AMBROSINO, MARIA LUISA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 23
AS - Asia 5
NA - Nord America 5
Totale 33
Nazione #
IT - Italia 11
US - Stati Uniti d'America 5
PT - Portogallo 4
TR - Turchia 3
GB - Regno Unito 2
NL - Olanda 2
SG - Singapore 2
UA - Ucraina 2
CH - Svizzera 1
GR - Grecia 1
Totale 33
Città #
Bragança 4
Cagliari 3
Croydon 2
Singapore 2
Wageningen 2
Aarau 1
Boardman 1
Boscoreale 1
Council Bluffs 1
Dallas 1
Lecco 1
Los Angeles 1
Marigliano 1
Oggiono 1
Pandino 1
Raleigh 1
Salerno 1
Thessaloniki 1
Torre Annunziata 1
Trento 1
Totale 28
Nome #
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy), file 3cf57001-3d45-48f0-86f9-a9fecfa3a9a0 32
Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil, file e268a730-9770-4c8f-e053-1705fe0a812c 1
Totale 33
Categoria #
all - tutte 82
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 82


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/20239 1 0 0 0 0 3 2 0 1 0 1 1
2023/202424 0 1 2 2 5 1 8 1 4 0 0 0
Totale 33