Influence of catechin concentration and oak chips (Quercus Alba) on acutissimin formation in model solutions and red wine / Romano, Raffaele; Laura Le Grottaglie, ; Giordano, Anella; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Salvatore Spagna Musso,. - In: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE. - ISSN 2079-052X. - ELETTRONICO. - (2012), pp. 134-134. (Intervento presentato al convegno ChimAlsi 2012 IX Congresso italiano di Chimica degli Alimenti. tenutosi a Ischia (NA) nel 3-7 Giugno 2012).

Influence of catechin concentration and oak chips (Quercus Alba) on acutissimin formation in model solutions and red wine

ROMANO, RAFFAELE;NAVIGLIO, DANIELE;Antonello Santini;
2012

2012
Influence of catechin concentration and oak chips (Quercus Alba) on acutissimin formation in model solutions and red wine / Romano, Raffaele; Laura Le Grottaglie, ; Giordano, Anella; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Salvatore Spagna Musso,. - In: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE. - ISSN 2079-052X. - ELETTRONICO. - (2012), pp. 134-134. (Intervento presentato al convegno ChimAlsi 2012 IX Congresso italiano di Chimica degli Alimenti. tenutosi a Ischia (NA) nel 3-7 Giugno 2012).
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