MASI, PAOLO

MASI, PAOLO  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
The influence of pH on the rheological responce of dough and bread 1.1 Articolo in rivista 1999 Piazza, L.; Repetti, V.; Masi, Paolo
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil 1.1 Articolo in rivista 2003 A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 1990 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Shelf life prediction of carbonated beverages bottled in plastic containers 1.1 Articolo in rivista 1997 DEL NOBILE, M. A.; Mensitieri, Giuseppe; Nicolais, L.; Masi, Paolo
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse 1.1 Articolo in rivista 2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
Engineering properties of edile transglutaminase cross-linked caseinate-based films 1.1 Articolo in rivista 2008 Bruno, M; Giancone, T; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M.
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala 6.1 Brevetto 1984 Addeo, Francesco; Altiero, V.; Chianese, Lina; Masi, Paolo
Shelf life extension of durum wheat bread 1.1 Articolo in rivista 2003 DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees 1.1 Articolo in rivista 2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta 1.1 Articolo in rivista 2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Composizione dello spazio di testa e cinetica di raffermamento del pane 1.1 Articolo in rivista 2002 Cavella, Silvana; Combattente, L.; Iaccarino, T.; Masi, Paolo
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination 1.1 Articolo in rivista 1994 Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
On the objective measurement of the streatchability of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 1992 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala 1.1 Articolo in rivista 1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents 1.1 Articolo in rivista 1998 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M.
Panel per la valutazione sensoriale di paste alimentari fresche 1.1 Articolo in rivista 2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Evaluation objective de la filabilitè des fromage à páte filée 1.1 Articolo in rivista 1993 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Thermomechanical analysis of gluten-starch-water mixtures. Influence of testing conditions and composition 1.1 Articolo in rivista 1990 Cavella, Silvana; Piazza, L.; Masi, Paolo
Solubility and permeability properties of edible pectin-soy flour films obtained in the absence or presence of transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2005 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta 1.1 Articolo in rivista 2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo