CAVELLA, SILVANA
CAVELLA, SILVANA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
I salami
2012 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana
Hydrodynamic computational analysis of pasta extrusion
2002 Cavella, Silvana; Giannino, Francesco; Masi, Paolo; Severino, Gerardo; Toraldo, Gerardo
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali
2011 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS
2008 Cavella, Silvana
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation
1990 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS
2003 Cavella, Silvana
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse
2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
Caratterizzazione e valorizzazione dei salumi tipici campani
2004 Cavella, Silvana
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta
2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo
Effect of modified atmosphere and active packaging on the shelf-life of fresh bluefin tuna fillets
2011 Torrieri, Elena; P. A., Carlino; Cavella, Silvana; Fogliano, Vincenzo; I., Attaianese; G. G., Buonocore; Masi, Paolo
Consumer acceptability of vegetable soup
2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements
2008 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents
1998 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M.
Optimization of bluefin tuna fishburger MAP by mixture design and triangular surface analysis
2009 Carlino, P. A.; Formisano, F.; Torrieri, Elena; Fogliano, Vincenzo; Martello, Anna; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests
2000 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Società Italiana di Scienze Sensoriali SISS
2007 Cavella, Silvana
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS
2006 Cavella, Silvana
Fish burger
2009 MA Del, Nobile; A., Conte; B., Speranza; M., Caroprese; Mr, Corbo; M., Sinigaglia; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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I salami | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2012 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana | |
Hydrodynamic computational analysis of pasta extrusion | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2002 | Cavella, Silvana; Giannino, Francesco; Masi, Paolo; Severino, Gerardo; Toraldo, Gerardo | |
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali | 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici | 2011 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2008 | Cavella, Silvana | |
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1990 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L. | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2003 | Cavella, Silvana | |
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo | |
Caratterizzazione e valorizzazione dei salumi tipici campani | 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati | 2004 | Cavella, Silvana | |
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo | |
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo | |
Effect of modified atmosphere and active packaging on the shelf-life of fresh bluefin tuna fillets | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Torrieri, Elena; P. A., Carlino; Cavella, Silvana; Fogliano, Vincenzo; I., Attaianese; G. G., Buonocore; Masi, Paolo | |
Consumer acceptability of vegetable soup | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo | |
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M. | |
Optimization of bluefin tuna fishburger MAP by mixture design and triangular surface analysis | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Carlino, P. A.; Formisano, F.; Torrieri, Elena; Fogliano, Vincenzo; Martello, Anna; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L. | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2007 | Cavella, Silvana | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2006 | Cavella, Silvana | |
Fish burger | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | MA Del, Nobile; A., Conte; B., Speranza; M., Caroprese; Mr, Corbo; M., Sinigaglia; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo |