento con ozono (ghiaccio ozonizzato) sulle caratteristiche organolettiche e chimiche di differenti specie ittiche 58
Study on the effects of electrical stunning parameters for broilers on biochemical and histological markers of stress and meat quality 58
A Fast Detection Strategy for Cyanobacterial blooms and associated cyanotoxins (FDSCC) reveals the occurrence of lyngbyatoxin A in campania (South Italy). 55
The high granularity and large solid angle detection array EXPADES 52
A study on the antimicrobial and antibiofilm peptide 1018-k6 as potential alternative to antibiotics against food-pathogen salmonella enterica 52
Applicazione dell PCR multiplex per l’identificazione di Escherichia O157:H7 in Mytilus Galloprovincialis 51
Fate of eprinomectin in goat milk and cheeses with different ripening times following pour-on administration 51
Italian Journal of Food Safety 50
Shelf life di hamburger di carne bovina additivati con estratti vegetali 50
HEAVY METAL CONCENTRATIONS IN DAIRY PRODUCTS FROM SHEEP MILK COLLECTED IN TWO REGIONS OF SOUTHERN ITALY. 49
Anisakis spp. larvae in different semi-preserved fish products sold in EU retails: preliminary data 49
11) Evoluzione di alcuni parametri chimici in “ciccioli” confezionati sottovuoto e conservati a + 4°C 48
Anisakis spp. Larvae in Deboned, in-Oil Fillets Made of Anchovies (Engraulis encrasicolus) and Sardines (Sardina pilchardus) Sold in EU Retailers 47
EVOLUZIONE DI ALCUNI PARAMETRI CHIMICI IN "CICCIOLI" CONFEZIONATI SOTTOVUOTO E CONSERVATI A +4°C. 46
Valutazione del grado di prosciugamento di salsicce fresche stoccate a diverse temperature. 46
Presenza di idrocarburi policiclici aromatici in prodotti della piccola pesca del golfo di napoli 46
Aflatossina AM 1 in latte di bufala e prodotti derivati 44
Ricerca di metalli pesanti in esemplari di Thunnus Thynnus provenienti dallo Ionio e dall’Atlantico ed in campioni di tonno in scatola 44
LEVELS OF BENZO[A]PYRENE (BAP)IN 'MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA'CHEESE SMOKED ACCORDING TO DIFFERENT PROCEDURES" 44
Proteomics - Applications in Biology - Chapter title: Differentiation of four tuna species by two-dimensional electrophoresis and mass spectrometric analysis 44
Journal of Nutritional Ecology and Food Research 44
Impact of gaseous ozone coupled to passive refrigeration system to maximize shelflife and quality of four different fresh fish products 44
Chemical composition and nutritional quality of meat from rabbits fed concentrates supplemented with organic chromium 43
Fatty acid profiles of different fish shelfish and crustaceans species from the Thyrrenian sea 43
ALTERAZIONE DI PRODOTTI A BASE DI CARNE RISCONTRATE IN FASE DI PRODUZIONE E COMMERCIALIZZAZIONE 42
CARATTERISTICHE SENSORIALI E FISICO-CHIMICHE DI STOCCAFISSO REIDRATATO E CONFEZIONATO IN ATMOSFERA 41
A rapid procedure for the determination of nicarbazin residues in avian tissue sample 41
Identificazione di specie ittiche preparate: Applicazione di metodi tradizionali e innovativi. Risultati preliminari 40
CARATTERISTICHE NUTRIZIONALI E CHIMICO-FISICHE DEL FORMAGGIO PECORINO CARMASCIANO DURANTE LA STAGIONATURA 40
Inactivation of Anisakis pegreffii larvae in anchovies (Engraulis encrasicolus) by salting and quality assessment of finished product 40
Norovirus detection in shellfish harvested and commercialized in Campania region: preliminary results 39
Deltamethrin residues in milk and cheese of lactating goats (capra hircus) 39
Efficient hplc method for the determination of nicarbazin residues in broiler liver 38
La ricerca scientifica per la valorizzazione della filiera dei prodotti della pesca: riferimenti tassonomici, indagini radiografiche e profilo acidico delle specie di interesse commerciale 38
Valutazione dei livelli di idrocarburi policiclici aromatici in molluschi bivalvi commercializzati in campania 38
Physicochemical composition, fatty acid profile and cholesterol content of Pecorino Carmasciano cheese, a traditional Italian dairy product 38
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 38
Rapid detection and identification of E. coli O157:H7 in Mytilus galloprovincialis. Selected Abstracts, S.I.S.Vet. Ann. Meet., Anno II. 37
Fish species identification in surimi-based products 37
VALUTAZIONE DEL PROFILO ISTAMINICO DI PRODOTTI A BASE DI THUNNUS THYNNUS. 37
Alphacypermethrin residues in milk following a pour-on treatment in buffaloes 37
Riconoscimeno di specie in prodotti ittici trasformati. Risultati preliminari. 36
Idrocarburi policiclici aromatici oncogeni in prodotti innovativi a base di Thunnus thynnus 36
Occurrence and distribution of polycyclic aromatic hydrocarbons in mussels from the gulf of Naples, Tyrrhenian Sea, Italy 36
Determinazione di ossidi di colesterolo in alici (Engraulis encrasicolus) trattate con una miscela commerciale di acido citrico, acido trisodico e perossido D'idrogeno 36
EPRINOMECTIN POUR-ON FOR CONTROL OF HAEMATOPINUS TUBERCULATUS LICE ON WATER BUFFALO AND ITS FATE IN MILK AND MOZZARELLA CHEESE 35
Residui di farmaci in prodotti d'acquacultura 35
Advanced nano-biosensors for food safety and a better quality of life 35
Proteomic analysis for the identification of Thunnus genus three species 35
Aplicación de un sistema combinado de refrigeración pasiva y ozono para la conservación de Merluccius merluccius y Aristeus antennatus 35
Biogenic amines profile in processed bluefin tuna (Thunnus thynnus) products 35
Persistence of alphacypermethrin residues in milk of lactating donkeys (Equus asinus) using UHPLC-MS/MS 35
Applications of Diagnostic Imaging techniques in food inspection 35
Genetic identification and distribution of the parasitic larvae of Anisakis pegreffii and Anisakis simplex (s. s.) in European hake Merluccius merluccius from the Tyrrhenian Sea and Spanish Atlantic coast: Implications for food safety 35
Comparison of mitochondrial DNA enrichment and sequencing methods from fish tissue 35
The bactericidal activity of protein extracts from Loranthus europaeus berries: A natural resource of bioactive compounds 35
The complete mitochondrial genome of the sharpsnout seabream Diplodus puntazzo (Perciformes: Sparidae) 35
Green feed increases antioxidant and antineoplastic activity of buffalo milk: A globally significant livestock 35
Preliminary results of a bovine meat global quality programme. 34
Development of biogenic amines and peroxide values in swordfish (Xiphias gladius L.) steaks: The combined effects of vacuum packaging and Rosmarinus treatment. Work shop on Seafood quality, 8-9 May Carthage-Sidi Bou Said Tunis 34
Analisi del rischio microbiologico e chimico in prodotti della piccola pesca del litorale campano 34
OCCURRENCE OF VIBRIO SPP. IN SEAFOOD OBTAINED FROM THE GULF OF NAPLES, ITALY. PRELIMINARY RESULTS. 34
Mass spectrometric analysis for the identification of Thunnus genus four species 34
Biosensor: advanced methodology for detection of ochratoxin A in food of animal origin. 34
Colour changes in thawed tuna tretated with vegetable extracts vacuum packaged and stored at refrigeration temperature. 34
Metal concentration in muscle and digestive gland of common octopus (Octopus vulgaris) from two coastal site in Southern Tyrrhenian Sea (Italy) 34
Proceedings of the 2nd International Conference on Microplastic Pollution in the Mediterranean Sea 34
Valutazione di alcuni momenti critici nella vendita al dettaglio dei prodotti della pesca. 33
Livelli di 3,4 Benzo(á) pyrene (Bap) in mozzarella di bufala campana affumicata. 33
Structural characterization and antimicrobial activity of innovative compounds: a novel strategy for in silico peptides design 33
Carbon monoxide residues in vacuum-packed yellowfin tuna loins (Thunnus Albacares) 33
Applications of diagnostic imaging tecniques in food inspection 32
Determinazione dei livelli di Ivermectina (IVM) nel plasma ed in diversi tessuti di bufalo dopo somministrazione sottocutanea 32
Mass spectrometric analysis for the identification of Thunnus genus four species 32
Cinetica plasmatica e residui di eprinomectina in latte di asine trattate pour-on 32
NMR and computational data of two novel antimicrobial peptides 32
The complete mitochondrial genome of the common pandora Pagellus erythrinus (Perciformes: Sparidae) 32
A new cylindrical borehole detector for radiographic imaging with muons 32
MIXED MODE CATION EXCHANGE SPE METHOD FOR THE ISOLATION OF A RANGE OF BENZIMIDAZOLE RESIDUES FROM MILK SAMPLES. 31
Chemical composition and nutritional quality of meat from rabbits fed concentrates supplemented with organic chromium 31
Ricerca del contenuto in grasso e colesterolo in latte e prodotti a base di latte” 31
SVILUPPO DI UNA METODICA DI ESTRAZIONE PER RESIDUI DI NICARBAZINA IN TESSUTI AVIARI 31
THE FATE OF EPRINOMECTIN IN GOAT MILK AND CHEESES WITH DIFFERENT RIPENING TIME FOLLOWING POUR-ON ADMINISTRATION 31
Colatura di alici di Cetara: valutazione del profilo amminico 31
Valutazione della qualità igienico-sanitaria del pesce azzurro pescato nel golfo di Napoli 31
Presenza di coloranti sintetici nelle uova 31
Frauds and fish species authentication: Study of the complete mitochondrial genome of some Sparidae to provide specific barcode markers 31
The influence of broilers’ body weight on the efficiency of electrical stunning and meat quality under field conditions 31
Processo di reidratazione dello stoccafisso:aspetti chimico fisici 30
COMITATO NAZIONALE ITALIANO PER IL “CODEX ALIMENTARIUS” 30
Effect of electrical water bath stunning on physical reflexes of broilers: Evaluation of stunning efficacy under field conditions 30
The complete mitochondrial genome of the axillary seabream, Pagellus acarne (Perciformes: Sparidae) 30
Rapid biofilm eradication of the antimicrobial peptide 1018-K6 against Staphylococcus aureus: A new potential tool to fight bacterial biofilms 30
Applicazione della PCR multiplex per l’identificazione di Escherichia coli O157:H7 produttore di verocitossine 29
Applicazione della PCR multiplex per l'identificazione di Escherichia coli O157:H7 in Mytilus galloprovincialis 29
Avanzate metodologie ottiche per la determinazione di ocratossina A in alimenti di origine animale. 29
APLICACIÓN DE UN SISTEMA COMBINADO DE REFRIGERACIÓN PASIVA Y OZONO PARA LA CONSERVACIÓN DE MERLUCCIUS MERLUCCIUS Y ARISTEUS ANTENNATUS 29
Totale 3.910
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2018/201920 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 12 8
2019/20201.016 338 6 93 23 104 28 32 21 22 45 109 195
2020/20211.035 18 88 90 116 126 139 110 30 143 26 98 51
2021/20221.306 33 4 7 17 25 15 21 60 101 93 258 672
2022/20231.862 325 169 71 190 234 193 12 177 322 40 78 51
2023/2024988 65 214 87 56 75 115 70 235 40 22 9 0
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