AMBROSINO, MARIA LUISA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 610
EU - Europa 598
AS - Asia 92
SA - Sud America 7
AF - Africa 5
Totale 1.312
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 604
IT - Italia 376
CN - Cina 78
UA - Ucraina 71
DE - Germania 63
FI - Finlandia 28
NL - Olanda 23
GB - Regno Unito 11
BR - Brasile 7
CA - Canada 6
IE - Irlanda 6
CI - Costa d'Avorio 5
SG - Singapore 5
AT - Austria 4
ES - Italia 4
SE - Svezia 3
SI - Slovenia 3
HK - Hong Kong 2
NP - Nepal 2
PT - Portogallo 2
CH - Svizzera 1
GR - Grecia 1
HR - Croazia 1
IN - India 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MK - Macedonia 1
PH - Filippine 1
TR - Turchia 1
VN - Vietnam 1
Totale 1.312
Città #
Chandler 131
Jacksonville 68
Ashburn 43
Millbury 31
Beijing 29
Princeton 27
Naples 26
Nanjing 23
Amsterdam 20
Rome 18
Boston 16
Napoli 16
Wilmington 16
Ann Arbor 11
Kronberg 9
Des Moines 8
Milan 7
Seattle 7
Casoria 6
Catania 6
Florence 6
Nanchang 6
Ottawa 6
Palermo 6
Washington 6
Apice 5
Castel Campagnano 5
Pietrasanta 5
Rio de Janeiro 5
Tianjin 5
Filottrano 4
Magliano Alpi 4
Modena 4
Ospedaletto d'Alpinolo 4
Sassano 4
Vienna 4
Bellizzi 3
Caramanico Terme 3
Cosio Valtellino 3
Genoa 3
Hebei 3
Lucca 3
Murcia 3
Nocera Superiore 3
Norwalk 3
Rosolini 3
Rovato 3
Secovlje 3
Seregno 3
Shenyang 3
Agrigento 2
Alanno 2
Amorosi 2
Andria 2
Ariano Irpino 2
Benevento 2
Bisceglie 2
Caluso 2
Falls Church 2
Foligno 2
Hanover 2
Hong Kong 2
Jiaxing 2
Jinan 2
Lawrence 2
Montesarchio 2
Oeiras 2
Orange 2
Osio Sotto 2
Pomigliano d'Arco 2
Rimini 2
Salerno 2
Somma Lombardo 2
Torre Annunziata 2
Vicosa 2
Altamura 1
Angri 1
Avola 1
Bassano Bresciano 1
Brindisi 1
Casal di Principe 1
Caserta 1
Castel Volturno 1
Cava 1
Chaidari 1
Changchun 1
Changsha 1
Chengdu 1
Croydon 1
Dallas 1
Düsseldorf 1
Faenza 1
Fauglia 1
Ferrara 1
Francavilla Al Mare 1
Gioia Del Colle 1
Giovinazzo 1
Gurgaon 1
Helsinki 1
Herrnburg 1
Totale 714
Nome #
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 176
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 157
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 57
L'olio del Sannio 51
L'olio della provincia di Caserta 49
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 49
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri 49
Antioxidant activity of virgin olive oil phenolic compounds in a micellar system 49
L'olio del Cilento 48
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 44
L'olio della Penisola Sorrentina 42
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 42
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 41
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 39
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 38
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 36
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 36
L'olio delle Colline Salernitane 35
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 34
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil 33
L'olio dell'Irpinia 32
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 31
Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil 27
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY). 25
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 23
Shelf Life of Vegetable Oils Bottled in Different Scavenging Polyethyleneterephthalate (PET) Containers 23
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 23
Spettroscopia nmr e qualità-tipicità degli oli extravergini di oliva 21
The effect of irrigation management on plant performance and oil quality of two olive cvs. grown in a typical environment of southern Italy 18
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers 16
Totale 1.344
Categoria #
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Totale 3.603


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20199 0 0 0 0 0 0 0 0 5 2 1 1
2019/2020157 36 8 17 7 22 0 0 8 0 16 18 25
2020/2021163 7 20 12 19 19 20 16 6 22 3 18 1
2021/2022194 2 4 1 8 17 5 0 7 11 26 51 62
2022/2023307 30 34 16 16 43 33 4 36 52 20 13 10
2023/2024274 13 43 27 39 28 43 23 42 16 0 0 0
Totale 1.344