Oenological treatments for the removal of off-flavours in wine / Lisanti, MARIA TIZIANA. - (2007), pp. 177-181. (Intervento presentato al convegno Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology tenutosi a Reggio Calabria (Italy) nel 12-14 Settembre 2007).

Oenological treatments for the removal of off-flavours in wine

LISANTI, MARIA TIZIANA
2007

2007
Oenological treatments for the removal of off-flavours in wine / Lisanti, MARIA TIZIANA. - (2007), pp. 177-181. (Intervento presentato al convegno Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology tenutosi a Reggio Calabria (Italy) nel 12-14 Settembre 2007).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/670146
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact