SACCHI, RAFFAELE
SACCHI, RAFFAELE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Influence of packaging geometry and material properties on the oxidation kinetic of bottled virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; S., Bove; E., LA NOTTE; Sacchi, Raffaele
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS.
2007 Picariello, G; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco
Oleocanthal in Olive oil: between myth and reality
2006 Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters
2007 DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Relationship between Virgin Olive Oil Phenolic Compounds and Acrylamide Formation in Fried Crisps
2008 A., Napolitano; F., Morales F; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study
2007 Savarese, Maria; Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele
L'olio del Cilento
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Feofitine e digliceridi: indici di qualità degli oli extravergini di oliva imbottigliati?
2011 Savarese, Maria; DE MARCO, Elena; Parisini, Cristina; Falco, S.; Sacchi, Raffaele
Spettroscopia di risonanza magnetica nucleare nello studio dell’origine varietale degli oli di oliva.
2007 Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Olio extravergine di oliva: la qualità di un famoso sconociuto
2009 Sacchi, Raffaele
Characterization of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil and their Effect on the Formation of Carcinogenic/Mutagenic Heterocyclic Amines in a Model System
2001 Monti, SIMONA MARIA; Ritieni, Alberto; Sacchi, Raffaele; K., Skog; E., Borgen; Fogliano, Vincenzo
L'olio della provincia di Caserta
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio dell'Irpinia
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Proton NMR of fish oils and lipids
2008 Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio
Spettroscopia di Risonanza Magnetica Nucleare per lo studio della tipicità e provenienza degli oli di oliva
2009 Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello
Come colmare la distanza tra ricerca e produzione
2009 Sacchi, Raffaele
Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell???ossidazione in alimenti lipidici
2007 Sacchi, Raffaele
L'olio del Sannio
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying
2001 Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Influence of packaging geometry and material properties on the oxidation kinetic of bottled virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; S., Bove; E., LA NOTTE; Sacchi, Raffaele | |
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Picariello, G; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco | |
Oleocanthal in Olive oil: between myth and reality | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele | |
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Relationship between Virgin Olive Oil Phenolic Compounds and Acrylamide Formation in Fried Crisps | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | A., Napolitano; F., Morales F; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo | |
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo | |
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Savarese, Maria; Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele | |
L'olio del Cilento | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
Feofitine e digliceridi: indici di qualità degli oli extravergini di oliva imbottigliati? | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Savarese, Maria; DE MARCO, Elena; Parisini, Cristina; Falco, S.; Sacchi, Raffaele | |
Spettroscopia di risonanza magnetica nucleare nello studio dell’origine varietale degli oli di oliva. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Olio extravergine di oliva: la qualità di un famoso sconociuto | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Characterization of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil and their Effect on the Formation of Carcinogenic/Mutagenic Heterocyclic Amines in a Model System | 1.1 Articolo in rivista | 2001 | Monti, SIMONA MARIA; Ritieni, Alberto; Sacchi, Raffaele; K., Skog; E., Borgen; Fogliano, Vincenzo | |
L'olio della provincia di Caserta | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
L'olio dell'Irpinia | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
Proton NMR of fish oils and lipids | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2008 | Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio | |
Spettroscopia di Risonanza Magnetica Nucleare per lo studio della tipicità e provenienza degli oli di oliva | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello | |
Come colmare la distanza tra ricerca e produzione | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2009 | Sacchi, Raffaele | |
Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell???ossidazione in alimenti lipidici | 8.10 Tesi di Dottorato | 2007 | Sacchi, Raffaele | |
L'olio del Sannio | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele |