ZULLO, ANTONIO
ZULLO, ANTONIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano
2010 Masucci, Felicia; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gorgitano, MARIA TERESA; Zullo, Antonio; Varricchio, MARIA LUISA; DI FRANCIA, Antonio
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana
2008 Zullo, Antonio; Pucillo, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Valorizzazione dell'allevamento bufalino nel Sannio beneventano (VALBUSA)
2009 Zullo, Antonio
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked
2011 Matassino, D.; Manzone, M.; Occidente, M.; Siciliano, B.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Organic farming: use of chickpeas (Cicer arietinum) in Maremmana young bulls diets.
2009 Masucci, Felicia; Zullo, Antonio; Esposito, G.; Varricchio, MARIA LUISA; Paoletti, F.; DI FRANCIA, Antonio
Studio delle tecniche di allevamento utili a favorire il benessere animale e a migliorare le caratteristiche qualitative della carne.
2009 Zullo, Antonio
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat
2005 Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk
2011 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Zullo, Antonio
Chemical and triacyglycerol composition in male buffaloes at 6, 10, 14 and 18 months of age fed with two nutritive levels
1997 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Gigli, S.; DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Ferrara, L.
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. I. Resa alla caseificazione.
1999 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Scimonetti, G.; Vitullo, A.; Zullo, Antonio
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus).
2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Ancient autochtonous genetic type Casertana pig: influence of slaughter age on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue
2011 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI PRISCO, C.; Incoronato, C.; Rillo, L.; Varricchio, G.; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A.
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size
2011 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio
Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età.
2000 Zumbo, A.; Zullo, Antonio; Micari, P.; Chiofalo, V.; Colatruglio, Pasquale
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality.
2007 Zullo, Antonio; Consolante, Dario; Rufrano, D.; Claps, S.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour.
1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Production of Napoli salami from some autochthonous genetic types. II. Sensory evaluation
2000 Zullo, Antonio; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Palazzo, M.; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2010 | Masucci, Felicia; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Gorgitano, MARIA TERESA; Zullo, Antonio; Varricchio, MARIA LUISA; DI FRANCIA, Antonio | |
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Zullo, Antonio; Pucillo, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Valorizzazione dell'allevamento bufalino nel Sannio beneventano (VALBUSA) | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2009 | Zullo, Antonio | |
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Matassino, D.; Manzone, M.; Occidente, M.; Siciliano, B.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Organic farming: use of chickpeas (Cicer arietinum) in Maremmana young bulls diets. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Masucci, Felicia; Zullo, Antonio; Esposito, G.; Varricchio, MARIA LUISA; Paoletti, F.; DI FRANCIA, Antonio | |
Studio delle tecniche di allevamento utili a favorire il benessere animale e a migliorare le caratteristiche qualitative della carne. | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2009 | Zullo, Antonio | |
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Zullo, Antonio | |
Chemical and triacyglycerol composition in male buffaloes at 6, 10, 14 and 18 months of age fed with two nutritive levels | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1997 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Gigli, S.; DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Ferrara, L. | |
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. I. Resa alla caseificazione. | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Scimonetti, G.; Vitullo, A.; Zullo, Antonio | |
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
Ancient autochtonous genetic type Casertana pig: influence of slaughter age on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI PRISCO, C.; Incoronato, C.; Rillo, L.; Varricchio, G.; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A. | |
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio | |
Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Zumbo, A.; Zullo, Antonio; Micari, P.; Chiofalo, V.; Colatruglio, Pasquale | |
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Zullo, Antonio; Consolante, Dario; Rufrano, D.; Claps, S.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D. | |
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
Production of Napoli salami from some autochthonous genetic types. II. Sensory evaluation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Zullo, Antonio; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Palazzo, M.; Matassino, D. | |
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. |