ROMANO, ANNALISA

ROMANO, ANNALISA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
An indole-based low molecular weight glass-former giving materials with high cooperative photorefractive optical gain 1.1 Articolo in rivista 2006 R., Angelone; M., Angiuli; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Romano, Annalisa
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLASTRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
On the effects of inulin on dough rheology and breadmaking performance 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Spray-dried chestnut extract containing Lactobacillus rhamnosus cells as novel ingredient for a probiotic chestnut mousse 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Annalisa; Blaiotta, Giuseppe; A., Di Cerbo; R., Coppola; Masi, Paolo; Aponte, Maria
The influence of dietary fibres on bubble development during bread making 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2008 Cavella, Silvana; Romano, Annalisa; Giancone, T.; Masi, Paolo
Photorefractivity of poly-N-vinylindole-based materials as compared with that of poly-N-vinylcarbazole-based blends 1.1 Articolo in rivista 2006 Angiuli, M.; Ciardelli, F.; Colligiani, Arturo; Greco, F.; Romano, Annalisa; Ruggeri, G.; Tombari, E.
Unconditionally stable indole- derived glass blends having very high photorefractive gain: the role of intermolecular interactions 1.1 Articolo in rivista 2008 Angelone, R.; Ciardelli, F.; Colligiani, Arturo; Greco, F.; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; Ruggeri, G.; Stehlè, J. L.
Mathematical modelling the effect of lipids on dough development during leavening 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
DESCRIPTION OF LEAVENING OF BREAD DOUGH WITH MATHEMATICAL MODELLING 1.1 Articolo in rivista 2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Shelf-life of Brassica Rapa L. var Silvestris in Protective Atmosphere Packaging 1.1 Articolo in rivista 2003 Nicolais, V.; Maturi, T.; Langella, A.; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Indole-based low-molecular-weight glass-forming photorefractive materials having a high value of the optical gain 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2005 Colligiani, Arturo; Romano, Annalisa; F., Ciardelli; F., Greco
Indolyl-based high optical gain photorefractive glass films having indefinitely long shelf-life time 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2006 Colligiani, Arturo; Romano, Annalisa; F., Ciardelli; F., Greco
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 8.04 Convegni organizzati dalla struttura 2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. 1.1 Articolo in rivista 2004 Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Adamo, R.; Romano, Annalisa; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Estrazione del glutatione ridotto dal lievito in esubero dal processo di preparazione della birra 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Romano, Raffaele; Borriello, I.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Una tecnica innovativa per la caratterizzazione della struttura di prodotti da forno 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE 1.1 Articolo in rivista 2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo