ANASTASIO, ANIELLO
ANASTASIO, ANIELLO
DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA E PRODUZIONI ANIMALI
Investigation of the persistence of levamisole and oxyclozanide in milk and fate in cheese
2010 Michelle, Whelan; Chirollo, Claudia; Ambrose, Furey; Cortesi, MARIA LUISA; Anastasio, Aniello; Martin, Danaher
INNOVATIONS IN SEAFOOD PRESERVATION AND STORAGE
2009 Cortesi, MARIA LUISA; A., Panebianco; A., Giuffrida; Anastasio, Aniello
Benzimidazole carbamate residues in milk: Detection by Surface Plasmon Resonance-biosensor, using a modified QuEChERS (Quick, Easy, Cheap, Effective, Rugged and Safe) method for extraction.
2009 Keegan, J; Whelan, M; Danaher, M; Crooks, S; Sayers, R; Anastasio, Aniello; Elliott, C; Brandon, D; Furey, A; O'Kennedy, R.
BIVALVE MOLLUSCS: PRODUCTIVITY IN THE CAMPANIA REGION AND RELATED SANITARY ASPECTS
2004 Anastasio, Aniello; E., Fariello
HEAVY METAL CONCENTRATIONS IN DAIRY PRODUCTS FROM SHEEP MILK COLLECTED IN TWO REGIONS OF SOUTHERN ITALY.
2006 Anastasio, Aniello; Caggiano, R; Macchiato, Maria; Ragosta, M; Paino, S; Cortesi, MARIA LUISA
Policlorodibenzodiossine (PCCD), policlorodibenzofurani (PCDF) e policlorobifenili diossino simili in latte, mozzarella, siero e ricotta di bufale allevate in Campania
2011 Cortesi, MARIA LUISA; Chirollo, Claudia; Anastasio, Aniello; P., Sarnelli; S. P., De Filippis; A., di Domenico
ULTRASONOGRAPHIC ASSESSMENT OF THAWING IN SEA BREAMS (SPARUS AURATA)
2011 Meomartino, Leonardo; Chirollo, Claudia; Mercogliano, Raffaelina; Nicolai, E.; Marrone, Raffaele; DE FELICE, Alessandra; Brunetti, A.; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA
Presenza di coloranti sintetici nelle uova
1994 Anastasio, Aniello; Rinaldi, C.; Visciano, P.; Cortesi, MARIA LUISA
Ricerca di pesticidi organoclorurati in carni di selvaggina
1996 Anastasio, Aniello; Amorena, M.; Severino, Lorella; Ricapito, V.; Cortesi, MARIA LUISA
Biosensor: advanced methodology for detection of ochratoxin A in food of animal origin.
2011 Russo, R.; Varriale, A.; Pennacchio, A.; Iozzino, L.; Anastasio, Aniello; Florio, Salvatore; D'Auria, S.; Severino, Lorella
Caratteristiche microbiologiche dei preparati crudi a base di carni avicole
1992 Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, T. A.; Anastasio, Aniello; Di Sandro, A.; Cortesi, MARIA LUISA
DEPLETION OF EPRINOMECTIN RESIDUES IN GOAT MILK AND DAIRY PRODUCTS
2004 Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA; F., Fabbrocile; Veneziano, Vincenzo; V., Fedele; R., Rubino
LEVELS OF HEAVY METALS IN ITALIAN MARKETED CANNED TUNA
2012 Russo, Rosario; Lo Voi, A; De Simone, A; Serpe, Fp; Anastasio, Aniello; Cacace, D; Severino, Lorella
Proteomics - Applications in Biology - Chapter title: Differentiation of four tuna species by two-dimensional electrophoresis and mass spectrometric analysis
2011 Pepe, Tiziana; Ceruso, Marina; Carpentieri, Andrea; Ventrone, Iole; Amoresano, Angela; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA
Chemical composition and nutritional quality of meat from rabbits fed concentrates supplemented with organic chromium
1999 Bovera, Fulvia; Anastasio, Aniello; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; DI LELLA, T.
Impiego di farmaci in acquacoltura e presenza di residui in pesci allevati
1995 Anastasio, Aniello; Visciano, P.; Ranaldi, C.; Monetti, D.; Cortesi, MARIA LUISA
Applications of diagnostic imaging tecniques in food inspection
2004 Anastasio, Aniello; Meomartino, Leonardo; L., Candela; A., Greco; M., Camera; M., Quarantelli; Cortesi, MARIA LUISA; Brunetti, Arturo
Residui di metalli in latte prodotti derivati di ovini allevati in Italia meridionale
2003 L., Candela; L., Vollano; S., Paino; T., Sarnacchiaro; Anastasio, Aniello
11) Evoluzione di alcuni parametri chimici in “ciccioli” confezionati sottovuoto e conservati a + 4°C
2003 Anastasio, Aniello; Mercogliano, Raffaelina; L., Vollano; F., Fabbrocile; A., Chianese; Pepe, Tiziana
Ricerca del contenuto in grasso e colesterolo in latte e prodotti a base di latte”
1998 Anastasio, Aniello; P., Visciano; L., Vollano; Cortesi, MARIA LUISA
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Investigation of the persistence of levamisole and oxyclozanide in milk and fate in cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Michelle, Whelan; Chirollo, Claudia; Ambrose, Furey; Cortesi, MARIA LUISA; Anastasio, Aniello; Martin, Danaher | |
INNOVATIONS IN SEAFOOD PRESERVATION AND STORAGE | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Cortesi, MARIA LUISA; A., Panebianco; A., Giuffrida; Anastasio, Aniello | |
Benzimidazole carbamate residues in milk: Detection by Surface Plasmon Resonance-biosensor, using a modified QuEChERS (Quick, Easy, Cheap, Effective, Rugged and Safe) method for extraction. | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Keegan, J; Whelan, M; Danaher, M; Crooks, S; Sayers, R; Anastasio, Aniello; Elliott, C; Brandon, D; Furey, A; O'Kennedy, R. | |
BIVALVE MOLLUSCS: PRODUCTIVITY IN THE CAMPANIA REGION AND RELATED SANITARY ASPECTS | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Anastasio, Aniello; E., Fariello | |
HEAVY METAL CONCENTRATIONS IN DAIRY PRODUCTS FROM SHEEP MILK COLLECTED IN TWO REGIONS OF SOUTHERN ITALY. | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Anastasio, Aniello; Caggiano, R; Macchiato, Maria; Ragosta, M; Paino, S; Cortesi, MARIA LUISA | |
Policlorodibenzodiossine (PCCD), policlorodibenzofurani (PCDF) e policlorobifenili diossino simili in latte, mozzarella, siero e ricotta di bufale allevate in Campania | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | Cortesi, MARIA LUISA; Chirollo, Claudia; Anastasio, Aniello; P., Sarnelli; S. P., De Filippis; A., di Domenico | |
ULTRASONOGRAPHIC ASSESSMENT OF THAWING IN SEA BREAMS (SPARUS AURATA) | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Meomartino, Leonardo; Chirollo, Claudia; Mercogliano, Raffaelina; Nicolai, E.; Marrone, Raffaele; DE FELICE, Alessandra; Brunetti, A.; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA | |
Presenza di coloranti sintetici nelle uova | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1994 | Anastasio, Aniello; Rinaldi, C.; Visciano, P.; Cortesi, MARIA LUISA | |
Ricerca di pesticidi organoclorurati in carni di selvaggina | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 1996 | Anastasio, Aniello; Amorena, M.; Severino, Lorella; Ricapito, V.; Cortesi, MARIA LUISA | |
Biosensor: advanced methodology for detection of ochratoxin A in food of animal origin. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Russo, R.; Varriale, A.; Pennacchio, A.; Iozzino, L.; Anastasio, Aniello; Florio, Salvatore; D'Auria, S.; Severino, Lorella | |
Caratteristiche microbiologiche dei preparati crudi a base di carni avicole | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, T. A.; Anastasio, Aniello; Di Sandro, A.; Cortesi, MARIA LUISA | |
DEPLETION OF EPRINOMECTIN RESIDUES IN GOAT MILK AND DAIRY PRODUCTS | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA; F., Fabbrocile; Veneziano, Vincenzo; V., Fedele; R., Rubino | |
LEVELS OF HEAVY METALS IN ITALIAN MARKETED CANNED TUNA | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2012 | Russo, Rosario; Lo Voi, A; De Simone, A; Serpe, Fp; Anastasio, Aniello; Cacace, D; Severino, Lorella | |
Proteomics - Applications in Biology - Chapter title: Differentiation of four tuna species by two-dimensional electrophoresis and mass spectrometric analysis | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 2011 | Pepe, Tiziana; Ceruso, Marina; Carpentieri, Andrea; Ventrone, Iole; Amoresano, Angela; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA | |
Chemical composition and nutritional quality of meat from rabbits fed concentrates supplemented with organic chromium | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1999 | Bovera, Fulvia; Anastasio, Aniello; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; DI LELLA, T. | |
Impiego di farmaci in acquacoltura e presenza di residui in pesci allevati | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Anastasio, Aniello; Visciano, P.; Ranaldi, C.; Monetti, D.; Cortesi, MARIA LUISA | |
Applications of diagnostic imaging tecniques in food inspection | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Anastasio, Aniello; Meomartino, Leonardo; L., Candela; A., Greco; M., Camera; M., Quarantelli; Cortesi, MARIA LUISA; Brunetti, Arturo | |
Residui di metalli in latte prodotti derivati di ovini allevati in Italia meridionale | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | L., Candela; L., Vollano; S., Paino; T., Sarnacchiaro; Anastasio, Aniello | |
11) Evoluzione di alcuni parametri chimici in “ciccioli” confezionati sottovuoto e conservati a + 4°C | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Anastasio, Aniello; Mercogliano, Raffaelina; L., Vollano; F., Fabbrocile; A., Chianese; Pepe, Tiziana | |
Ricerca del contenuto in grasso e colesterolo in latte e prodotti a base di latte” | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1998 | Anastasio, Aniello; P., Visciano; L., Vollano; Cortesi, MARIA LUISA |