MASI, PAOLO
MASI, PAOLO
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
POLYMER IMPREGNATION OF TUFF.
1982 Aurisicchio, S.; Evangelista, Aldo; Masi, Paolo; Nicolais, Luigi; Pellegrino, A.
Characterization of leavened doughs for pizza in Naples.
1996 Coppola, Salvatore; Pepe, Olimpia; Masi, Paolo; Sepe, M.
On the effects of inulin as lipid sobstitute on bakery products
2005 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Conservazione di prodotti orticoli in atmosfera protettiva: primi risultati su melone
2002 Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Valutazione della shel-life della purea di pera conservata in contenitore flessibile multistrato
2002 Romano, R.; Stile, A.; Cavella, Silvana; DEL NOBILE, M. A.; Masi, Paolo
The influence of fat on the rheological behaviour of wheat flour dough at small and large deformation
2003 Cavella, Silvana; NASTI RUSSO, A.; Masi, Paolo
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model
2007 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Preservation and protective atmosphere influences in fresh cut broccoli
2011 Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Indagine sulle condizioni di funzionamento di un impianto per il trattamento termico di prodotti alimentari fluidi: I. Analisi fluidodinamica.
1998 De Sio, G.; Palmieri, L.; Cacace, D.; Lanzarini, G.; Masi, Paolo
Modellazione del comportamento reologico degli impasti e dei prodotti da forno ad alta umidità
1997 Masi, Paolo
The role of sensory science in food innovation and improvement
2003 Masi, Paolo
Studio e modellazione della shelf-life di alimenti confezionati in atmosfera protettiva
1997 Masi, Paolo
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination
1994 Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse
2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
Caratterizzazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI
2011 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; R., Infante; C., Ercole; Picone, Delia; Masi, Paolo
The influence of soaking temperature on the optimization of canned dry beans sterilization process
1990 Coppolino, V.; Addeo, F.; Romano, V.; Masi, Paolo
Characterization of bread staling process by means of an INSTRON Universal Testing Machine operating in dynamic mode
1990 Leite, D. M. B.; Piazza, L.; Masi, Paolo
Effetto della formulazione, del messaggio salutistico e della modalità di consumo sul gradimento di una maionese a base di olio di noce
2010 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo | |
POLYMER IMPREGNATION OF TUFF. | 1.1 Articolo in rivista | 1982 | Aurisicchio, S.; Evangelista, Aldo; Masi, Paolo; Nicolais, Luigi; Pellegrino, A. | |
Characterization of leavened doughs for pizza in Naples. | 1.1 Articolo in rivista | 1996 | Coppola, Salvatore; Pepe, Olimpia; Masi, Paolo; Sepe, M. | |
On the effects of inulin as lipid sobstitute on bakery products | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2005 | Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo | |
Conservazione di prodotti orticoli in atmosfera protettiva: primi risultati su melone | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2002 | Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo | |
Valutazione della shel-life della purea di pera conservata in contenitore flessibile multistrato | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Romano, R.; Stile, A.; Cavella, Silvana; DEL NOBILE, M. A.; Masi, Paolo | |
The influence of fat on the rheological behaviour of wheat flour dough at small and large deformation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Cavella, Silvana; NASTI RUSSO, A.; Masi, Paolo | |
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo | |
Preservation and protective atmosphere influences in fresh cut broccoli | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Indagine sulle condizioni di funzionamento di un impianto per il trattamento termico di prodotti alimentari fluidi: I. Analisi fluidodinamica. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1998 | De Sio, G.; Palmieri, L.; Cacace, D.; Lanzarini, G.; Masi, Paolo | |
Modellazione del comportamento reologico degli impasti e dei prodotti da forno ad alta umidità | 8.10 Tesi di Dottorato | 1997 | Masi, Paolo | |
The role of sensory science in food innovation and improvement | 8.10 Tesi di Dottorato | 2003 | Masi, Paolo | |
Studio e modellazione della shelf-life di alimenti confezionati in atmosfera protettiva | 8.10 Tesi di Dottorato | 1997 | Masi, Paolo | |
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo | |
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo | |
Caratterizzazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; R., Infante; C., Ercole; Picone, Delia; Masi, Paolo | |
The influence of soaking temperature on the optimization of canned dry beans sterilization process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1990 | Coppolino, V.; Addeo, F.; Romano, V.; Masi, Paolo | |
Characterization of bread staling process by means of an INSTRON Universal Testing Machine operating in dynamic mode | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1990 | Leite, D. M. B.; Piazza, L.; Masi, Paolo | |
Effetto della formulazione, del messaggio salutistico e della modalità di consumo sul gradimento di una maionese a base di olio di noce | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2010 | Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Masi, Paolo |