MASI, PAOLO
MASI, PAOLO
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
The selection of the polymer component in high-gain photorefractive amorphous organic blends by optimization of the intermolecular interactions
2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
Il Mezzogiorno e la questione agraria: Ieri, Oggi e Domani.
2010 Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE
2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends
2007 R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri
Preservation and protective atmosphere influences in fresh cut broccoli
2011 Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model
2007 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Valutazione della shel-life della purea di pera conservata in contenitore flessibile multistrato
2002 Romano, R.; Stile, A.; Cavella, Silvana; DEL NOBILE, M. A.; Masi, Paolo
The influence of fat on the rheological behaviour of wheat flour dough at small and large deformation
2003 Cavella, Silvana; NASTI RUSSO, A.; Masi, Paolo
VESUVIO Il Grand Tour dell'Accademia Ercolanese dal passato al futuro
2011 Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma
Criteri di progettazione di un imballaggio per alimenti: il caso delle potato chips
2000 Del Nobile, M. A.; Aldi, A.; Nicolais, L.; Masi, Paolo
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain
2008 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle
The relevance of the intermolecular interactions in obtaining photorefractive materials with very high optical gain Γ and long shelf lifetime
2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
Conservazione di prodotti orticoli in atmosfera protettiva: primi risultati su melone
2002 Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
The functional role of lipids on the structure development of bakery products
2004 Mincione, B.; Masi, Paolo
On the effects of inulin as lipid sobstitute on bakery products
2005 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Evaluation of arabinogalactan's effects on several wheat dough’s characteristics
2012 Romano, Annalisa; Freitas, D.; Masi, Paolo
Stabilizzazione di purea di mela annurca (malus communis mill.) mediante alte pressioni
2006 Palmieri, L.; Rovere, P.; Rapacciuolo, M.; DE SIO, F.; Gaspari, A.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
On the effect on thermal transition of wheat flour dough
2005 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
Effetto dell'irraggiamento sulla shelf-life dei tartufi confezionati in atmosfera modificata
2005 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura
2008 Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
The selection of the polymer component in high-gain photorefractive amorphous organic blends by optimization of the intermolecular interactions | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri | |
Il Mezzogiorno e la questione agraria: Ieri, Oggi e Domani. | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2010 | Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma | |
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri | |
Preservation and protective atmosphere influences in fresh cut broccoli | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo | |
Valutazione della shel-life della purea di pera conservata in contenitore flessibile multistrato | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Romano, R.; Stile, A.; Cavella, Silvana; DEL NOBILE, M. A.; Masi, Paolo | |
The influence of fat on the rheological behaviour of wheat flour dough at small and large deformation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Cavella, Silvana; NASTI RUSSO, A.; Masi, Paolo | |
VESUVIO Il Grand Tour dell'Accademia Ercolanese dal passato al futuro | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2011 | Masi, Paolo; Santini, Alessandro; Buondonno, Emma | |
Criteri di progettazione di un imballaggio per alimenti: il caso delle potato chips | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Del Nobile, M. A.; Aldi, A.; Nicolais, L.; Masi, Paolo | |
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle | |
The relevance of the intermolecular interactions in obtaining photorefractive materials with very high optical gain Γ and long shelf lifetime | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri | |
Conservazione di prodotti orticoli in atmosfera protettiva: primi risultati su melone | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2002 | Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo | |
The functional role of lipids on the structure development of bakery products | 8.10 Tesi di Dottorato | 2004 | Mincione, B.; Masi, Paolo | |
On the effects of inulin as lipid sobstitute on bakery products | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2005 | Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo | |
Evaluation of arabinogalactan's effects on several wheat dough’s characteristics | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2012 | Romano, Annalisa; Freitas, D.; Masi, Paolo | |
Stabilizzazione di purea di mela annurca (malus communis mill.) mediante alte pressioni | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Palmieri, L.; Rovere, P.; Rapacciuolo, M.; DE SIO, F.; Gaspari, A.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
On the effect on thermal transition of wheat flour dough | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo | |
Effetto dell'irraggiamento sulla shelf-life dei tartufi confezionati in atmosfera modificata | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo |