MASI, PAOLO

MASI, PAOLO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 353 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
DESCRIPTION OF LEAVENING OF BREAD DOUGH WITH MATHEMATICAL MODELLING 1.1 Articolo in rivista 2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of information on origin and technology on the consumer response: The case of soppressata salami. 1.1 Articolo in rivista 2006 T., Iaccarino; DI MONACO, Rossella; A., Mincione; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of modified atmosphere packaging on the chilled shelf-life of gutted farmed bass (Dicentrarchus labrax) 1.1 Articolo in rivista 2006 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Valorization of traditional foods: The case of Provolone del Monaco cheese 1.1 Articolo in rivista 2005 DI MONACO, Rossella; S., DI MARZO; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Consumer acceptability of vegetable soup 1.1 Articolo in rivista 2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Transglutaminase-catalyzed preparation of chitosan-ovalbumin films 1.1 Articolo in rivista 2007 DI PIERRO, Prospero; Chico, B; Villalonga, R; Mariniello, Loredana; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
THE INFLUENCE OF THE THERMAL HISTORY ON THE SHELF LIFE OF CARBONATED BEVERAGES BOTTLED IN PLASTIC CONTAINERS 1.1 Articolo in rivista 1997 DEL NOBILE, M. A.; Mensitieri, Giuseppe; Nicolais, L.; Masi, Paolo
An interpretation of the rheological behavior of wheat flour dough based on fundamental type tests 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Piazza, L.
DEVELOPMENT OF CRISPNESS IN COOKIES DURING BAKING IN AN INDUSTRIAL OVEN 1.1 Articolo in rivista 1997 Piazza, Laura; Masi, Paolo
Modelling pasta cooking processes 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 1994 Piazza, L.; Riva, M.; Masi, Paolo
Modeling pasta drying processes 4.1 Articoli in Atti di convegno 1990 Piazza, L.; Riva, M.; Masi, Paolo
Engineering properties of edible transglutaminase cross-linked caseinate based films 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Bruno, M.; Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M.
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta 1.1 Articolo in rivista 2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization 1.1 Articolo in rivista 2009 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; A., Sevi; M., Caroprese; A., Marzano; A., Conte; M. A., DEL NOBILE
Optimal shape design of bypass holding tubes configuration in asepting processing 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo; A., Silano
Shelf life extension of durum wheat bread 1.1 Articolo in rivista 2003 DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo
Il Mezzogiorno e la questione agraria: Ieri, Oggi e Domani. 8.04 Convegni organizzati dalla struttura 2010 Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents 1.1 Articolo in rivista 1998 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M.
Shelf-life prediction of fresh Italian pork sausage modified atmosphere packed 1.1 Articolo in rivista 2011 Torrieri, Elena; F., Russo; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Incorporation of whey proteins into cheese curd by using transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2003 Cozzolino, A.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; Porta, Raffaele