Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination / Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana. - In: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. - ISSN 0260-8774. - STAMPA. - 23:(1994), pp. 51-68.

Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination

MASI, PAOLO;CAVELLA, SILVANA
1994

1994
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination / Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana. - In: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. - ISSN 0260-8774. - STAMPA. - 23:(1994), pp. 51-68.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/137712
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 18
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 17
social impact