ROMANO, ANNALISA
ROMANO, ANNALISA
Dipartimento di Agraria
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology
2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania
2008 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
Estrazione del glutatione ridotto dal lievito in esubero dal processo di preparazione della birra
2006 Romano, Raffaele; Borriello, I.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Una tecnica innovativa per la caratterizzazione della struttura di prodotti da forno
2006 Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends
2007 R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain
2008 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle
Indole-based low-molecular-weight glass-forming photorefractive materials having a high value of the optical gain
2005 Colligiani, Arturo; Romano, Annalisa; F., Ciardelli; F., Greco
Indolyl-based high optical gain photorefractive glass films having indefinitely long shelf-life time
2006 Colligiani, Arturo; Romano, Annalisa; F., Ciardelli; F., Greco
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering.
2004 Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Adamo, R.; Romano, Annalisa; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE
2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Factors influencing functionality of oat fibre ingredients
2009 KAUKOVIRTA NORJA, A.; Lehtinen, P.; Sibakov, J.; Flander, L.; Romano, Annalisa; Hietaniemi, V.; Poutanen, K.
The relevance of the intermolecular interactions in obtaining photorefractive materials with very high optical gain Γ and long shelf lifetime
2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process
2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening
2013 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
DESCRIPTION OF LEAVENING OF BREAD DOUGH WITH MATHEMATICAL MODELLING
2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Evaluation of arabinogalactan's effects on several wheat dough’s characteristics
2012 Romano, Annalisa; Freitas, D.; Masi, Paolo
Structural image analysis of bubble evolution during leavining
2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Tecnica innovativa per caratterizzare la struttura di prodotti da forno
2007 Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo
The influence of lipids on dough development during mixing and fermentation process
2004 Romano, Annalisa; Bencivenga, S.; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
A minimally processed food: Brassica Rapa L. var Silvestris in atmosfera protettiva
2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; A., Langella; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2010 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco | |
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo | |
Estrazione del glutatione ridotto dal lievito in esubero dal processo di preparazione della birra | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Romano, Raffaele; Borriello, I.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo | |
Una tecnica innovativa per la caratterizzazione della struttura di prodotti da forno | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo | |
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri | |
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle | |
Indole-based low-molecular-weight glass-forming photorefractive materials having a high value of the optical gain | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colligiani, Arturo; Romano, Annalisa; F., Ciardelli; F., Greco | |
Indolyl-based high optical gain photorefractive glass films having indefinitely long shelf-life time | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2006 | Colligiani, Arturo; Romano, Annalisa; F., Ciardelli; F., Greco | |
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Adamo, R.; Romano, Annalisa; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Factors influencing functionality of oat fibre ingredients | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | KAUKOVIRTA NORJA, A.; Lehtinen, P.; Sibakov, J.; Flander, L.; Romano, Annalisa; Hietaniemi, V.; Poutanen, K. | |
The relevance of the intermolecular interactions in obtaining photorefractive materials with very high optical gain Γ and long shelf lifetime | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri | |
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo | |
DESCRIPTION OF LEAVENING OF BREAD DOUGH WITH MATHEMATICAL MODELLING | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Evaluation of arabinogalactan's effects on several wheat dough’s characteristics | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2012 | Romano, Annalisa; Freitas, D.; Masi, Paolo | |
Structural image analysis of bubble evolution during leavining | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Tecnica innovativa per caratterizzare la struttura di prodotti da forno | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo | |
The influence of lipids on dough development during mixing and fermentation process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Romano, Annalisa; Bencivenga, S.; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo | |
A minimally processed food: Brassica Rapa L. var Silvestris in atmosfera protettiva | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; A., Langella; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo |