MIELE, NICOLETTA ANTONELLA

MIELE, NICOLETTA ANTONELLA  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 39 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Active casein coatings and films for perishable foods: Structural properties and shelf-life extension 1.1 Articolo in rivista 2021 Khan, M. R.; Volpe, S.; Valentino, M.; Miele, N. A.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Carbohydrate sweetener reduction in beverages through the use of high potency sweeteners: Trends and new perspectives from a sensory point of view 1.1 Articolo in rivista 2017 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cabisidan, ERLIZA KAREN; Galiñanes Plaza, Adriana; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Design space of the formulation process of a food suspension by D-optimal mixture experiment and functional data analysis 1.1 Articolo in rivista 2021 Fidaleo, Marcello; Miele, Nicoletta A.; Armini, Vincenzo; Cavella, Silvana
Effect of fatty acid composition of vegetable oils on crystallization and gelation kinetics of oleogels based on natural wax 1.1 Articolo in rivista 2022 Borriello, A.; Miele, N. A.; Masi, P.; Aiello, A.; Cavella, S.
Effect of meal accompaniments on the acceptability and intake of a walnut oil-enriched mayonnaise with and without a health claim 1.1 Articolo in rivista 2010 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Effect of refining degree on particle size, sensory and rheological characteristics of anhydrous paste for ice creams produced in industrial stirred ball mill 1.1 Articolo in rivista 2017 Fidaleo, Marcello; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Mainardi, Stefania; Armini, Vincenzo; Nardi, Roberto; Cavella, Silvana
Effetto della formulazione, del messaggio salutistico e della modalità di consumo sul gradimento di una maionese a base di olio di noce 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Masi, Paolo
Effetto della modalità di consumo sull'accettabilità di una maionese con olio di noci, in presenza e in assenza del messaggio salutistico 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; D'Amore, Amalia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Evolution of particle size distribution, flow behaviour and stability during mill ball refining of a white chocolate flavouring paste 1.1 Articolo in rivista 2020 Cavella, S.; Miele, N. A.; Fidaleo, M.; Borriello, A.; Masi, P.
Food neophobia, odour sensitivity and overall flavour perceptions in food 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Di Monaco, R.; Cavella, S.; Miele, N. A.; Puleo, S.; Braghieri, A.; Napolitano, F.; Riviezzi, A. M.; Bendini, A.; Palagano, R.; Toschi, T. G.
Formula optimization approach for an alternative Ready-to-Use Therapeutic Food 1.1 Articolo in rivista 2018 Armini, Vincenzo; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Albero, Matteo; Sacchi, Raffaele; Cavella, Silvana
Gender Differences in Fat-Rich Meat Choice: Influence of Personality and Attitudes 1.1 Articolo in rivista 2020 Spinelli, S.; Dinnella, C.; Tesini, F.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Proserpio, C.; Torri, L.; Miele, N. A.; Aprea, E.; Mazzaglia, A.; Gallina Toschi, T.; Monteleone, E.
How sensory sensitivity to graininess could be measured? 1.1 Articolo in rivista 2020 Puleo, Sharon; Miele, Nicoletta A; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Di Monaco, Rossella
Implication of different sensory methodologies and failure criteria on the shelf-life of a pumpkin-orange cake 1.1 Articolo in rivista 2022 Miele, N. A.; Volpe, S.; Cavella, S.; Masi, P.; Di Monaco, R.; Torrieri, E.
Improving physical properties of sodium caseinate based coating with the optimal formulation: Effect on strawberries’ respiration and transpiration rates 1.1 Articolo in rivista 2022 Miele, N. A.; Volpe, S.; Torrieri, E.; Cavella, S.
Metodi descrittivi rapidi per la valutazione della qualità sensoriale: il caso dei pomodori pelati in scatola 4.1 Articoli in Atti di convegno 2017 Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Shu, Hannah; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Metodi sensoriali per la valutazione della shelf life 4.1 Articoli in Atti di convegno 2017 Torrieri, Elena; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Modeling grinding kinetics of fat based anhydrous pastes 1.1 Articolo in rivista 2020 Miele, N. A.; Borriello, Angela; Fidaleo, Marcello; Masi, P.; Cavella, S.
New chestnut based chips optimization: effects of ingredients 1.1 Articolo in rivista 2010 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Oxidation kinetics of ready to use therapeutic food formulations 1.1 Articolo in rivista 2019 Miele, N. A.; Armini, V.; Borriello, A.; Torrieri, E.; Sacchi, R.; Cavella, S.