MOIO, LUIGI

MOIO, LUIGI  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 224 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Improvement and Validation of a Method for the Determination of Low Molecular Weight Phenols in Grape Skins 1.1 Articolo in rivista 2008 Gambuti, Angelita; L., Lecce; M., Terlizzi; Moio, Luigi
An Improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins 1.1 Articolo in rivista 2008 Gambuti, Angelita; Capuano, R.; DI LUCCIA, A.; Moio, L.; LA NOTTE, E.
Evaluation of Aglianico grape skin and seed polyphenols astringency by SDS-PAGE electrophoresis of salivary proteins after the binding reaction 1.1 Articolo in rivista 2006 Gambuti, Angelita; Rinaldi, A.; Pessina, R.; Moio, L.
Free and hydrolytically released volatile compounds of Vitis vinifera L. cv. Fiano grapes as odour-active constituents of Fiano wine 1.1 Articolo in rivista 2008 M., Ugliano; Moio, Luigi
Idrolisi di precursori d’aroma glicosilati nel corso della fermentazione malolattica 1.1 Articolo in rivista 2003 Ugliano, M.; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Analisi di componenti odorosi mediante tecniche poli-strumentali 1.1 Articolo in rivista 2008 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Vinificazione ed espressione varietale di vitigni mediterranei 1.1 Articolo in rivista 2005 Moio, Luigi; Ugliano, M.; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita
Studio delle relazioni aromatiche tra materia prima e prodotto finito 1.1 Articolo in rivista 2008 Lamorte, S. A.; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Piombino, Paola; Moio, Luigi
Pomodoro da mensa l’effetto sulla qualità dell’uso di 1-MCP 1.1 Articolo in rivista 2007 Rinaldi, R.; Amodio, M. L.; Moio, Luigi; Piombino, Paola; Colelli, G.
K - casein polymorphism in caprine milk 1.1 Articolo in rivista 1990 DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; Moio, Luigi; Addeo, Francesco
An extract procedure for studying the free and glycosilated aroma compounds in grapes 1.1 Articolo in rivista 2013 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; S. A., Lamorte; Moio, Luigi
Occurrence of Furaneol (4-Hydroxy-2,5-Dimethyl-3(2H)-Furanone) in Some Wines from Italian Native Grapes 1.1 Articolo in rivista 2005 Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
Occurrence of furaneol (4-hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone) in some Italian monovarietal wines 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Genovese, A.; Pessina, R.; Piombino, Paola; Ugliano, M.; Moio, Luigi
Application of the SPI (Saliva Precipitation Index) to the evaluation of red wine astringency 1.1 Articolo in rivista 2012 Rinaldi, Alessandra; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
The Effect of Grape Ripeness Stages on Polyphenol Content of Aglianico (Vitis Vinifera L.) Wine Aged for Two Years 1.1 Articolo in rivista 2007 Gambuti, Angelita; Strollo, D.; Lecce, L.; Moio, Luigi
Volatile secondary metabolites of Greco (Vitis vinifera L.) must. 1.1 Articolo in rivista 2014 Lamorte, Sa; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Gli odori di frutti rossi dell'aroma del vino. Parte II: Analisi strumentale 1.1 Articolo in rivista 2004 Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; LE QUERE, J. L.; Pessina, R.; Moio, Luigi
Influence of clarification treatments on the concentration of selected free varietal aroma compounds and glycoconjugates of Falanghina (Vitis Vinifera L.) must and wine 1.1 Articolo in rivista 2004 Moio, Luigi; Ugliano, M.; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola
Gli odori di frutti rossi dell'aroma del vino. Parte I: Analisi sensoriale 1.1 Articolo in rivista 2004 Piombino, Paola; Nicklaus, S.; LE FUR, Y.; LE QUERE, J. L.; Pessina, R.; Moio, Luigi
Selection of products presenting given flavor characteristics: an application to wine 1.1 Articolo in rivista 2004 Piombino, Paola; Nicklaus, S.; LE FUR, Y.; Moio, Luigi; LE QUERE, J. L.