GENOVESE, Alessandro

GENOVESE, Alessandro  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 133 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Electronic Nose Analysis to Detect Milk Obtained from Pasture-Raised Goats 1.1 Articolo in rivista 2023 Balivo, Andrea; Cipolletta, Simone; Tudisco, Raffaella; Iommelli, Piera; Sacchi, Raffaele; Genovese, Alessandro
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2014 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; Adamo, Paola; Barone, Carmela; Cembalo, Luigi; DE ROSA, Giuseppe; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Garro, Giuseppina; Villani, Francesco
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 1.1 Articolo in rivista 2022 Sacchi, Raffaele; Corrado, Giandomenico; Basile, Boris; Mandarello, Daniele; Ambrosino, Maria Luisa; Paduano, Antonello; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Aponte, Maria; Genovese, Alessandro
Advances in Food Flavor Analysis 1.1 Articolo in rivista 2022 Genovese, A.; Caporaso, N.
Functional ice cream health benefits and sensory implications 1.1 Articolo in rivista 2022 Genovese, Alessandro; Balivo, Andrea; Salvati, Antonio; Sacchi, Raffaele
Sensory and electronic nose analysis of Noble goat’s milk from Cilento (Italy) 4.2 Abstract in Atti di convegno 2022 Balivo, A.; Tudisco, R.; Sacchi, R.; Genovese, A.
Volatile compounds in espresso resulting from a refined selection of particle size of coffee powder 1.1 Articolo in rivista 2022 De Vivo, Angela; Genovese, Alessandro; Tricarico, Maria Cristina; Aprea, Angela; Sacchi, Raffaele; Sarghini, Fabrizio
Estrazione, conservazione, packaging e qualità. 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2022 Servili, M.; Esposto, S.; Taticchi, A.; Veneziani, G.; Genovese, A.; Sacchi, R.
Compositional and Morphological Characterization of ‘Sorrento’ and ‘Chandler’ Walnuts 1.1 Articolo in rivista 2022 Romano, R.; De Luca, L.; Vanacore, M.; Genovese, A.; Cirillo, C.; Aiello, A.; Sacchi, R.
Free and glycosylated green leaf volatiles, lipoxygenase and alcohol dehydrogenase in defoliated Nebbiolo grapes during postharvest dehydration 1.1 Articolo in rivista 2022 Piombino, P.; Genovese, A.; Rustioni, L.; Moio, L.; Failla, O.; Bellincontro, A.; Mencarelli, F.
Influence of yeast strain on odor-active compounds in fiano wine 1.1 Articolo in rivista 2021 Genovese, A.; Caporaso, N.; Moio, L.
Impact of Olive Harvesting Date on Virgin Olive Oil Volatile Composition in Four Spanish Varieties 1.1 Articolo in rivista 2021 Caporaso, N.; Genovese, A.; Perez-Jimenez, M. A.; Olivero-David, R.; Sacchi, R.
Particle size and variety of coffee used as variables in mitigation of furan and 2-methylfuran content in espresso coffee 1.1 Articolo in rivista 2021 Genovese, A.; De Vivo, A.; Aprea, A.; Cristina Tricarico, M.; Sacchi, R.; Sarghini, F.
Influence of berry ripening stages over phenolics and volatile compounds in aged aglianicowine 1.1 Articolo in rivista 2021 Genovese, A.; Basile, B.; Lamorte, S. A.; Lisanti, M. T.; Corrado, G.; Lecce, L.; Strollo, D.; Moio, L.; Gambuti, A.
Sensory and Biochemical Characterization of Novel Drinks Based on Tomato Juice 1.1 Articolo in rivista 2021 Alfieri, Fabio; Genovese, Alessandro; Paduano, Antonello; Campo, Eva; Oria, Rosa; Ferranti, Pasquale
Flavor chemistry of virgin olive oil: An overview 1.1 Articolo in rivista 2021 Genovese, A.; Caporaso, N.; Sacchi, R.
RUOLO DEI COMPOSTI FENOLICI SUL RILASCIO DI AROMA DELL’OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Genovese, Alessandro; Yang, Ni; Linforth, Robert; Fisk, Ian; Sacchi, Raffaele
L’AROMA DELL’OLIO 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Sacchi, Raffaele; Genovese, Alessandro
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Andrea Squadrilli, Gian; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Genovese, Alessandro
Olive oil from the 79 A.D. Vesuvius eruption stored at the Naples National Archaeological Museum (Italy) 1.1 Articolo in rivista 2020 Sacchi, R.; Cutignano, A.; Picariello, G.; Paduano, A.; Genovese, A.; Siano, F.; Nuzzo, G.; Caira, S.; Lubritto, C.; Ricci, P.; D'Auria, A.; Di Pasquale, G.; Motta, A.; Addeo, F.