MANZO, NADIA

MANZO, NADIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Frying Performance of High Oleic Oil Enriched in Biophenols during Discontinuos and Prolonged Thermal Treatment 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; L., Grottaglie; A., Fiore; Fogliano, Vincenzo
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Performance of a protein extracted from potatoes for fining of white musts 1.1 Articolo in rivista 2016 Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Moio, Luigi
Caratterizzazione mediante GC/MS di oli essenziali per uso alimentare 1.1 Articolo in rivista 2014 Naviglio, Daniele; L., Le Grottaglie; M., Vitulano; Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
Comparison of frying performance of olive oil, bi-fractionated palm oil and sunflower oil 1.1 Articolo in rivista 2012 Romano, Raffaele; L., LE GROTTAGLIE; Manzo, Nadia; A., Giordano; S., Vitiello; Santini, Antonello
Comparison of the Frying Performance of High Oleic Oils Subjected to Discontinuous and Prolonged Thermal Treatment 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Laura Le, Grottaglie; Anella, Giordano; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system 1.1 Articolo in rivista 2014 G., Esposito; Masucci, Felicia; F., Napolitano; A., Braghieri; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto
Caratterizzazione della componente organica volatile del vino Catalanesca del Monte Somma IGT 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Raffaele; Le Grottaglie, Laura; Manzo, Nadia; Arena, Massimiliano; Lombardo, Gianluca; Blaiotta, Giuseppe
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Evoluzione della furosina nel trattamento termico del latte di bufala 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Pagliuca, Assunta; Romano, Raffaele
Identification of possible markers for traceability of frozen curd in mozzarella di bufala campana PDO cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice 1.1 Articolo in rivista 2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
The effects of probiotics and prebiotics on the fatty acid profile and conjugated linoleic acid content of fermented cow milk 1.1 Articolo in rivista 2015 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Aponte, Maria; Blaiotta, Giuseppe; Romano, Raffaele
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparison of thermal stability of super high oleic and high oleic sunflower oil added with α-tocopherol acetate during prolonged and discontinuous frying process 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparative Chemical Compositions of Fresh and Stored Vesuvian PDO “Pomodorino Del Piennolo” Tomato and the Ciliegino Variety 1.1 Articolo in rivista 2018 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Meca, Giuseppe; Aiello, Alessandra; Marchetti, Nicola; Romano, Raffaele
Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process 1.1 Articolo in rivista 2017 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele