CAVELLA, SILVANA
CAVELLA, SILVANA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process
2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Food related behaviors: the effect of expectations generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; S., Di Marzo; Masi, Paolo
15th Workshop on the Development in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology
2010 Cavella, Silvana; G., Andrich; A., Antonelli; M., Budroni; C., Cavani; F., Clementi; V., Corich; M., Esti; N., Frega; V., Gerbi; M., Gobbetti; MA Del, Nobile; E., Marconi; V., Mazzoleni; G., Mucchetti; E., Parente; L., Piergiovanni; M., Poiana; A., Sensidoni; G., Suzzi; A., Verzera; B., Zanoni
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests
2000 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali
2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Peculiarity and similarity sensory profiles as tools for traditional food quality assessment: the case of Italian dry cured ham
2005 DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Texture of semisolid foods and its relationship with microstructural, rheological and thermal properties
2006 T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
New product optimization: effects of ingredients
2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali
2006 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Valutazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI mediante metodi dinamici
2013 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Società Italiana di Scienze Sensoriali SISS
2007 Cavella, Silvana
Fish burger
2009 MA Del, Nobile; A., Conte; B., Speranza; M., Caroprese; Mr, Corbo; M., Sinigaglia; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS
2006 Cavella, Silvana
I salami
2012 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala
1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Hydrodynamic computational analysis of pasta extrusion
2002 Cavella, Silvana; Giannino, Francesco; Masi, Paolo; Severino, Gerardo; Toraldo, Gerardo
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali
2011 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS
2008 Cavella, Silvana
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation
1990 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
Food related behaviors: the effect of expectations generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta | 8.09 Seminari tenuti presso l'Ateneo | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; S., Di Marzo; Masi, Paolo | |
15th Workshop on the Development in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology | 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici | 2010 | Cavella, Silvana; G., Andrich; A., Antonelli; M., Budroni; C., Cavani; F., Clementi; V., Corich; M., Esti; N., Frega; V., Gerbi; M., Gobbetti; MA Del, Nobile; E., Marconi; V., Mazzoleni; G., Mucchetti; E., Parente; L., Piergiovanni; M., Poiana; A., Sensidoni; G., Suzzi; A., Verzera; B., Zanoni | |
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L. | |
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2010 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Peculiarity and similarity sensory profiles as tools for traditional food quality assessment: the case of Italian dry cured ham | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Texture of semisolid foods and its relationship with microstructural, rheological and thermal properties | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
New product optimization: effects of ingredients | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Valutazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI mediante metodi dinamici | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2007 | Cavella, Silvana | |
Fish burger | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | MA Del, Nobile; A., Conte; B., Speranza; M., Caroprese; Mr, Corbo; M., Sinigaglia; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2006 | Cavella, Silvana | |
I salami | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2012 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana | |
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Hydrodynamic computational analysis of pasta extrusion | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2002 | Cavella, Silvana; Giannino, Francesco; Masi, Paolo; Severino, Gerardo; Toraldo, Gerardo | |
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali | 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici | 2011 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Società Italiana di Scienze Sensoriali - SISS | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2008 | Cavella, Silvana | |
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1990 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L. |