SANTINI, ANTONELLO
SANTINI, ANTONELLO
DIPARTIMENTO DI FARMACIA
Complessi Metallici nella Sintesi Peptidica
1991 Lombardi, Angelina; Maglio, O.; Saviano, M.; Benedetti, E.; Pedone, C.; Santini, A.; Isernia, C.; Di Blasio, B.; Pavone, Vincenzo
Annurca apple (M. pumila Miller cv Annurca) as a potential source of nutraceuticals indicated for the metabolic syndrome
2013 Ritieni, Alberto; Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO
Novel Neuroprotective Formulations Based on St. John’s Wort Extract
2014 Monica, Vazzana; Ana S., Macedo; Santini, Antonello; Caterina, Faggio; Eliana B., Souto
Descrizione e comparazione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massa tandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi
2008 Santini, Antonello
Il tonno rosso: alimento funzionale.
2014 Santini, Antonello; Novellino, Ettore
Descrizione e composizione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massatandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi
2010 Santini, Antonello
Nutraceuticals: An Healthy Bet for the Future
2014 Santini, Antonello
Il contenuto di colesterolo di due uova al giorno non nuoce alla salute di un individuo sano
2007 Naviglio, Daniele; V., Orfeo; M., Cepollaro; Pizzolongo, Fabiana; Santini, Antonello
Antioxidant Activity and Quality of Apple Juices and Puree After in vitro Digestion
2014 Santini, Antonello; Romano, Raffaele; Giuseppe, Meca; Assunta, Raiola; Ritieni, Alberto
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste
2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Studio sul processo di maturazione di fanghi termali nell'isola d'Ischia
2000 Schettino, Oreste; Ferrara, Lydia; Minerva, Antonio; Montesano, Domenico; Santini, Antonello; Balestrieri, Giulio
Le micotossine negli alimenti: un rischio sottovalutato per i giovani consumatori
2013 Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO; Ritieni, Alberto
MICOTOSSINE E ALIMENTI
2013 Santini, Antonello; Ritieni, Alberto
Influence of catechin concentration and oak chips (Quercus Alba) on acutissimin formation in model solutions and red wine
2012 Romano, Raffaele; Laura Le Grottaglie, ; Giordano, Anella; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Salvatore Spagna Musso,
The use of bacillus subtilis for screening fusaric acid production by fusarium spp
2009 Antonia, Srobarova; Stefan, Eged; JAIME TEIXEIRA DA, Silva; Ritieni, Alberto; Santini, Antonello
Fusaproliferin, beauvericin and enniatins: occurrence in food - a review
2012 Santini, Antonello; G., Meca; S., Uhlig; Ritieni, Alberto
Synthesis, Biological Activity and Conformational Study of 1,4-Benzoxazine Derivatives as Potassium Channel Modulators
1999 Caliendo, G; Grieco, P; Perissutti, E; Santagada, V; Santini, A; Albrizio, S; Fattorusso, C; Pinto, A; Sorrentino, R
Beta-Casomorphins: Substitution of Phenylalanine with beta-homo Phenylalanine Increases the mu-Type Opioid Receptor Affinity.
2000 Longobardo, Luigi; Melck, D.; Siciliano, R.; Santini, A.; DI MARZO, V.; Cammarota, G.
Health Properties of Tomato Antioxidants.
2013 Graziani, G.; Santini, Antonello; Ritieni, Alberto
Overview of analytical methods for beavericin and fusaproliferin in food matrices
2009 Santini, Antonello; Rosalia, Ferracane; Giuseppe, Meca; Ritieni, Alberto
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Complessi Metallici nella Sintesi Peptidica | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1991 | Lombardi, Angelina; Maglio, O.; Saviano, M.; Benedetti, E.; Pedone, C.; Santini, A.; Isernia, C.; Di Blasio, B.; Pavone, Vincenzo | |
Annurca apple (M. pumila Miller cv Annurca) as a potential source of nutraceuticals indicated for the metabolic syndrome | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | Ritieni, Alberto; Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO | |
Novel Neuroprotective Formulations Based on St. John’s Wort Extract | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Monica, Vazzana; Ana S., Macedo; Santini, Antonello; Caterina, Faggio; Eliana B., Souto | |
Descrizione e comparazione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massa tandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2008 | Santini, Antonello | |
Il tonno rosso: alimento funzionale. | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Santini, Antonello; Novellino, Ettore | |
Descrizione e composizione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massatandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2010 | Santini, Antonello | |
Nutraceuticals: An Healthy Bet for the Future | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Santini, Antonello | |
Il contenuto di colesterolo di due uova al giorno non nuoce alla salute di un individuo sano | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Naviglio, Daniele; V., Orfeo; M., Cepollaro; Pizzolongo, Fabiana; Santini, Antonello | |
Antioxidant Activity and Quality of Apple Juices and Puree After in vitro Digestion | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Santini, Antonello; Romano, Raffaele; Giuseppe, Meca; Assunta, Raiola; Ritieni, Alberto | |
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello | |
Studio sul processo di maturazione di fanghi termali nell'isola d'Ischia | 1.2 Recensione in rivista | 2000 | Schettino, Oreste; Ferrara, Lydia; Minerva, Antonio; Montesano, Domenico; Santini, Antonello; Balestrieri, Giulio | |
Le micotossine negli alimenti: un rischio sottovalutato per i giovani consumatori | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO; Ritieni, Alberto | |
MICOTOSSINE E ALIMENTI | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Santini, Antonello; Ritieni, Alberto | |
Influence of catechin concentration and oak chips (Quercus Alba) on acutissimin formation in model solutions and red wine | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2012 | Romano, Raffaele; Laura Le Grottaglie, ; Giordano, Anella; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Salvatore Spagna Musso, | |
The use of bacillus subtilis for screening fusaric acid production by fusarium spp | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Antonia, Srobarova; Stefan, Eged; JAIME TEIXEIRA DA, Silva; Ritieni, Alberto; Santini, Antonello | |
Fusaproliferin, beauvericin and enniatins: occurrence in food - a review | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Santini, Antonello; G., Meca; S., Uhlig; Ritieni, Alberto | |
Synthesis, Biological Activity and Conformational Study of 1,4-Benzoxazine Derivatives as Potassium Channel Modulators | 1.5 Abstract in rivista | 1999 | Caliendo, G; Grieco, P; Perissutti, E; Santagada, V; Santini, A; Albrizio, S; Fattorusso, C; Pinto, A; Sorrentino, R | |
Beta-Casomorphins: Substitution of Phenylalanine with beta-homo Phenylalanine Increases the mu-Type Opioid Receptor Affinity. | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Longobardo, Luigi; Melck, D.; Siciliano, R.; Santini, A.; DI MARZO, V.; Cammarota, G. | |
Health Properties of Tomato Antioxidants. | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2013 | Graziani, G.; Santini, Antonello; Ritieni, Alberto | |
Overview of analytical methods for beavericin and fusaproliferin in food matrices | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Santini, Antonello; Rosalia, Ferracane; Giuseppe, Meca; Ritieni, Alberto |