Sfoglia per Autore
Packaging design to extend food shelf life: The case of minimally processed iceberg lettuce.
2017 Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Pramod, Mahajan; Torrieri, Elena
Rheological and sensory performance of a protein-based sweetener (MNEI), sucrose, and aspartame in yogurt
2017 Miele, Nicoletta A.; Cabisidan, ERLIZA KAREN; Blaiotta, Giuseppe; Leone, Serena; Masi, Paolo; Di Monaco, Rossella; Cavella, Silvana
Università degli Studi di Napoli Federico II, Consiglio Scuola Agraria e Medicina Veterinaria
2017 Saracino, Antonio; Cavella, Silvana; Rao, Rosa; Moio, Luigi; D'Urso, Guido; DI FRANCIA, Antonio; Basile, Boris; Faugno, Salvatore; Vingiani, Simona; Oliva, Gaetano; DI PALO, Rossella; Restucci, Brunella; Cringoli, Giuseppe; Iovane, Giuseppe; Castaldo, Luciana; Campanile, Giuseppe; Peretti, Vincenzo; Pasolini, MARIA PIA; Neglia, Gianluca; Veneziano, Vincenzo; Lombardi, Pasquale; Scala, Felice; Lorito, Matteo; Carputo, Domenico
Unraveling the complexity of transcriptomic, metabolomic and quality environmental response of tomato fruit
2017 D'Esposito, Daniela; Ferriello, Francesca; Molin, Alessandra Dal; Diretto, Gianfranco; Sacco, Adriana; Minio, Andrea; Barone, Amalia; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Tardella, Luca; Giuliano, Giovanni; Delledonne, Massimo; Frusciante, Luigi; Ercolano, Maria
Sensibilità olfattiva e percezione del sapore complessivo in prodotti alimentari formulati per il progetto Italian Taste
2017 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Borriello, Angela; Bendini, Alessandra; Palagano, Rosa; gallina toschi, Tullia
Metodi sensoriali per la valutazione della shelf life
2017 Torrieri, Elena; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Metodi descrittivi rapidi per la valutazione della qualità sensoriale: il caso dei pomodori pelati in scatola
2017 Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Shu, Hannah; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Sviluppo e caratterizzazione di un imballaggio attivo a base di PLA, chitosano e oli essenziali
2017 Volpe, S.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Effect of solid concentration on structure and properties of chitosan-caseinate blend films
2017 Volpe, Stefania; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena
Effect of refining degree on particle size, sensory and rheological characteristics of anhydrous paste for ice creams produced in industrial stirred ball mill
2017 Fidaleo, Marcello; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Mainardi, Stefania; Armini, Vincenzo; Nardi, Roberto; Cavella, Silvana
Carbohydrate sweetener reduction in beverages through the use of high potency sweeteners: Trends and new perspectives from a sensory point of view
2017 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cabisidan, ERLIZA KAREN; Galiñanes Plaza, Adriana; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
A preliminary study on the application of natural sweet proteins in agar-based gels
2017 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; DI MONACO, Rossella; Dell'Amura, Francesca; Rega, MICHELE FORTUNATO; Picone, Delia; Cavella, Silvana
Proceedings of XXI Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology
2016 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
Temporal dominance of sensations and dynamic liking evaluation of polenta sticks
2016 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Temporal sweetness profile of MNEI protein in gelled model systems
2016 DI MONACO, Rossella; Galiñanes Plaza, Adriana; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Picone, Delia; Cavella, Silvana
Innovative technologies for shelf life extension of minimally processed vegetable
2016 Torrieri, E.; Perrotti, M.; Cavella, S.
Effects of raw material, technological process and cooking procedure on quality of pasta from durum wheat semolina
2015 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Effect of rosemary oil and an emulsion of eos oils on structure and physical properties of chitosan film
2015 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Design of sweet protein based sweeteners: Hints from structure?function relationships
2015 Rega, MICHELE FORTUNATO; DI MONACO, Rossella; Leone, Serena; Donnarumma, Federica; Roberta, Spadaccini; Cavella, Silvana; Picone, Delia
Relazione tra struttura e percezione della dolcezza impartita da due nuove proteine dolci
2015 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; DI MONACO, Rossella; Rega, MICHELE FORTUNATO; Picone, Delia; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Packaging design to extend food shelf life: The case of minimally processed iceberg lettuce. | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2017 | Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Pramod, Mahajan; Torrieri, Elena | |
Rheological and sensory performance of a protein-based sweetener (MNEI), sucrose, and aspartame in yogurt | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Miele, Nicoletta A.; Cabisidan, ERLIZA KAREN; Blaiotta, Giuseppe; Leone, Serena; Masi, Paolo; Di Monaco, Rossella; Cavella, Silvana | |
Università degli Studi di Napoli Federico II, Consiglio Scuola Agraria e Medicina Veterinaria | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2017 | Saracino, Antonio; Cavella, Silvana; Rao, Rosa; Moio, Luigi; D'Urso, Guido; DI FRANCIA, Antonio; Basile, Boris; Faugno, Salvatore; Vingiani, Simona; Oliva, Gaetano; DI PALO, Rossella; Restucci, Brunella; Cringoli, Giuseppe; Iovane, Giuseppe; Castaldo, Luciana; Campanile, Giuseppe; Peretti, Vincenzo; Pasolini, MARIA PIA; Neglia, Gianluca; Veneziano, Vincenzo; Lombardi, Pasquale; Scala, Felice; Lorito, Matteo; Carputo, Domenico | |
Unraveling the complexity of transcriptomic, metabolomic and quality environmental response of tomato fruit | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | D'Esposito, Daniela; Ferriello, Francesca; Molin, Alessandra Dal; Diretto, Gianfranco; Sacco, Adriana; Minio, Andrea; Barone, Amalia; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Tardella, Luca; Giuliano, Giovanni; Delledonne, Massimo; Frusciante, Luigi; Ercolano, Maria | |
Sensibilità olfattiva e percezione del sapore complessivo in prodotti alimentari formulati per il progetto Italian Taste | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2017 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Borriello, Angela; Bendini, Alessandra; Palagano, Rosa; gallina toschi, Tullia | |
Metodi sensoriali per la valutazione della shelf life | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2017 | Torrieri, Elena; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Metodi descrittivi rapidi per la valutazione della qualità sensoriale: il caso dei pomodori pelati in scatola | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2017 | Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Shu, Hannah; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Sviluppo e caratterizzazione di un imballaggio attivo a base di PLA, chitosano e oli essenziali | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2017 | Volpe, S.; Cavella, S.; Torrieri, E. | |
Effect of solid concentration on structure and properties of chitosan-caseinate blend films | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Volpe, Stefania; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena | |
Effect of refining degree on particle size, sensory and rheological characteristics of anhydrous paste for ice creams produced in industrial stirred ball mill | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Fidaleo, Marcello; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Mainardi, Stefania; Armini, Vincenzo; Nardi, Roberto; Cavella, Silvana | |
Carbohydrate sweetener reduction in beverages through the use of high potency sweeteners: Trends and new perspectives from a sensory point of view | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cabisidan, ERLIZA KAREN; Galiñanes Plaza, Adriana; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
A preliminary study on the application of natural sweet proteins in agar-based gels | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Miele, NICOLETTA ANTONELLA; DI MONACO, Rossella; Dell'Amura, Francesca; Rega, MICHELE FORTUNATO; Picone, Delia; Cavella, Silvana | |
Proceedings of XXI Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology | 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici | 2016 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Torrieri, Elena; Villani, Francesco | |
Temporal dominance of sensations and dynamic liking evaluation of polenta sticks | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
Temporal sweetness profile of MNEI protein in gelled model systems | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | DI MONACO, Rossella; Galiñanes Plaza, Adriana; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Picone, Delia; Cavella, Silvana | |
Innovative technologies for shelf life extension of minimally processed vegetable | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2016 | Torrieri, E.; Perrotti, M.; Cavella, S. | |
Effects of raw material, technological process and cooking procedure on quality of pasta from durum wheat semolina | 8.10 Tesi di Dottorato | 2015 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Effect of rosemary oil and an emulsion of eos oils on structure and physical properties of chitosan film | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Design of sweet protein based sweeteners: Hints from structure?function relationships | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Rega, MICHELE FORTUNATO; DI MONACO, Rossella; Leone, Serena; Donnarumma, Federica; Roberta, Spadaccini; Cavella, Silvana; Picone, Delia | |
Relazione tra struttura e percezione della dolcezza impartita da due nuove proteine dolci | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2015 | Miele, NICOLETTA ANTONELLA; DI MONACO, Rossella; Rega, MICHELE FORTUNATO; Picone, Delia; Masi, Paolo; Cavella, Silvana |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile