MAURIELLO, ROSALBA
MAURIELLO, ROSALBA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Stato dell'arte sulla caratterizzazione proteomica e genomica delle proteine del latte di asina
2011 Ramunno, Luigi; Chianese, Lina; DI GREGORIO, P.; Rando, A.; Marletta, D.; Mauriello, Rosalba; Quarto, M.; Gallo, Daniela; Pauciullo, Alfredo; Cosenza, Gianfranco; Nardone, A.
Polimorfismo quali-quantitativo al locus della Beta-Lg II di asina
2010 Costanzo, Angela; Mauriello, Rosalba; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Chianese, Lina
Peptidomic approach based on combined capillary isoelectric focusing and mass spectrometry for the characterization of the plasmin primary products from bovine and water buffalo beta-casein
2008 Somma, A; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari
2007 Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Lilla, S.; Mamone, G.; Picariello, G.; Calabrese, M. G.; Quarto, M.; DE PASCALE, Sabrina
Distribution of ovine alpha(s1)-casein D variant in Sarda breed.
1997 Papoff, C. M.; Fraghí, A.; Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Battacone, G.; Pinna, R. I.; Chianese, Lina
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca"
1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco
Occurrence of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-Lactoglobulin II locus
2013 Chianese, Lina; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Costanzo, Angela; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Picariello, G.; Mamone, G.; Ramunno, Luigi
as1-casein genetic variants in Sarda goat breed.
2003 Vacca, G. M.; Chianese, Lina; Ghibellini, A.; Carcangiu, V.; Mauriello, Rosalba; Bini, P. P.
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN
2012 Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; DE PASCALE, Sabrina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; Pilla, F.; Chianese, Lina
Application of immunoblotting to the specific control of ovine casein fractionation
1995 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Laezza, P.; Intorcia, N.; Moio, Luigi; Addeo, Francesco; Campus, R.
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose
1993 Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Pizzano, R.; Garro, Giuseppina; Laezza, P.; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine
1992 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cappuccio, U.; Cogliandro, E.; Addeo, Francesco
Composizione della frazione proteica di siero e scotta di caseificio. II - Pecorino
1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Petrosino, R. M.; Intorcia, N.; Mauriello, Rosalba; Cappuccio, U.
Composizione della frazione proteica del siero di caseificio. I - Grana e Provolone
1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Petrosino, R. M.; Intorcia, N.; Mauriello, Rosalba; Cappuccio, U.
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis
2006 Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Determinazione della frazione caseinica del latte di asina
2000 Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Relationship between the enzymatic composition of lamb paste rennet and proteolytic and lypolitic pattern and texture of PDO Fiore Sardo cheese
2007 Pirisi, A.; Pinna, G.; Addis, M.; Piredda, G.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Caira, S.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques
2013 Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Occurrence of genetic polymorphism at goat beta-CN locus
2007 Chianese, Lina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese
2002 Pirisi, A.; Piredda, G.; Corona, M.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Stato dell'arte sulla caratterizzazione proteomica e genomica delle proteine del latte di asina | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2011 | Ramunno, Luigi; Chianese, Lina; DI GREGORIO, P.; Rando, A.; Marletta, D.; Mauriello, Rosalba; Quarto, M.; Gallo, Daniela; Pauciullo, Alfredo; Cosenza, Gianfranco; Nardone, A. | |
Polimorfismo quali-quantitativo al locus della Beta-Lg II di asina | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2010 | Costanzo, Angela; Mauriello, Rosalba; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Chianese, Lina | |
Peptidomic approach based on combined capillary isoelectric focusing and mass spectrometry for the characterization of the plasmin primary products from bovine and water buffalo beta-casein | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Somma, A; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Lilla, S.; Mamone, G.; Picariello, G.; Calabrese, M. G.; Quarto, M.; DE PASCALE, Sabrina | |
Distribution of ovine alpha(s1)-casein D variant in Sarda breed. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1997 | Papoff, C. M.; Fraghí, A.; Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Battacone, G.; Pinna, R. I.; Chianese, Lina | |
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1993 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco | |
Occurrence of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-Lactoglobulin II locus | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Chianese, Lina; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Costanzo, Angela; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Picariello, G.; Mamone, G.; Ramunno, Luigi | |
as1-casein genetic variants in Sarda goat breed. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Vacca, G. M.; Chianese, Lina; Ghibellini, A.; Carcangiu, V.; Mauriello, Rosalba; Bini, P. P. | |
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; DE PASCALE, Sabrina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; Pilla, F.; Chianese, Lina | |
Application of immunoblotting to the specific control of ovine casein fractionation | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Laezza, P.; Intorcia, N.; Moio, Luigi; Addeo, Francesco; Campus, R. | |
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1993 | Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Pizzano, R.; Garro, Giuseppina; Laezza, P.; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco | |
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1992 | Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cappuccio, U.; Cogliandro, E.; Addeo, Francesco | |
Composizione della frazione proteica di siero e scotta di caseificio. II - Pecorino | 1.1 Articolo in rivista | 1993 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Petrosino, R. M.; Intorcia, N.; Mauriello, Rosalba; Cappuccio, U. | |
Composizione della frazione proteica del siero di caseificio. I - Grana e Provolone | 1.1 Articolo in rivista | 1993 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Petrosino, R. M.; Intorcia, N.; Mauriello, Rosalba; Cappuccio, U. | |
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Determinazione della frazione caseinica del latte di asina | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Relationship between the enzymatic composition of lamb paste rennet and proteolytic and lypolitic pattern and texture of PDO Fiore Sardo cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Pirisi, A.; Pinna, G.; Addis, M.; Piredda, G.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Caira, S.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Occurrence of genetic polymorphism at goat beta-CN locus | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Chianese, Lina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco | |
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Pirisi, A.; Piredda, G.; Corona, M.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina |