ZULLO, ANTONIO
ZULLO, ANTONIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids.
2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour.
1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello
2004 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation
2000 Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.).
1995 Colatruglio, Pasquale; Duranti, E.; Girolami, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Matassino, D.
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda
1995 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Varchione, B.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter.
1994 Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D.
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus).
2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali.
2001 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età.
2000 Zumbo, A.; Zullo, Antonio; Micari, P.; Chiofalo, V.; Colatruglio, Pasquale
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra Cilentana
2008 Argentoni, G.; Garro, Giuseppina; Zullo, Antonio; Mauriello, Rosalba
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat
2005 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Zicarelli, Luigi
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics
2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
| Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|---|
| Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
| Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
| Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
| Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
| Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Colatruglio, Pasquale; Duranti, E.; Girolami, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Matassino, D. | |
| Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Varchione, B.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D. | |
| Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
| Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D. | |
| Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. | |
| Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Zumbo, A.; Zullo, Antonio; Micari, P.; Chiofalo, V.; Colatruglio, Pasquale | |
| Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra Cilentana | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Argentoni, G.; Garro, Giuseppina; Zullo, Antonio; Mauriello, Rosalba | |
| Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Zicarelli, Luigi | |
| Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D. |