PICCOLO, VINCENZO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.493
EU - Europa 913
AS - Asia 541
AF - Africa 37
SA - Sud America 11
Totale 2.995
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.473
UA - Ucraina 271
SG - Singapore 213
IT - Italia 211
HK - Hong Kong 136
DE - Germania 130
CN - Cina 128
FI - Finlandia 103
IE - Irlanda 59
SE - Svezia 39
CI - Costa d'Avorio 35
GB - Regno Unito 33
RU - Federazione Russa 32
VN - Vietnam 32
CA - Canada 19
IN - India 19
NL - Olanda 17
FR - Francia 8
BR - Brasile 6
ID - Indonesia 6
PL - Polonia 5
TR - Turchia 5
CZ - Repubblica Ceca 3
VE - Venezuela 3
EG - Egitto 2
RS - Serbia 2
BD - Bangladesh 1
CO - Colombia 1
GT - Guatemala 1
IR - Iran 1
PE - Perù 1
Totale 2.995
Città #
Chandler 269
Jacksonville 243
Singapore 163
Hong Kong 136
Millbury 97
Santa Clara 93
Princeton 82
Nanjing 49
Boston 42
Wilmington 42
Woodbridge 36
Dong Ket 32
Kronberg 30
Norwalk 22
Beijing 20
Helsinki 20
Ann Arbor 19
Ottawa 18
Amsterdam 16
Nanchang 16
Boardman 12
Falls Church 12
Naples 12
Seattle 11
Ashburn 10
Houston 10
Napoli 10
Shenyang 8
Changsha 7
Hohenbrunn 7
Milan 7
Pune 7
Rome 7
Tianjin 7
Hebei 6
Dublin 5
Kunming 5
Bremen 4
Falkenstein 4
Siena 4
Altavilla Silentina 3
Barquisimeto 3
Berlin 3
Cologne 3
Crotone 3
Cuneo 3
Hangzhou 3
Jakarta 3
Jiaxing 3
Kızılay 3
Los Angeles 3
Moscow 3
Orange 3
Santa Maria A Vico 3
Walnut 3
Acerra 2
Alexandria 2
Bologna 2
Catania 2
Cernobbio 2
Erlangen 2
Ermont 2
Florence 2
Frattaminore 2
Grumello Del Monte 2
Jaipur 2
Kiel 2
Makassar 2
Mönchengladbach 2
Ostrava 2
Padova 2
Potenza 2
Rostock 2
San Giorgio La Molara 2
Torino 2
Villongo 2
Adana 1
Affori 1
Araruama 1
Arilje 1
Bad Bentheim 1
Badr 1
Battipaglia 1
Belo Horizonte 1
Cadoneghe 1
Cagliari 1
Calcinato 1
Cambridge 1
Capodrise 1
Contagem 1
Costa Mesa 1
Crepaja 1
Curitiba 1
Dallas 1
Des Moines 1
Dhaka 1
Ercolano 1
Foligno 1
Forest City 1
Formia 1
Totale 1.711
Nome #
Impiego dei semi di lino nella razione di capre allevate al pascolo: effetti sul contenuto in CLA del latte 107
A comparison between buffalo (Bubalus bubalis) and cow (Bos taurus) rumen fluids in terms of the invitro fermentation characteristics of three fibrous feedstuffs. 71
Effetti della doppia mungitura meccanica nella bufala. Nota III: Caratteristiche del latte ottenuto con doppia e singola mungitura giornaliera 71
Cholesterol content and fatty acids composition of meat from buffalo and Marchigiana young bulls 70
Produzioni vegetali agro-sostenibili, innovazioni dei sistemi di allevamento e dei piani di alimentazione nelle aziende bufaline per migliorarne lo stato sanitario, il ritmo riproduttivo e le qualità organolettiche dei prodotti. 65
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent-soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa. 62
Cinetica di fermentazione di alcuni alimenti mediante la tecnica della produzione cumulativa di gas in vitro 58
Comparson of buffalo rumen liquor and buffalo faeces as inoculum for the in vitro gas production techcnique 58
Comparative analysis of gas production profiles obtained with buffalo and sheep ruminal fluid as the source of inoculum. 58
In vitro fermentation characteristics of corn and sorghum silages. 56
Investigation of pet food management in Campania (Southern Italy). 55
Effect of ruminant species (bovine v sbuffalo) and source of inoculum (rumen liquor vs faeces) on in vitro fermentation 54
IN VITRO FERMENTATION KINETICS OF SOME GENETICALLY MODIFIED FEEDS. 53
In vitro evaluation of diets with different protein sources. 52
Some variability factors in milk and blood urea of the Italian Mediterranean Buffalo 51
Destino del dna della soia convenzionale e transgenica nel contenuto gastro-inestinale di capretti lattanti. 48
Influenza dell'età di svezzamento sulle dinamiche di accrescimento di vitelli bufalini nel periodo 90-120d. 48
Indirect calculation of wild boar density (Sus scrofa) on the National Park of Cilento and Vallo di Diano (South Italy) 46
Determination of apparent digestibility coefficients in 6 and 12 week old ostriches 46
Andamenti del profilo metabolico in cavalli sottoposti a gare di endurance 46
Diets with different forage/concentrate ratios for the Mediterranean Italian Buffalo: in vivo and in vitro digestibility. 46
Comparison of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and sheep using an automated pressure evaluation system. 45
Digeribilità in vivo e degradabilità in vitro di diete per cavalli. 45
Carattristiche di fermentazione in vitro di insilati di mais allo stato fresco e dopo essiccazione 45
Comparsion of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and cattle using the in vitro gas production technique. 44
Barley silage in dairy buffalo nutrition: study on volatile fatty acids production of ten cultivars by the in vitro gas production technique. 44
Use of two different energy-value diets on Sarda ewes during late pregnancy and suckling 43
Effect of non-structural carbohydrate dietary content on the productive performance of Sarda primiparous ewes 43
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and degradable protein of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats. 42
In vitro fermentation of ten cultivars of barley silage. 41
In vitro fermentation kinetics of organic matter in cereals 40
Diets with different forage/concentrate ratio for the Mediterranean Italian boffalo. Note II comparsion between in vivo digestibility and in vitro degradability 40
Estimation of digestibility of compound diets for rabbits using the in vitro gas production technique 40
Diets with different forage/concentrate ratio for the mediterranean italian buffalo. Note I: in vitro fermentation characteristics 39
Proceedings of WIII World Buffalo Congress, Caserta, October 19-22, 2007 39
Evaluation of Diet for Buffalo Dairy Cows using the Cornell Net Carbohydrate and Protein System 39
In vitro fermentation characteristics of diets with different forage/concentrate ratios: comparison of rumen and faecal inocula 39
Relationship between faecal scoring and in vitro digestibility of the diet in buffalo cows 38
Nutritional characteristics of forages from Niger. 37
Influenza del processo di estrazione dell'olio sulla rilevabilita' del DNA della soia convenzionale e transgenica nel tessuto muscolare di coniglio e agnello. 37
Influence of feeling plane on fatty acid composition of goat milk 36
In vitro gas production as predictor of the apparent digestibility in vivo of feedstuffs 35
Detection of plant species-specific DNA (barley and soybean) in blood, muscle tissue, organs and gastrointestinal contents of rabbit. 35
Nutritive value of silages utilized in buffalo nutrition. 35
In vitro degradability of three forages: fermentation kinetics and gas production of NDF and neutral detergent soluble fraction of forages. 33
Influenza della degradabilitá proteica del mangime sulla produzione quanti-qualitativa di latte in capre allevate al pascolo. 33
In vitro fermentation kinetics of crushed and flaked grains. 33
fermentation of neutral detergent fibre of forages by in vitro gas production 32
Nutritional characteristics of buffalo meat: cholesterol content and fatty acid composition 31
Primi risultati sull'influenza esercitata dalla doppia mungitura sulla produzione e sulle caratteristiche del latte di bufale primipare 31
Influence of diet characteristics and production levels on blood and milk urea concentrations in buffalo 29
Influence of somatic cells content and lactation stage on some chemical and technological parameters of goat milk. 29
In vitro digestibility of dog extruded diets 29
Nutritional management of obesity in dogs: comparison between two different diets 29
Fermentation kinetics of some feedstuffs for rabbits using the in vitro gas production technique 28
In vitro fermentation of some cereals and legumes grains. 27
Modificazioni della degradabilità in situ per effetto della somministrazione di Aspergillus oryzae 27
Rumen fermentation and degradability in buffalo and cattle using the in vitro gas production technique 27
Presentazione dei risultati primo anno di attività 27
Effetto di glucidi a diversa fermentescibilita' sull'attivita' microbica intestinale di suini adulti. 26
Nutrition and feeding in wild animalS 26
Rilievi alla Macellazione e caratteristiche della carcassa di bufali interi e castrati di 30 e 42 mesi di età. 26
Fermentazione in vitro di alimenti per cavalli 25
Use of mannan oligosaccharides during post weaning enteric sindrome in rabbits: effect on in vivo performance from 35 to 60 days 25
Genetically modified soybean in animal nutrition. 25
Studio dell’espressione del gene Stearoyl-CoA denaturasi nelle cellule somatiche del latte di capre allevate con il sistema biologico. 24
Insilato di mais e insilato di loiessa nell’alimentazione della vacca da latte: valutazione produttiva ed economica. 24
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants. 23
Influence of pasture on fatty acid profile of goat milk 23
Milk fatty acid profile of goat reared with different livestock system 23
Effect of compost organic amendments on chemical composition and in vitro digestibility of alfalfa (Medicago sativa L.) 23
Protein Sources in Ruminant Nutrition 23
INFLUENZA DELLA CONSERVAZIONE DEL CAMPIONE SULLA QUALITA’ DEL DNA ESRATTO DA LATTE DI CAPRE ALIMENTATE CON SOIA CONVENZIONALE O TRANSGENICA 23
Influence of replacing corn silage with sorghum silage in the diet of buffalo cows on milk yield and quality. 23
Studio preliminare sulla caratterizzazione del liquido ruminale bovino 22
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent–soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa 22
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants 20
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and protein degradability of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats 18
Razionamento di bufale in lattazione mediante il Cornell Net Carbohydrate and Protein System 18
In vitro fermentation characteristics of spineless safflower (Carthamus tinctorius L. var. inermis Schweinf) grown under different agronomic conditions in a Mediterranean environment. 17
Fermentation kinetics of some by-products with the in vitro gas production technique. 17
VIII World Buffalo Congress 16
Influence of sample storage on the quality of DNA extracted from milk of goats fed conventional or transgenic soybean. 12
Totale 3.111
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Totale 13.621


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020131 0 0 0 0 0 0 3 2 0 24 30 72
2020/2021492 6 61 39 54 60 60 56 5 59 10 48 34
2021/2022473 8 1 2 5 5 7 4 11 66 45 125 194
2022/2023478 105 66 24 66 45 49 0 27 53 21 14 8
2023/2024328 11 54 25 18 6 13 13 77 3 9 64 35
2024/2025590 99 118 13 16 66 82 196 0 0 0 0 0
Totale 3.111