PICCOLO, VINCENZO
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 1.961
NA - Nord America 1.945
EU - Europa 1.865
SA - Sud America 237
AF - Africa 73
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 6.086
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.891
SG - Singapore 1.190
RU - Federazione Russa 794
CN - Cina 381
UA - Ucraina 277
IT - Italia 232
DE - Germania 192
BR - Brasile 191
HK - Hong Kong 162
FI - Finlandia 117
VN - Vietnam 109
IE - Irlanda 60
GB - Regno Unito 54
SE - Svezia 43
CI - Costa d'Avorio 36
IN - India 33
CA - Canada 32
NL - Olanda 25
AR - Argentina 19
PL - Polonia 18
ID - Indonesia 17
FR - Francia 16
ZA - Sudafrica 16
MX - Messico 15
IQ - Iraq 13
TR - Turchia 12
BD - Bangladesh 9
ES - Italia 9
VE - Venezuela 8
CZ - Repubblica Ceca 7
EC - Ecuador 7
JP - Giappone 6
PK - Pakistan 5
PY - Paraguay 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
AT - Austria 4
CO - Colombia 4
KZ - Kazakistan 4
LT - Lituania 4
RS - Serbia 4
EG - Egitto 3
KE - Kenya 3
NZ - Nuova Zelanda 3
SA - Arabia Saudita 3
UZ - Uzbekistan 3
DO - Repubblica Dominicana 2
LB - Libano 2
MA - Marocco 2
TN - Tunisia 2
AD - Andorra 1
AU - Australia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BE - Belgio 1
BG - Bulgaria 1
BJ - Benin 1
BY - Bielorussia 1
CD - Congo 1
CG - Congo 1
CL - Cile 1
CW - ???statistics.table.value.countryCode.CW??? 1
CY - Cipro 1
DJ - Gibuti 1
DZ - Algeria 1
GD - Grenada 1
GT - Guatemala 1
HR - Croazia 1
IR - Iran 1
JO - Giordania 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MD - Moldavia 1
MK - Macedonia 1
NA - Namibia 1
NE - Niger 1
NG - Nigeria 1
NP - Nepal 1
PA - Panama 1
PE - Perù 1
PT - Portogallo 1
RE - Reunion 1
SN - Senegal 1
SV - El Salvador 1
TH - Thailandia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UG - Uganda 1
UY - Uruguay 1
Totale 6.086
Città #
Singapore 495
Chandler 269
Jacksonville 243
Moscow 192
Beijing 178
Hong Kong 162
Santa Clara 102
Millbury 97
Princeton 82
Ashburn 70
Los Angeles 62
Boston 51
Nanjing 49
The Dalles 43
Wilmington 42
Munich 41
Ho Chi Minh City 37
Woodbridge 36
Buffalo 35
Dong Ket 32
Kronberg 30
Helsinki 26
Norwalk 22
Amsterdam 20
Ann Arbor 19
Ottawa 18
São Paulo 17
Dallas 16
Hanoi 16
Nanchang 16
Naples 15
New York 13
Seattle 13
Warsaw 13
Boardman 12
Falls Church 12
Houston 12
Redondo Beach 12
Napoli 10
Tianjin 10
Changsha 9
Falkenstein 9
Boydton 8
Poplar 8
Pune 8
Rome 8
Shenyang 8
Turku 8
Hefei 7
Hohenbrunn 7
Johannesburg 7
Mexico City 7
Milan 7
San Francisco 7
Curitiba 6
Dublin 6
Hebei 6
Hillah 6
Tokyo 6
Brooklyn 5
Chennai 5
Chicago 5
Frankfurt am Main 5
Kunming 5
London 5
Montreal 5
Toronto 5
Udine 5
Ankara 4
Belo Horizonte 4
Brasília 4
Bremen 4
Catania 4
Council Bluffs 4
Florence 4
Goiânia 4
Hangzhou 4
Orem 4
Siena 4
Altavilla Silentina 3
Atlanta 3
Bahawalpur 3
Barquisimeto 3
Berlin 3
Biên Hòa 3
Campinas 3
Cologne 3
Crotone 3
Cuneo 3
Da Nang 3
Denver 3
Guangzhou 3
Guayaquil 3
Hamilton 3
Jakarta 3
Jiaxing 3
Kızılay 3
Nuremberg 3
Orange 3
Rio de Janeiro 3
Totale 2.930
Nome #
Impiego dei semi di lino nella razione di capre allevate al pascolo: effetti sul contenuto in CLA del latte 162
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent-soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa. 112
Comparative analysis of gas production profiles obtained with buffalo and sheep ruminal fluid as the source of inoculum. 112
IN VITRO FERMENTATION KINETICS OF SOME GENETICALLY MODIFIED FEEDS. 107
Some variability factors in milk and blood urea of the Italian Mediterranean Buffalo 106
Investigation of pet food management in Campania (Southern Italy). 105
A comparison between buffalo (Bubalus bubalis) and cow (Bos taurus) rumen fluids in terms of the invitro fermentation characteristics of three fibrous feedstuffs. 103
Produzioni vegetali agro-sostenibili, innovazioni dei sistemi di allevamento e dei piani di alimentazione nelle aziende bufaline per migliorarne lo stato sanitario, il ritmo riproduttivo e le qualità organolettiche dei prodotti. 103
Effetti della doppia mungitura meccanica nella bufala. Nota III: Caratteristiche del latte ottenuto con doppia e singola mungitura giornaliera 101
In vitro evaluation of diets with different protein sources. 99
Indirect calculation of wild boar density (Sus scrofa) on the National Park of Cilento and Vallo di Diano (South Italy) 98
Destino del dna della soia convenzionale e transgenica nel contenuto gastro-inestinale di capretti lattanti. 96
Proceedings of WIII World Buffalo Congress, Caserta, October 19-22, 2007 95
Cholesterol content and fatty acids composition of meat from buffalo and Marchigiana young bulls 94
Diets with different forage/concentrate ratio for the mediterranean italian buffalo. Note I: in vitro fermentation characteristics 94
Cinetica di fermentazione di alcuni alimenti mediante la tecnica della produzione cumulativa di gas in vitro 93
Effect of ruminant species (bovine v sbuffalo) and source of inoculum (rumen liquor vs faeces) on in vitro fermentation 93
Influenza dell'età di svezzamento sulle dinamiche di accrescimento di vitelli bufalini nel periodo 90-120d. 91
Diets with different forage/concentrate ratio for the Mediterranean Italian boffalo. Note II comparsion between in vivo digestibility and in vitro degradability 89
Digeribilità in vivo e degradabilità in vitro di diete per cavalli. 89
In vitro fermentation characteristics of corn and sorghum silages. 89
Influenza della degradabilitá proteica del mangime sulla produzione quanti-qualitativa di latte in capre allevate al pascolo. 86
Milk fatty acid profile of goat reared with different livestock system 86
Determination of apparent digestibility coefficients in 6 and 12 week old ostriches 85
Comparson of buffalo rumen liquor and buffalo faeces as inoculum for the in vitro gas production techcnique 85
Comparsion of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and cattle using the in vitro gas production technique. 84
Effect of compost organic amendments on chemical composition and in vitro digestibility of alfalfa (Medicago sativa L.) 84
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and degradable protein of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats. 83
Diets with different forage/concentrate ratios for the Mediterranean Italian Buffalo: in vivo and in vitro digestibility. 81
Carattristiche di fermentazione in vitro di insilati di mais allo stato fresco e dopo essiccazione 80
In vitro fermentation of ten cultivars of barley silage. 80
Primi risultati sull'influenza esercitata dalla doppia mungitura sulla produzione e sulle caratteristiche del latte di bufale primipare 80
fermentation of neutral detergent fibre of forages by in vitro gas production 78
Influence of feeling plane on fatty acid composition of goat milk 77
Influence of replacing corn silage with sorghum silage in the diet of buffalo cows on milk yield and quality. 77
Nutritional management of obesity in dogs: comparison between two different diets 76
Comparison of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and sheep using an automated pressure evaluation system. 75
Influenza del processo di estrazione dell'olio sulla rilevabilita' del DNA della soia convenzionale e transgenica nel tessuto muscolare di coniglio e agnello. 75
In vitro degradability of three forages: fermentation kinetics and gas production of NDF and neutral detergent soluble fraction of forages. 73
Effect of non-structural carbohydrate dietary content on the productive performance of Sarda primiparous ewes 73
Studio dell’espressione del gene Stearoyl-CoA denaturasi nelle cellule somatiche del latte di capre allevate con il sistema biologico. 73
Use of two different energy-value diets on Sarda ewes during late pregnancy and suckling 72
In vitro fermentation kinetics of organic matter in cereals 71
Fermentation kinetics of some feedstuffs for rabbits using the in vitro gas production technique 71
In vitro digestibility of dog extruded diets 71
Barley silage in dairy buffalo nutrition: study on volatile fatty acids production of ten cultivars by the in vitro gas production technique. 71
Nutritive value of silages utilized in buffalo nutrition. 71
Andamenti del profilo metabolico in cavalli sottoposti a gare di endurance 70
Use of mannan oligosaccharides during post weaning enteric sindrome in rabbits: effect on in vivo performance from 35 to 60 days 70
In vitro gas production as predictor of the apparent digestibility in vivo of feedstuffs 69
Nutritional characteristics of buffalo meat: cholesterol content and fatty acid composition 69
In vitro fermentation characteristics of diets with different forage/concentrate ratios: comparison of rumen and faecal inocula 68
Evaluation of Diet for Buffalo Dairy Cows using the Cornell Net Carbohydrate and Protein System 67
Influence of somatic cells content and lactation stage on some chemical and technological parameters of goat milk. 66
INFLUENZA DELLA CONSERVAZIONE DEL CAMPIONE SULLA QUALITA’ DEL DNA ESRATTO DA LATTE DI CAPRE ALIMENTATE CON SOIA CONVENZIONALE O TRANSGENICA 66
Estimation of digestibility of compound diets for rabbits using the in vitro gas production technique 65
Modificazioni della degradabilità in situ per effetto della somministrazione di Aspergillus oryzae 65
Razionamento di bufale in lattazione mediante il Cornell Net Carbohydrate and Protein System 63
Detection of plant species-specific DNA (barley and soybean) in blood, muscle tissue, organs and gastrointestinal contents of rabbit. 63
Insilato di mais e insilato di loiessa nell’alimentazione della vacca da latte: valutazione produttiva ed economica. 62
In vitro fermentation of some cereals and legumes grains. 61
Relationship between faecal scoring and in vitro digestibility of the diet in buffalo cows 61
Fermentazione in vitro di alimenti per cavalli 60
Nutrition and feeding in wild animalS 60
Nutritional characteristics of forages from Niger. 59
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants. 59
Rilievi alla Macellazione e caratteristiche della carcassa di bufali interi e castrati di 30 e 42 mesi di età. 59
Influence of diet characteristics and production levels on blood and milk urea concentrations in buffalo 56
In vitro fermentation kinetics of crushed and flaked grains. 55
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and protein degradability of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats 53
Genetically modified soybean in animal nutrition. 52
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent–soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa 52
Protein Sources in Ruminant Nutrition 50
Rumen fermentation and degradability in buffalo and cattle using the in vitro gas production technique 49
Presentazione dei risultati primo anno di attività 49
In vitro fermentation characteristics of spineless safflower (Carthamus tinctorius L. var. inermis Schweinf) grown under different agronomic conditions in a Mediterranean environment. 48
Effetto di glucidi a diversa fermentescibilita' sull'attivita' microbica intestinale di suini adulti. 47
Studio preliminare sulla caratterizzazione del liquido ruminale bovino 46
Influence of pasture on fatty acid profile of goat milk 46
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants 45
VIII World Buffalo Congress 44
Fermentation kinetics of some by-products with the in vitro gas production technique. 43
Influence of sample storage on the quality of DNA extracted from milk of goats fed conventional or transgenic soybean. 36
Totale 6.202
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021272 0 0 0 0 0 60 56 5 59 10 48 34
2021/2022473 8 1 2 5 5 7 4 11 66 45 125 194
2022/2023478 105 66 24 66 45 49 0 27 53 21 14 8
2023/2024328 11 54 25 18 6 13 13 77 3 9 64 35
2024/20251.848 99 118 13 16 66 82 204 127 155 165 625 178
2025/20261.833 376 254 355 277 479 92 0 0 0 0 0 0
Totale 6.202