SANTINI, ANTONELLO
SANTINI, ANTONELLO
DIPARTIMENTO DI FARMACIA
Determination of moisture in powder and lyophilised saffron (Crocussativus L.) by Karl Fischer method
2010 Naviglio, Daniele; Conti, Stefano; Ferrara, Lydia; Santini, Antonello
Extraction and characterization of sweet natural molecules with reduced caloric action from leaves of Stevia Rebaudiana Bertoni.
2005 Santini, Antonello; Ferracane, Rosalia; Ritieni, Alberto
Molecole ad azione dolcificante di origine naturale e di sintesi e loro impiego in matrici alimentari.
2009 Santini, Antonello
Natural and synthetic sweet active molecules and their use in foods
2009 Santini, Antonello
Le micotossine negli alimenti: un rischio sottovalutato per i giovani consumatori
2013 Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO; Ritieni, Alberto
Valutazione di un potenziale erbicida naturale estratto da Ruta graveolens: effetti sullo sviluppo vegetativo e sulla produzione di seme di ravanello
2009 Conti, Stefano; Melchionna, Giuseppe; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Caruso, Gianluca
Accurate determination of the alcohol percentage in citrus peel extracts and liqueurs by density measurements.
2004 Nota, Giorgio; Battaglia, A.; Schiavo, L.; Orefice, G.; Acampora, A.; Santini, Antonello
Valutazione di un potenziale erbicida naturale estratto da Ruta graveolens L.: effetti sullo sviluppo vegetativo e sulla produzione di seme di ravanello. Evaluation of potential natural herbicide extracted from Ruta graveolens L.: effects on radish vegetative growth and seed production.
2010 Conti, Stefano; Melchionna, Giuseppe; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Caruso, Gianluca
Influence of catechin concentration and oak chips (Quercus Alba) on acutissimin formation in model solutions and red wine
2012 Romano, Raffaele; Laura Le Grottaglie, ; Anella, Giordano; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Salvatore Spagna Musso,
Preparation of an elixir from common juniper (Juniperus communis L.) berries: the new Naviglio extractor versus the traditional maceration technique
2009 Naviglio, Daniele; Gian Gabriele, Franchi; Ilaria, Rossi; Giovina, Fiore; Paola, Massarelli; Cristina, Nencini; Santini, Antonello
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste
2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Health Properties of Tomato Antioxidants.
2013 Graziani, G.; Santini, Antonello; Ritieni, Alberto
Comparison and improvement of the existing methods for the determination of Aflatoxins in human serum by LC-MS/MS
2010 Santini, Antonello; Ferracane, Rosalia; Meca, G.; Ritieni, Alberto
Aflatoxins: Risk, Exposure and Remediation
2013 Santini, Antonello; Ritieni, Alberto
Nutraceuticals Recovery from Tomato Processing Waste and By-Products: Lycopene
2013 Santini, Antonello; Graziani, G.; Ritieni, Alberto
Crystal-structures of 2 Trimers of 1,4-benzothiazine
1989 Novellino, Ettore; Mayol, Luciano; Chioccara, F.; Bavoso, A.; Santini, A.; Pedone, C.
Contamination by moulds of grape berries in Slovakia
2010 Mikušová, P.; Ritieni, Alberto; Santini, Antonello; Juhasovà, G.; Šrobárová, A.
Descrizione e comparazione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massa tandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi
2008 Santini, Antonello
Descrizione e composizione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massatandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi
2010 Santini, Antonello
Quality of Commercial Flavoured Oils and Seed Oils Using a Widespread Analytical Protocol
2014 Luisa, Mannina; Stefania, Cesa; Riccarda, Antiochia; Silvia, Vista; Anatoly P., Sobolev; Marcello, Vitale; Maria Enrica Di, Cocco; Santini, Antonello; Antonio, Casini