applicazione del metodo Precht per individuare aggiunta di grassi estranei di origine lattica nella crema

Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing / Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele. - (2016).

Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing

Manzo Nadia;Pizzolongo Fabiana;Montefusco Immacolata;Romano Annalisa;Masi Paolo;Romano Raffaele
2016

Abstract

applicazione del metodo Precht per individuare aggiunta di grassi estranei di origine lattica nella crema
2016
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing / Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele. - (2016).
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