MASI, PAOLO

MASI, PAOLO  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 336 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 8.04 Convegni organizzati dalla struttura 2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse 1.1 Articolo in rivista 2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
A minimally processed food: Brassica Rapa L. var Silvestris in atmosfera protettiva 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; A., Langella; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
A ready-to-eat food: steamed carrots in protective atmosphere packages 1.1 Articolo in rivista 2004 Langella, A.; Masi, Paolo
A very efficient and stable supramolecular organic blend having a very high value of the optical gain for photorefractive applications 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Angelone, R.; Ciardelli, F.; Colligiani, Arturo; Greco, F.; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; Ruggeri, G.; Stehlè, J. L.
Active biopolymer film or coating for food packaging application: structure-properties relationship and shelf life extension 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 DI GIUSEPPE, FABIO ANGELO; Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena
Active packaging based on PLA and chitosan-caseinate enriched rosemary essential oil coating for fresh minced chicken breast application 1.1 Articolo in rivista 2021 Fiore, A.; Park, S.; Volpe, S.; Torrieri, E.; Masi, P.
An examination of some mechanical properties of a group of Italian cheeses and their relation to structure and conditions of manufacture 1.1 Articolo in rivista 1986 Masi, Paolo; Addeo, Francesco
An examination of the compressive deformation behaviour of cheeses and its relationship with their water, fat and solids-not-fat content 4.1 Articoli in Atti di convegno 1997 Masi, Paolo; Sepe, M.; Cavella, Silvana
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
Analisi delle interazioni tra solidi nella distribuzione dei tempi di residenza nel processamentoasettico 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; Veneruso, A.
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Application of Capillary Electrophoresis to Determine the Technological Properties of Wheat Flours by a Glutenin Index 1.1 Articolo in rivista 2009 Di Luccia, A.; Lamacchia, C.; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, A.; Masi, Paolo; Addeo, Francesco
Applicazione di film edibili a base di pectine: Riduzione dell'assorbimento di olio durante la frittura 1.1 Articolo in rivista 2007 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Aspetti microbiologici e sensoriali della salsiccia fresca confezionata in atmosfera modificata 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Torrieri, Elena; Russo, F.; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Basil (Ocimum basilicum L.) Leaves as a Source of Bioactive Compounds 1.1 Articolo in rivista 2022 Romano, R.; De Luca, L.; Aiello, A.; Pagano, R.; Di Pierro, P.; Pizzolongo, F.; Masi, P.