LISANTI, MARIA TIZIANA

LISANTI, MARIA TIZIANA  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 57 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1-methylcyclopropene improves postharvest performances and sensorial attributes of annurca-type apples exposed to the traditional reddening in open-field melaio 1-gen-2021 Lisanti, M. T.; Mataffo, A.; Scognamiglio, P.; Teobaldelli, M.; Iovane, M.; Piombino, P.; Rouphael, Y.; Kyriacou, M. C.; Corrado, G.; Basile, B.
Alternative Methods to SO2 for Microbiological Stabilization of Wine 1-gen-2019 Lisanti, M. T.; Blaiotta, G.; Nioi, C.; Moio, L.
Analytical and sensorial evaluation of remedial treatments for white and red wines contaminated by geosmin 1-gen-2007 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analytical and Sensorial Evaluation of Remedial Treatments for White and Red Wines Contaminated by Geosmin. 1-gen-2007 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analytical evaluation of remedial treatments for red and white wines contaminated by volatile phenols 1-gen-2008 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Analytical evaluation of remedial treatments for red and white wines contaminated by volatile phenols 1-gen-2007 Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Siani, V. L.; Moio, Luigi
Application of an analytical method for the simultaneous determination of off-flavour volatiles geosmin, 4-ethylphenol and 4-ethylguaiacol, and of target wine aroma volatiles 1-gen-2010 Lisanti, MARIA TIZIANA; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Application of Anti-Transpirant to Control Sugar Accumulation in Grape Berries and Alcohol Degree in Wines Obtained from Thinned and Unthinned Vines of cv. Falanghina (Vitis vinifera L.) 1-gen-2020 Di Vaio, Claudio; Villano, Clizia; Lisanti, Maria Tiziana; Marallo, Nadia; Cirillo, Aurora; Di Lorenzo, Rosario; Pisciotta, Antonino
Aroma composition of red wines by different extraction methods and gas-chromatography-SIM/mass spectrometry analysis 1-gen-2004 Genovese, Alessandro; DI MAGGIO, R.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Moio, Luigi
Aroma composition of red wines by different extraction methods and gas-chromatography/SIM-mass spectrometry analysis 1-gen-2005 Genovese, Alessandro; DI MAGGIO, R.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Moio, Luigi
L'aroma dell'uva e del vino Fiano 1-gen-2012 Moio, Luigi; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Ugliano, M.
Atlante dei territori del vino italiano 1-gen-2013 Luca, Pollini; Pierluigi, Bucelli; Antonio, Calò; Edoardo A. C., Costantini; Giovanni, L'Abate; Lisanti, MARIA TIZIANA; Romina, Lorenzetti; Giulio, Malorgio; Moio, Luigi; Pomarici, Eugenio; Paolo, Storchi; Diego, Tomasi
Caratterizzazione organolettica di ecotipi di pomodoro campano: profili sensoriali e composizione della frazione volatile 1-gen-2004 Sinesio, F.; Moneta, E.; Preparaio, M.; Piombino, Paola; Pessina, R.; Genovese, Alessandro; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
Chemical aspects of retronasal aroma perception of base and sweet wines from neutral grapes 1-gen-2011 Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Esposito, S.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
The contribution of varietal thiols in the diverse aroma of Italian monovarietal white wines 1-gen-2022 Maurizio Piergiovanni, Silvia Carlin; Pittari, Elisabetta; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi; Piombino, Paola; Marangon, Matteo; Curioni, Andrea; Rolle, Luca; Rìo Segade, Susana; Versari, Andrea; Ricci, Arianna; Paola Parpinello, Giuseppina; Luzzini, Giovanni; Ugliano, Maurizio; Perenzoni, Daniele; Vrhovsek, Urska; Mattivi, Fulvio
Crop load affects the nutritional quality of flat peaches (Prunus persica L. var. platycarpa (Decne.) L.H. Bailey) 1-gen-2020 Mataffo, A.; Scognamiglio, P.; Basile, B.; Lisanti, M. T.; Tenore, G. C.; Graziani, G.; Ritieni, A.; Giaccone, M.
Dealcolizzazione del vino e identità sensoriale 1-gen-2011 Lisanti, MARIA TIZIANA; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Pessina, R.; Moio, Luigi
Determination of furaneol (4-hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone) in some Italian wines from Italian native grapes by gas-chromatography/SIM-Mass spectrometry analysis 1-gen-2004 Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
Determination of furaneol (4-hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone) in some wines from Italian native grapes by gas chromatography-SIM/Mass Spectrometry analysis 1-gen-2005 Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
Earthy off-flavour in wine: Evaluation of remedial treatments for geosmin contamination 1-gen-2014 Lisanti, MARIA TIZIANA; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Moio, Luigi