MOIO, LUIGI

MOIO, LUIGI  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of lactic acid bacteria strains on the basis of neutral volatile compounds produced in whey. 1.1 Articolo in rivista 2001 Mauriello, Gianluigi; Moio, Luigi; Moschetti, G.; Piombino, Paola; Addeo, Francesco; Coppola, Salvatore
Varietal characterization of red south Italian wines by volatile composition using multivariate analysis of aroma pattern 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Genovese, Alessandro; Lecce, L.; Piombino, Paola; Moio, Luigi
Comparison of solvent performance in the extraction of free and glycosidically bound volatiles from grape skins 1.1 Articolo in rivista 2008 Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 1.1 Articolo in rivista 1994 A., DI LUCCIA; L., Ledda; Moio, Luigi; Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; SPAGNA MUSSO, Salvatore; L., DEL GIOVINE; A., Bocca; Addeo, Francesco
Gli odori di frutti rossi dell'aroma del vino. Parte I: Analisi sensoriale 1.1 Articolo in rivista 2004 Piombino, Paola; Nicklaus, S.; LE FUR, Y.; LE QUERE, J. L.; Pessina, R.; Moio, Luigi
Identificazione del 4,5-dimetil-tetraidro-2,3-furanedione (sotolone) come compoente di impatto odoroso del Vin Santo toscano 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Moio, Luigi; Piombino, Paola; Di Marzio, L.; Gambuti, Angelita
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 1.1 Articolo in rivista 1995 Addeo, Francesco; Nicolai, MARIA ADALGISA; Chianese, Lina; Moio, Luigi; SPAGNA MUSSO, Salvatore; A., Bocca; L., DEL GIOVINE
Evaluation of sensorial typicalness of traditional Italian tomato ecotypes by the application of headspace-solid phase microextraction and gas-chromatography / olfactometry (HS-SPME, GC/O) 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Lisanti, MARIA TIZIANA; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Pessina, R.; Moio, Luigi
Odour-impact compounds of Gorgonzola cheese 1.1 Articolo in rivista 2000 Moio, Luigi; Piombino, Paola; Addeo, Francesco
Variabili enologiche e qualità aromatica del vino Fiano 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2012 Moio, Luigi; Lisanti, MARIA TIZIANA; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Piombino, Paola
Occurrence of Furaneol (4-Hydroxy-2,5-Dimethyl-3(2H)-Furanone) in Some Wines from Italian Native Grapes 1.1 Articolo in rivista 2005 Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
Hydrolysis and transformation of grape glycosidically bound volatile compounds during fermentation with three Saccharomyces yeast strains 1.1 Articolo in rivista 2006 Ugliano, M; Bartowsky, Ej; Mccarthy, J; Moio, Luigi; Henschke, Pa
USE OF PATATIN, A PROTEIN EXTRACTED FROM POTATO, AS ALTERNATIVE TO ANIMAL PROTEINS IN FINING OF RED WINE 1.1 Articolo in rivista 2012 Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Moio, Luigi
New as2-casein variant from caprine milk 1.1 Articolo in rivista 1992 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Intorcia, N.; Moio, Luigi; Addeo, Francesco
Determinazione di glucosio e fruttosio nel vino mediante pH-metria differenziale 1.1 Articolo in rivista 2002 Gambuti, Angelita; DI MARZIO, L.; Piombino, Paola; Castellano, L.; Squillante, E.; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Vinificazione ed espressione varietale di vitigni mediterranei 1.1 Articolo in rivista 2005 Moio, Luigi; Ugliano, M.; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita
Analytical evaluation of remedial treatments for red and white wines contaminated by volatile phenols 1.1 Articolo in rivista 2008 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analisi di componenti odorosi mediante tecniche poli-strumentali 1.1 Articolo in rivista 2008 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Strategia per la selezione di prodotti alimentari con specifiche caratteristiche sensoriali: una applicazione al vino 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Piombino, Paola; Nicklaus, S.; Pessina, R.; Moio, Luigi
Identificazione del sotolone: molecola di impatto dell’aroma del Vin Santo toscano 1.1 Articolo in rivista 2001 Moio, Luigi; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; DI MARZIO, L.; Castellano, L.; Genovese, Alessandro