AMBROSINO, MARIA LUISA

AMBROSINO, MARIA LUISA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 30 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Andrea Squadrilli, Gian; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Genovese, Alessandro
Antioxidant activity of virgin olive oil phenolic compounds in a micellar system 1.1 Articolo in rivista 1999 Fogliano, Vincenzo; Ritieni, Alberto; Monti, SIMONA MARIA; Gallo, Monica; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil 1.1 Articolo in rivista 2003 A.M.DEL NOBILE; M.L.AMBROSINO; R. SACCHI; P.MASI
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 1.1 Articolo in rivista 2016 Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Corrado, Giandomenico; Ambrosino, MARIA LUISA; Rao, Rosa; Sacchi, Raffaele
The effect of irrigation management on plant performance and oil quality of two olive cvs. grown in a typical environment of southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2008 D'Andria, R.; Lavini, A.; Morelli, G.; Tognetti, R.; Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Ambrosino, MARIA LUISA; Paduano, Antonello; Conte, F.; Sacchi, Raffaele; Sebastiani, L.
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 1.1 Articolo in rivista 2022 Sacchi, Raffaele; Corrado, Giandomenico; Basile, Boris; Mandarello, Daniele; Ambrosino, Maria Luisa; Paduano, Antonello; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Aponte, Maria; Genovese, Alessandro
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Monteleone, E; Sacchi, Raffaele
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 3.1 Monografia o trattato scientifico 2002 Sacchi, Raffaele; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Ambrosino, MARIA LUISA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Genovese, Alessandro; Leone, T.; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 3.1 Monografia o trattato scientifico 2001 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Addeo, Francesco
L'olio del Cilento 3.1 Monografia o trattato scientifico 1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio del Sannio 3.1 Monografia o trattato scientifico 1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio dell'Irpinia 3.1 Monografia o trattato scientifico 1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio della Penisola Sorrentina 3.1 Monografia o trattato scientifico 1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio della provincia di Caserta 3.1 Monografia o trattato scientifico 1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio delle Colline Salernitane 3.1 Monografia o trattato scientifico 1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 1.1 Articolo in rivista 2002 Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Fiore, F; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Ambrosino, MARIA LUISA; Medina, I.
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Sacchi, Raffaele; G., Stile; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Pomarici, Eugenio
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Paduano, Antonello; M., Lisi; D., Mandarello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele