PICCOLO, VINCENZO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.273
EU - Europa 814
AS - Asia 182
AF - Africa 35
SA - Sud America 2
Totale 2.306
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.254
UA - Ucraina 271
IT - Italia 178
DE - Germania 124
CN - Cina 123
FI - Finlandia 84
IE - Irlanda 59
SE - Svezia 39
CI - Costa d'Avorio 35
VN - Vietnam 32
GB - Regno Unito 31
CA - Canada 19
IN - India 17
NL - Olanda 16
PL - Polonia 5
ID - Indonesia 4
CZ - Repubblica Ceca 3
SG - Singapore 3
FR - Francia 2
RS - Serbia 2
TR - Turchia 2
BR - Brasile 1
CO - Colombia 1
IR - Iran 1
Totale 2.306
Città #
Chandler 269
Jacksonville 243
Millbury 97
Princeton 82
Nanjing 49
Boston 42
Wilmington 42
Woodbridge 36
Dong Ket 32
Kronberg 30
Norwalk 22
Beijing 20
Ann Arbor 19
Ottawa 18
Amsterdam 16
Nanchang 16
Boardman 12
Falls Church 12
Houston 10
Napoli 10
Ashburn 9
Shenyang 8
Hohenbrunn 7
Pune 7
Rome 7
Tianjin 7
Changsha 6
Hebei 6
Naples 6
Dublin 5
Milan 5
Bremen 4
Kunming 4
Altavilla Silentina 3
Berlin 3
Cologne 3
Crotone 3
Cuneo 3
Hangzhou 3
Jakarta 3
Jiaxing 3
Los Angeles 3
Orange 3
Santa Maria A Vico 3
Walnut 3
Acerra 2
Catania 2
Cernobbio 2
Erlangen 2
Ermont 2
Grumello Del Monte 2
Kiel 2
Mönchengladbach 2
Ostrava 2
Padova 2
Potenza 2
Rostock 2
San Giorgio La Molara 2
Seattle 2
Torino 2
Villongo 2
Adana 1
Affori 1
Arilje 1
Bad Bentheim 1
Badr 1
Cadoneghe 1
Cagliari 1
Cambridge 1
Capodrise 1
Costa Mesa 1
Crepaja 1
Des Moines 1
Ercolano 1
Foligno 1
Formia 1
Helsinki 1
Indiana 1
Marano Di Napoli 1
Mentana 1
Noceto 1
Nuremberg 1
Osterode 1
Padula 1
Palermo 1
Polla 1
Portland 1
Poznan 1
Praha 10 1
Redmond 1
Redwood City 1
San Mateo 1
San Nicola 1
Saviano 1
Schalksmühle 1
Seefeld 1
Shanghai 1
Simi Valley 1
Sommacampagna 1
São Paulo 1
Totale 1.265
Nome #
Impiego dei semi di lino nella razione di capre allevate al pascolo: effetti sul contenuto in CLA del latte 99
Effetti della doppia mungitura meccanica nella bufala. Nota III: Caratteristiche del latte ottenuto con doppia e singola mungitura giornaliera 66
A comparison between buffalo (Bubalus bubalis) and cow (Bos taurus) rumen fluids in terms of the invitro fermentation characteristics of three fibrous feedstuffs. 64
Cholesterol content and fatty acids composition of meat from buffalo and Marchigiana young bulls 60
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent-soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa. 56
Comparson of buffalo rumen liquor and buffalo faeces as inoculum for the in vitro gas production techcnique 51
Comparative analysis of gas production profiles obtained with buffalo and sheep ruminal fluid as the source of inoculum. 49
Cinetica di fermentazione di alcuni alimenti mediante la tecnica della produzione cumulativa di gas in vitro 48
Investigation of pet food management in Campania (Southern Italy). 46
In vitro fermentation characteristics of corn and sorghum silages. 46
Some variability factors in milk and blood urea of the Italian Mediterranean Buffalo 45
Determination of apparent digestibility coefficients in 6 and 12 week old ostriches 42
Andamenti del profilo metabolico in cavalli sottoposti a gare di endurance 42
IN VITRO FERMENTATION KINETICS OF SOME GENETICALLY MODIFIED FEEDS. 41
Comparison of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and sheep using an automated pressure evaluation system. 41
Effect of ruminant species (bovine v sbuffalo) and source of inoculum (rumen liquor vs faeces) on in vitro fermentation 41
Effect of non-structural carbohydrate dietary content on the productive performance of Sarda primiparous ewes 40
Produzioni vegetali agro-sostenibili, innovazioni dei sistemi di allevamento e dei piani di alimentazione nelle aziende bufaline per migliorarne lo stato sanitario, il ritmo riproduttivo e le qualità organolettiche dei prodotti. 40
Indirect calculation of wild boar density (Sus scrofa) on the National Park of Cilento and Vallo di Diano (South Italy) 38
In vitro evaluation of diets with different protein sources. 38
Digeribilità in vivo e degradabilità in vitro di diete per cavalli. 37
Destino del dna della soia convenzionale e transgenica nel contenuto gastro-inestinale di capretti lattanti. 36
Carattristiche di fermentazione in vitro di insilati di mais allo stato fresco e dopo essiccazione 36
Diets with different forage/concentrate ratios for the Mediterranean Italian Buffalo: in vivo and in vitro digestibility. 36
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and degradable protein of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats. 35
Influenza dell'età di svezzamento sulle dinamiche di accrescimento di vitelli bufalini nel periodo 90-120d. 35
Use of two different energy-value diets on Sarda ewes during late pregnancy and suckling 34
Relationship between faecal scoring and in vitro digestibility of the diet in buffalo cows 34
Comparsion of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and cattle using the in vitro gas production technique. 32
Evaluation of Diet for Buffalo Dairy Cows using the Cornell Net Carbohydrate and Protein System 32
Detection of plant species-specific DNA (barley and soybean) in blood, muscle tissue, organs and gastrointestinal contents of rabbit. 32
Barley silage in dairy buffalo nutrition: study on volatile fatty acids production of ten cultivars by the in vitro gas production technique. 32
Nutritional characteristics of forages from Niger. 31
Diets with different forage/concentrate ratio for the Mediterranean Italian boffalo. Note II comparsion between in vivo digestibility and in vitro degradability 31
Proceedings of WIII World Buffalo Congress, Caserta, October 19-22, 2007 31
Estimation of digestibility of compound diets for rabbits using the in vitro gas production technique 31
In vitro fermentation kinetics of organic matter in cereals 30
Influenza del processo di estrazione dell'olio sulla rilevabilita' del DNA della soia convenzionale e transgenica nel tessuto muscolare di coniglio e agnello. 30
In vitro fermentation of ten cultivars of barley silage. 30
Influence of feeling plane on fatty acid composition of goat milk 29
In vitro fermentation characteristics of diets with different forage/concentrate ratios: comparison of rumen and faecal inocula 29
Diets with different forage/concentrate ratio for the mediterranean italian buffalo. Note I: in vitro fermentation characteristics 28
In vitro degradability of three forages: fermentation kinetics and gas production of NDF and neutral detergent soluble fraction of forages. 26
fermentation of neutral detergent fibre of forages by in vitro gas production 26
Nutritive value of silages utilized in buffalo nutrition. 26
Influenza della degradabilitá proteica del mangime sulla produzione quanti-qualitativa di latte in capre allevate al pascolo. 24
Influence of somatic cells content and lactation stage on some chemical and technological parameters of goat milk. 24
Influence of diet characteristics and production levels on blood and milk urea concentrations in buffalo 23
In vitro fermentation kinetics of crushed and flaked grains. 23
Fermentation kinetics of some feedstuffs for rabbits using the in vitro gas production technique 22
Fermentazione in vitro di alimenti per cavalli 22
Nutrition and feeding in wild animalS 22
Modificazioni della degradabilità in situ per effetto della somministrazione di Aspergillus oryzae 22
In vitro gas production as predictor of the apparent digestibility in vivo of feedstuffs 21
In vitro digestibility of dog extruded diets 20
Nutritional characteristics of buffalo meat: cholesterol content and fatty acid composition 20
In vitro fermentation of some cereals and legumes grains. 19
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants. 19
Effect of compost organic amendments on chemical composition and in vitro digestibility of alfalfa (Medicago sativa L.) 19
Effetto di glucidi a diversa fermentescibilita' sull'attivita' microbica intestinale di suini adulti. 18
Milk fatty acid profile of goat reared with different livestock system 18
Rilievi alla Macellazione e caratteristiche della carcassa di bufali interi e castrati di 30 e 42 mesi di età. 18
Influence of pasture on fatty acid profile of goat milk 17
Rumen fermentation and degradability in buffalo and cattle using the in vitro gas production technique 17
Nutritional management of obesity in dogs: comparison between two different diets 17
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants 16
Presentazione dei risultati primo anno di attività 16
Genetically modified soybean in animal nutrition. 16
Insilato di mais e insilato di loiessa nell’alimentazione della vacca da latte: valutazione produttiva ed economica. 16
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent–soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa 16
Protein Sources in Ruminant Nutrition 15
Studio dell’espressione del gene Stearoyl-CoA denaturasi nelle cellule somatiche del latte di capre allevate con il sistema biologico. 14
Influence of replacing corn silage with sorghum silage in the diet of buffalo cows on milk yield and quality. 14
Primi risultati sull'influenza esercitata dalla doppia mungitura sulla produzione e sulle caratteristiche del latte di bufale primipare 14
Studio preliminare sulla caratterizzazione del liquido ruminale bovino 13
Use of mannan oligosaccharides during post weaning enteric sindrome in rabbits: effect on in vivo performance from 35 to 60 days 13
INFLUENZA DELLA CONSERVAZIONE DEL CAMPIONE SULLA QUALITA’ DEL DNA ESRATTO DA LATTE DI CAPRE ALIMENTATE CON SOIA CONVENZIONALE O TRANSGENICA 13
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and protein degradability of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats 12
Razionamento di bufale in lattazione mediante il Cornell Net Carbohydrate and Protein System 12
VIII World Buffalo Congress 10
Fermentation kinetics of some by-products with the in vitro gas production technique. 10
In vitro fermentation characteristics of spineless safflower (Carthamus tinctorius L. var. inermis Schweinf) grown under different agronomic conditions in a Mediterranean environment. 9
Influence of sample storage on the quality of DNA extracted from milk of goats fed conventional or transgenic soybean. 6
Totale 2.422
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20191 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
2019/2020332 82 2 56 8 52 1 3 2 0 24 30 72
2020/2021492 6 61 39 54 60 60 56 5 59 10 48 34
2021/2022473 8 1 2 5 5 7 4 11 66 45 125 194
2022/2023478 105 66 24 66 45 49 0 27 53 21 14 8
2023/2024229 11 54 25 18 6 13 13 77 3 9 0 0
Totale 2.422