MASI, PAOLO
MASI, PAOLO
Modeling pasta drying processes
1990 Piazza, L.; Riva, M.; Masi, Paolo
Studio della evoluzione dei composti organici volatili di mele golden delicious confezionate in atmosfera protettiva: applicazione di film edibili
2003 Romano, Raffaele; A., Romano; V., Mazza; Masi, Paolo
POLYMER IMPREGNATION OF TUFF.
1982 Aurisicchio, S.; Evangelista, Aldo; Masi, Paolo; Nicolais, Luigi; Pellegrino, A.
Emilio Sereni, ritrovare la memoria
2010 Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma
Droplet deformation and break-up enhancement by using riblet-like microfluidic devices
2009 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo; F. M., Denaro
Food related behaviors: the effect of expectations generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; S., Di Marzo; Masi, Paolo
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment
2008 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; Veneruso, A.
Conservazione di melone (Cucumis melo L.) in film plastici semipermeabili
2002 Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process
2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Emilio Sereni, ritrovare la memoria. Tavola rotonda
2011 Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma; A., Alinovi; G., Vacca
The collaborative compression test on cheese
1987 Masi, Paolo
Mathematical modelling of bread dough fermentation.
2005 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Scaling-up of a single-screw extruder for pasta: effect of operating parameters on quality of spaghetti
2006 Masi, Paolo
Osmodehydration of grapes
1990 Riva, M.; Masi, Paolo
Use of microbial transglutaminase in different sector of food industry: edible films, dairy products and stabilized proteases
2002 Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A.; Masi, Paolo; Villalonga, R.; Porta, Raffaele
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala
1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Use of polypropylene film for copping tissue culture containers
1984 Malberg, P. G.; Masi, Paolo; Paul, D. R.
Effetto della formulazione, del messaggio salutistico e della modalità di consumo sul gradimento di una maionese a base di olio di noce
2010 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Masi, Paolo
Rheological behaviour of low moisture bakery products
1990 Romano, V.; Demma, G.; Acierno, D.; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Modeling pasta drying processes | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1990 | Piazza, L.; Riva, M.; Masi, Paolo | |
Studio della evoluzione dei composti organici volatili di mele golden delicious confezionate in atmosfera protettiva: applicazione di film edibili | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2003 | Romano, Raffaele; A., Romano; V., Mazza; Masi, Paolo | |
POLYMER IMPREGNATION OF TUFF. | 1.1 Articolo in rivista | 1982 | Aurisicchio, S.; Evangelista, Aldo; Masi, Paolo; Nicolais, Luigi; Pellegrino, A. | |
Emilio Sereni, ritrovare la memoria | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2010 | Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma | |
Droplet deformation and break-up enhancement by using riblet-like microfluidic devices | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo; F. M., Denaro | |
Food related behaviors: the effect of expectations generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta | 8.09 Seminari tenuti presso l'Ateneo | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; S., Di Marzo; Masi, Paolo | |
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; Veneruso, A. | |
Conservazione di melone (Cucumis melo L.) in film plastici semipermeabili | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2002 | Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo | |
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
Emilio Sereni, ritrovare la memoria. Tavola rotonda | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2011 | Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma; A., Alinovi; G., Vacca | |
The collaborative compression test on cheese | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1987 | Masi, Paolo | |
Mathematical modelling of bread dough fermentation. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Scaling-up of a single-screw extruder for pasta: effect of operating parameters on quality of spaghetti | 8.10 Tesi di Dottorato | 2006 | Masi, Paolo | |
Osmodehydration of grapes | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1990 | Riva, M.; Masi, Paolo | |
Use of microbial transglutaminase in different sector of food industry: edible films, dairy products and stabilized proteases | 1.5 Abstract in rivista | 2002 | Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A.; Masi, Paolo; Villalonga, R.; Porta, Raffaele | |
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Use of polypropylene film for copping tissue culture containers | 1.1 Articolo in rivista | 1984 | Malberg, P. G.; Masi, Paolo; Paul, D. R. | |
Effetto della formulazione, del messaggio salutistico e della modalità di consumo sul gradimento di una maionese a base di olio di noce | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2010 | Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Masi, Paolo | |
Rheological behaviour of low moisture bakery products | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1990 | Romano, V.; Demma, G.; Acierno, D.; Masi, Paolo |