GARRO, GIUSEPPINA
GARRO, GIUSEPPINA
Dipartimento di Agraria
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124.
2014 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; Adamo, Paola; Barone, Carmela; Cembalo, Luigi; DE ROSA, Giuseppe; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Garro, Giuseppina; Villani, Francesco
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey's milk — CORRIGENDUM
2020 Cosenza, G.; Mauriello, R.; Garro, G.; Auzino, B.; Iannaccone, M.; Costanzo, A.; Chianese, L.; Pauciullo, A.
Molecular characterization of Kashk, a traditional Iranian fermented dairy product.
2015 Pourjula, M.; Gheisari, H. R.; Costato, F.; Garro, G.; Mauriello, R.; Mamone, G.; Picariello, G.; Stiuso, P.; Vanacore, D.; Ferranti, P.
The protein and peptide fractions of kashk, a traditional Middle East fermented dairy product
2020 Pourjoula, Mina; Picariello, Gianluca; Garro, Giuseppina; D'Auria, Giovanni; Nitride, Chiara; Rheza Ghaisari, Amid; Ferranti, Pasquale
Proteomic characterisation and phylogenetic derivation of ovine alpha-s1-CN B and alpha-s1-CN G genetics variants
2022 DE PASCALE, Sabrina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Scaloni, Andrea; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina
Proteomic techniques for the caprine milk characterization (Tecniche proteomiche per la caratterizzazione della qualità del latte di capra)
2011 Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach
2021 Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina
2012 Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra
2010 Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey’s milk
2019 Cosenza, Gianfranco; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Auzino, Barbara; Iannaccone, Marco; Costanzo, Angela; Chianese, Lina; Pauciullo, Alfredo
Characterisation of the heterogeneity of ovine deleted variant alphaS1-casein E by a proteomic approach
2019 Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Lilla, Sergio; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Peptidomic study on in vitro and in vivo phosphopeptide release during the chewing of gum fortified with a commercial casein hydrolysate
2018 Quarto, Maria; Nitride, Chiara; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Di Stasio, Michele; Grazia Volpe, Maria; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Chianese, Lina
Release of bioactive peptides and quercetin during chewing of fortified gum
2015 Quarto, M.; DI STASIO, M.; Moccia, S.; Ferranti, Pasquale; Nitride, Chiara; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Volpe, M. G.; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Chianese, Lina
Influenza del genotipo caseinico al locus dell’as1-CN sulla qualità e quantità dei fosfopeptidi presenti nel formaggio Cacioricotta di capra
2014 Cusati, Annabella; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina
2013 Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Influence of genetic polymorphism and technological parameters on proteolitic and aromatic profile of goat Cacioricotta cheese
2008 Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Romano, Raffaele; DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia
Effects of sheep as1-casein CC, CD, and DD genotypes on milk composition and cheesemaking properties.
1999 Pirisi, A.; Piredda, G.; Papoff, C. M.; DI SALVO, R.; Pintus, S.; Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
Prospettive sull’utilizzo del latte di capra sulla base del fenotipo caseinico.
2000 Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Somma, A.; Troncone, E.
Recupero delle proteine del siero di caseificio. Determinazione della composizione proteica dei retentati per ultrafiltrazione (UF) di siero Grana
1997 Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Cappuccio, U.; Mucchetti, G.; Giangiacomo, R.
Occurrence of genetic polymorphism at goat beta-CN locus
2007 Chianese, Lina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2014 | DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; Adamo, Paola; Barone, Carmela; Cembalo, Luigi; DE ROSA, Giuseppe; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Garro, Giuseppina; Villani, Francesco | |
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey's milk — CORRIGENDUM | 1.7 Commento, erratum, replica e simili | 2020 | Cosenza, G.; Mauriello, R.; Garro, G.; Auzino, B.; Iannaccone, M.; Costanzo, A.; Chianese, L.; Pauciullo, A. | |
Molecular characterization of Kashk, a traditional Iranian fermented dairy product. | 4.3 Poster | 2015 | Pourjula, M.; Gheisari, H. R.; Costato, F.; Garro, G.; Mauriello, R.; Mamone, G.; Picariello, G.; Stiuso, P.; Vanacore, D.; Ferranti, P. | |
The protein and peptide fractions of kashk, a traditional Middle East fermented dairy product | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Pourjoula, Mina; Picariello, Gianluca; Garro, Giuseppina; D'Auria, Giovanni; Nitride, Chiara; Rheza Ghaisari, Amid; Ferranti, Pasquale | |
Proteomic characterisation and phylogenetic derivation of ovine alpha-s1-CN B and alpha-s1-CN G genetics variants | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | DE PASCALE, Sabrina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Scaloni, Andrea; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina | |
Proteomic techniques for the caprine milk characterization (Tecniche proteomiche per la caratterizzazione della qualità del latte di capra) | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina | |
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Chianese, Lina | |
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2012 | Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Pizzolongo, Fabiana; Zullo, Antonio; Quarto, Maria; Chianese, Lina | |
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey’s milk | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Cosenza, Gianfranco; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Auzino, Barbara; Iannaccone, Marco; Costanzo, Angela; Chianese, Lina; Pauciullo, Alfredo | |
Characterisation of the heterogeneity of ovine deleted variant alphaS1-casein E by a proteomic approach | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Garro, Giuseppina; Caira, Simonetta; Lilla, Sergio; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Peptidomic study on in vitro and in vivo phosphopeptide release during the chewing of gum fortified with a commercial casein hydrolysate | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Quarto, Maria; Nitride, Chiara; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Di Stasio, Michele; Grazia Volpe, Maria; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Chianese, Lina | |
Release of bioactive peptides and quercetin during chewing of fortified gum | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2015 | Quarto, M.; DI STASIO, M.; Moccia, S.; Ferranti, Pasquale; Nitride, Chiara; Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Volpe, M. G.; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Chianese, Lina | |
Influenza del genotipo caseinico al locus dell’as1-CN sulla qualità e quantità dei fosfopeptidi presenti nel formaggio Cacioricotta di capra | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2014 | Cusati, Annabella; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Angela; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Influence of genetic polymorphism and technological parameters on proteolitic and aromatic profile of goat Cacioricotta cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Romano, Raffaele; DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia | |
Effects of sheep as1-casein CC, CD, and DD genotypes on milk composition and cheesemaking properties. | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Pirisi, A.; Piredda, G.; Papoff, C. M.; DI SALVO, R.; Pintus, S.; Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina | |
Prospettive sull’utilizzo del latte di capra sulla base del fenotipo caseinico. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Somma, A.; Troncone, E. | |
Recupero delle proteine del siero di caseificio. Determinazione della composizione proteica dei retentati per ultrafiltrazione (UF) di siero Grana | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1997 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Cappuccio, U.; Mucchetti, G.; Giangiacomo, R. | |
Occurrence of genetic polymorphism at goat beta-CN locus | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Chianese, Lina; Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco |