CAVELLA, SILVANA

CAVELLA, SILVANA  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 199 (tempo di esecuzione: 0.054 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 1-gen-2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
15th Workshop on the Development in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology 1-gen-2010 Cavella, Silvana; G., Andrich; A., Antonelli; M., Budroni; C., Cavani; F., Clementi; V., Corich; M., Esti; N., Frega; V., Gerbi; M., Gobbetti; MA Del, Nobile; E., Marconi; V., Mazzoleni; G., Mucchetti; E., Parente; L., Piergiovanni; M., Poiana; A., Sensidoni; G., Suzzi; A., Verzera; B., Zanoni
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening 1-gen-2013 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse 1-gen-2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
Active biopolymer coating based on sodium caseinate: Physical characterization and antioxidant activity 1-gen-2020 Valentino, M.; Volpe, S.; Di Giuseppe, F. A.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Active biopolymer film or coating for food packaging application: structure-properties relationship and shelf life extension 1-gen-2018 DI GIUSEPPE, FABIO ANGELO; Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena
Active casein coatings and films for perishable foods: Structural properties and shelf-life extension 1-gen-2021 Khan, M. R.; Volpe, S.; Valentino, M.; Miele, N. A.; Cavella, S.; Torrieri, E.
An examination of the compressive deformation behaviour of cheeses and its relationship with their water, fat and solids-not-fat content 1-gen-1997 Masi, Paolo; Sepe, M.; Cavella, Silvana
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests 1-gen-2000 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Applicazione di film edibili a base di pectine: Riduzione dell'assorbimento di olio durante la frittura 1-gen-2007 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania 1-gen-2008 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura 1-gen-2008 Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Aspetti microbiologici e sensoriali della salsiccia fresca confezionata in atmosfera modificata 1-gen-2005 Torrieri, Elena; Russo, F.; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Biochemical and sensory characteristics of traditional fermented sausages of Vallo di Diano (Southern Italy) as affected by the use of starter cultures 1-gen-2007 A., Casaburi; M. C., Aristoy; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; F., Toldra; Villani, Francesco
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination 1-gen-1994 Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Biopolymer coatings as alternative to modified atmosphere packaging for shelf life extension of minimally processed apples 1-gen-2019 Volpe, S.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization 1-gen-2009 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; A., Sevi; M., Caroprese; A., Marzano; A., Conte; M. A., DEL NOBILE
Caratterizzazione chimica, fisica e sensoriale di castagne campane a confronto con note cultivar nazionali 1-gen-2005 Torrieri, Elena; Ziccardi, A.; Ritieni, Alberto; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta 1-gen-2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta 1-gen-2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo