GENOVESE, Alessandro

GENOVESE, Alessandro  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
A multidsciplinary approach to assess fruit quality of traditional italian ecotipes of tomato 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Grandillo, S.; Genovese, Alessandro; Giordano, I.; Moio, Luigi; Mustilli, A. C.; Parisi, M.; Piombino, Paola; Sinesio, F.; Termolino, P.; Browler, C.
Advances in Food Flavor Analysis 1.1 Articolo in rivista 2022 Genovese, A.; Caporaso, N.
An extract procedure for studying the free and glycosilated aroma compounds in grapes 1.1 Articolo in rivista 2013 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; S. A., Lamorte; Moio, Luigi
Analisi di componenti odorosi mediante tecniche poli-strumentali 1.1 Articolo in rivista 2008 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Analytical and sensorial evaluation of remedial treatments for white and red wines contaminated by geosmin 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analytical and Sensorial Evaluation of Remedial Treatments for White and Red Wines Contaminated by Geosmin. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analytical evaluation of remedial treatments for red and white wines contaminated by volatile phenols 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analytical evaluation of remedial treatments for red and white wines contaminated by volatile phenols 1.1 Articolo in rivista 2008 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Andrea Squadrilli, Gian; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Genovese, Alessandro
Application of an analytical method for the simultaneous determination of off-flavour volatiles geosmin, 4-ethylphenol and 4-ethylguaiacol, and of target wine aroma volatiles 1.1 Articolo in rivista 2010 Lisanti, MARIA TIZIANA; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Aroma composition of red wines by different extraction methods and gas-chromatography-SIM/mass spectrometry analysis 4.3 Poster 2004 Genovese, Alessandro; DI MAGGIO, R.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Moio, Luigi
Aroma composition of red wines by different extraction methods and gas-chromatography/SIM-mass spectrometry analysis 1.1 Articolo in rivista 2005 Genovese, Alessandro; DI MAGGIO, R.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Moio, Luigi
Aroma compounds of sweet wines obtained from late harvested and botrytized non-aromatic grapes 1.1 Articolo in rivista 2007 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Piombino, Paola; Moio, Luigi
L'aroma dell'uva e del vino Fiano 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2012 Moio, Luigi; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Ugliano, M.
Aroma of Aglianico and Uva di Troia grapes by aromatic series 1.1 Articolo in rivista 2013 Genovese, Alessandro; Lamorte, Sa; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
The aroma of Nero di Troia red wine: study of its main odorants using sensory and instrumental analysis 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Pessina, R.; Lamorte, S.; Moio, Luigi
Biodiversity of Vitis vinifera cv. Aglianico: changes in polyphenolic composition of different biotypes in the last phases of maturation 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Tiziana, Lisanti Maria; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Biophenolic compounds influence the in-mouth perceived intensity of virgin olive oil flavours and off-flavours 1.1 Articolo in rivista 2020 Genovese, A.; Mondola, F.; Paduano, A.; Sacchi, R.
Caffè alla napoletana: Neapolitan coffee brew analysis in comparison to different brewing procedures. 4.2 Abstract in Atti di convegno 2013 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Canela, M.; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda. 1.1 Articolo in rivista 2015 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele