MASI, PAOLO

MASI, PAOLO  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 1-gen-2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening 1-gen-2013 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse 1-gen-2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
A minimally processed food: Brassica Rapa L. var Silvestris in atmosfera protettiva 1-gen-2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; A., Langella; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
A ready-to-eat food: steamed carrots in protective atmosphere packages 1-gen-2004 Langella, A.; Masi, Paolo
A very efficient and stable supramolecular organic blend having a very high value of the optical gain for photorefractive applications 1-gen-2009 Angelone, R.; Ciardelli, F.; Colligiani, Arturo; Greco, F.; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; Ruggeri, G.; Stehlè, J. L.
Active biopolymer film or coating for food packaging application: structure-properties relationship and shelf life extension 1-gen-2018 DI GIUSEPPE, FABIO ANGELO; Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena
Active packaging based on PLA and chitosan-caseinate enriched rosemary essential oil coating for fresh minced chicken breast application 1-gen-2021 Fiore, A.; Park, S.; Volpe, S.; Torrieri, E.; Masi, P.
An examination of some mechanical properties of a group of Italian cheeses and their relation to structure and conditions of manufacture 1-gen-1986 Masi, Paolo; Addeo, Francesco
An examination of the compressive deformation behaviour of cheeses and its relationship with their water, fat and solids-not-fat content 1-gen-1997 Masi, Paolo; Sepe, M.; Cavella, Silvana
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests 1-gen-2000 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Analisi delle interazioni tra solidi nella distribuzione dei tempi di residenza nel processamentoasettico 1-gen-2009 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment 1-gen-2008 Sarghini F.; Di Pierro P.; Masi P.; Veneruso A.
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing 1-gen-2016 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Application of Capillary Electrophoresis to Determine the Technological Properties of Wheat Flours by a Glutenin Index 1-gen-2009 Di Luccia, A.; Lamacchia, C.; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, A.; Masi, Paolo; Addeo, Francesco
Applicazione di film edibili a base di pectine: Riduzione dell'assorbimento di olio durante la frittura 1-gen-2007 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania 1-gen-2008 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura 1-gen-2008 Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Aspetti microbiologici e sensoriali della salsiccia fresca confezionata in atmosfera modificata 1-gen-2005 Torrieri, Elena; Russo, F.; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Behavior of viscoelastic glass bead suspensions under superposed flows 1-gen-1982 Masi, Paolo; Nicodemo, L.; Nicolais, L.; Taglialatela, G.