ZULLO, ANTONIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 1.847
AS - Asia 1.702
NA - Nord America 1.488
SA - Sud America 235
AF - Africa 49
OC - Oceania 2
Totale 5.323
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.432
SG - Singapore 979
IT - Italia 670
RU - Federazione Russa 645
CN - Cina 341
BR - Brasile 184
VN - Vietnam 145
HK - Hong Kong 141
UA - Ucraina 122
DE - Germania 87
FI - Finlandia 81
IE - Irlanda 56
FR - Francia 45
GB - Regno Unito 40
NL - Olanda 32
CA - Canada 31
SE - Svezia 26
AR - Argentina 23
CI - Costa d'Avorio 22
IN - India 18
MX - Messico 17
BD - Bangladesh 12
ZA - Sudafrica 12
JP - Giappone 10
TR - Turchia 9
EC - Ecuador 8
ES - Italia 8
GR - Grecia 8
IQ - Iraq 7
PK - Pakistan 7
IR - Iran 5
PL - Polonia 5
MY - Malesia 4
PT - Portogallo 4
PY - Paraguay 4
TH - Thailandia 4
AT - Austria 3
BG - Bulgaria 3
CL - Cile 3
ID - Indonesia 3
LT - Lituania 3
PE - Perù 3
TN - Tunisia 3
VE - Venezuela 3
BE - Belgio 2
BO - Bolivia 2
BY - Bielorussia 2
CO - Colombia 2
EG - Egitto 2
KE - Kenya 2
KG - Kirghizistan 2
NP - Nepal 2
TT - Trinidad e Tobago 2
UY - Uruguay 2
UZ - Uzbekistan 2
AM - Armenia 1
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
BJ - Benin 1
BW - Botswana 1
CM - Camerun 1
CR - Costa Rica 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DM - Dominica 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
HR - Croazia 1
JO - Giordania 1
KW - Kuwait 1
LB - Libano 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MU - Mauritius 1
NI - Nicaragua 1
PA - Panama 1
PG - Papua Nuova Guinea 1
PH - Filippine 1
PR - Porto Rico 1
PS - Palestinian Territory 1
RE - Reunion 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
TJ - Tagikistan 1
Totale 5.323
Città #
Singapore 399
Chandler 195
Moscow 165
Santa Clara 144
Hong Kong 141
Beijing 138
Jacksonville 114
Millbury 78
Ashburn 63
Princeton 59
Ho Chi Minh City 44
Houston 42
Nanjing 40
Napoli 38
Wilmington 33
Ann Arbor 32
Hanoi 31
Buffalo 29
Naples 28
Los Angeles 27
Milan 27
Boston 22
New York 20
Nanchang 19
São Paulo 19
Florence 18
Helsinki 17
Dublin 16
Roccadaspide 14
Ottawa 13
Redondo Beach 13
Rome 13
Brescia 12
Cagliari 12
Seattle 12
Centro 9
Dallas 9
Jiaxing 9
Montreal 9
Munich 9
Tokyo 9
Changsha 8
Da Nang 8
Falkenstein 8
Lexington 8
Mexico City 8
Norwalk 8
Woodbridge 8
Can Tho 7
Kunming 7
Pignola 7
The Dalles 7
Amsterdam 6
Ankara 6
Bologna 6
Chennai 6
Haiphong 6
Hebei 6
Kronberg 6
Messina 6
Ariano Irpino 5
Brooklyn 5
Denver 5
Fano 5
Indiana 5
Montoro 5
San Francisco 5
Thái Bình 5
Tianjin 5
Warsaw 5
Boardman 4
Caserta 4
Castellaneta 4
Castelnuovo del Garda 4
Caxias do Sul 4
Dhaka 4
Lahore 4
Lissone 4
Manchester 4
Ninh Bình 4
Nuremberg 4
Padova 4
Parma 4
Pianella 4
Quarrata 4
Rio de Janeiro 4
Shenyang 4
Stockholm 4
Toronto 4
Turin 4
Turku 4
Vaglio Basilicata 4
Arlington 3
Aveiro 3
Avellino 3
Bari 3
Calenzano 3
Caposele 3
Charleston 3
Erbil 3
Totale 2.435
Nome #
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra Cilentana 301
Influenza dell'elettrostimolazione sulle caratteristiche chimico-fisiche della carne di capretto e proteomica muscolare 248
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano 162
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked 161
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types 113
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 112
The effect of the abnormal growth of buffalo hooves on the mediterranean buffalo milk production in Southern Italy 110
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 104
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 104
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello 103
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 103
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat 96
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 96
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 96
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk 96
Captured wild boar slaughter. Comparing two genetic types: boar of the Maremma and boar of the Carpathians 95
Organic farming: use of chickpeas (Cicer arietinum) in Maremmana young bulls diets. 93
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 92
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica 91
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 90
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 90
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). 90
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 89
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 88
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 2: effect of dietary level of maize silage 88
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana 86
Studio delle caratteristiche somatiche delle popolazioni ovine e caprine a limitata diffusione per la definizione dello standard di razza. 83
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 81
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda 80
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 79
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. 79
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter. 78
Studio delle tecniche di allevamento utili a favorire il benessere animale e a migliorare le caratteristiche qualitative della carne. 78
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 77
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type 76
Meat production by wild ungulate in the appennines. II. Herd type and live weight class effect on the carcass composition in deer (Dama dama L.). 76
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types 74
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP 73
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation 73
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig 73
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality. 73
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 72
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. I. Resa alla caseificazione. 72
Fit of the Wood function to milk yield data collected by different recording systems in Mediterranean Italian buffalo. 71
Studio delle caratteristiche somatiche del tipo genetico caprino autoctono Cilentana. 70
Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età. 70
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 70
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). 67
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat 66
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra 66
Ancient autochtonous genetic type Casertana pig: influence of slaughter age on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue 64
Valorizzazione dell'allevamento bufalino nel Sannio beneventano (VALBUSA) 63
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. II. Caratteristiche reologiche del formaggio. 62
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types 61
Production of Napoli salami from some autochthonous genetic types. II. Sensory evaluation 59
Histochemical characterization of muscle fiber types in the buffalo (bubalus bubalis) 58
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics 57
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types 57
Chemical and triacyglycerol composition in male buffaloes at 6, 10, 14 and 18 months of age fed with two nutritive levels 57
Proteomic techniques for the caprine milk characterization (Tecniche proteomiche per la caratterizzazione della qualità del latte di capra) 46
Totale 5.358
Categoria #
all - tutte 17.287
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 17.287


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021168 0 0 0 0 0 49 43 6 26 7 27 10
2021/2022358 8 16 7 10 6 17 8 19 48 19 58 142
2022/2023445 70 70 20 23 58 45 8 34 72 9 21 15
2023/2024358 25 44 28 12 24 11 17 65 8 15 77 32
2024/20251.616 83 124 10 31 101 117 166 95 127 133 505 124
2025/20261.581 337 194 282 204 485 79 0 0 0 0 0 0
Totale 5.358