MASI, PAOLO
MASI, PAOLO
The influence of pH on the rheological responce of dough and bread
1999 Piazza, L.; Repetti, V.; Masi, Paolo
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation
1990 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Shelf life prediction of carbonated beverages bottled in plastic containers
1997 DEL NOBILE, M. A.; Mensitieri, Giuseppe; Nicolais, L.; Masi, Paolo
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse
2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
Engineering properties of edile transglutaminase cross-linked caseinate-based films
2008 Bruno, M; Giancone, T; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M.
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala
1984 Addeo, Francesco; Altiero, V.; Chianese, Lina; Masi, Paolo
Shelf life extension of durum wheat bread
2003 DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Composizione dello spazio di testa e cinetica di raffermamento del pane
2002 Cavella, Silvana; Combattente, L.; Iaccarino, T.; Masi, Paolo
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination
1994 Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
On the objective measurement of the streatchability of mozzarella cheese
1992 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala
1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents
1998 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M.
Panel per la valutazione sensoriale di paste alimentari fresche
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Evaluation objective de la filabilitè des fromage à páte filée
1993 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Thermomechanical analysis of gluten-starch-water mixtures. Influence of testing conditions and composition
1990 Cavella, Silvana; Piazza, L.; Masi, Paolo
Solubility and permeability properties of edible pectin-soy flour films obtained in the absence or presence of transglutaminase
2005 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta
2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
The influence of pH on the rheological responce of dough and bread | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Piazza, L.; Repetti, V.; Masi, Paolo | |
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo | |
Mechanical dynanical analysis of viscoelastic properties of gluten undergoing thermal denaturation | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1990 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L. | |
Shelf life prediction of carbonated beverages bottled in plastic containers | 1.1 Articolo in rivista | 1997 | DEL NOBILE, M. A.; Mensitieri, Giuseppe; Nicolais, L.; Masi, Paolo | |
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo | |
Engineering properties of edile transglutaminase cross-linked caseinate-based films | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Bruno, M; Giancone, T; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M. | |
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala | 6.1 Brevetto | 1984 | Addeo, Francesco; Altiero, V.; Chianese, Lina; Masi, Paolo | |
Shelf life extension of durum wheat bread | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo | |
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Composizione dello spazio di testa e cinetica di raffermamento del pane | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Cavella, Silvana; Combattente, L.; Iaccarino, T.; Masi, Paolo | |
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
On the objective measurement of the streatchability of mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo | |
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M. | |
Panel per la valutazione sensoriale di paste alimentari fresche | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Evaluation objective de la filabilitè des fromage à páte filée | 1.1 Articolo in rivista | 1993 | Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo | |
Thermomechanical analysis of gluten-starch-water mixtures. Influence of testing conditions and composition | 1.1 Articolo in rivista | 1990 | Cavella, Silvana; Piazza, L.; Masi, Paolo | |
Solubility and permeability properties of edible pectin-soy flour films obtained in the absence or presence of transglutaminase | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo; Porta, Raffaele | |
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo |