ROMANO, ANNALISA

ROMANO, ANNALISA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 90 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
An indole-based low molecular weight glass-former giving materials with high cooperative photorefractive optical gain 1.1 Articolo in rivista 2006 R., Angelone; M., Angiuli; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Romano, Annalisa
On the effects of inulin as lipid sobstitute on bakery products 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2005 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 8.04 Convegni organizzati dalla struttura 2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
Factors influencing functionality of oat fibre ingredients 1.1 Articolo in rivista 2009 KAUKOVIRTA NORJA, A.; Lehtinen, P.; Sibakov, J.; Flander, L.; Romano, Annalisa; Hietaniemi, V.; Poutanen, K.
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri
The selection of the polymer component in high-gain photorefractive amorphous organic blends by optimization of the intermolecular interactions 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Shelf-life of Brassica Rapa L. var Silvestris in Protective Atmosphere Packaging 1.1 Articolo in rivista 2003 Nicolais, V.; Maturi, T.; Langella, A.; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
A minimally processed food: Brassica Rapa L. var Silvestris in atmosfera protettiva 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; A., Langella; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
The influence of lipids on dough development during mixing and fermentation process 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Romano, Annalisa; Bencivenga, S.; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
Evaluation of arabinogalactan's effects on several wheat dough’s characteristics 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 Romano, Annalisa; Freitas, D.; Masi, Paolo
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2008 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle
The relevance of the intermolecular interactions in obtaining photorefractive materials with very high optical gain Γ and long shelf lifetime 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
Mathematical modelling of bread dough fermentation. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE 1.1 Articolo in rivista 2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLASTRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Structural image analysis of bubble evolution during leavining 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Tecnica innovativa per caratterizzare la struttura di prodotti da forno 1.1 Articolo in rivista 2007 Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo