FOGLIANO, VINCENZO

FOGLIANO, VINCENZO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of the Maillard reaction in bread crisps 1.1 Articolo in rivista 2008 Capuano, E; Ferrigno, A.; Acampa, I.; Ait Ameur, L.; Fogliano, Vincenzo
Direct measurement of the total antioxidant capacity of foods: the ‘QUENCHER’ approach 1.1 Articolo in rivista 2009 Gokmen, V.; Serpen, A.; Fogliano, Vincenzo
Influence of Roasting on the Antioxidant Activity and HMF Formation of a Cocoa Bean Model Systems 1.1 Articolo in rivista 2009 Oliviero, T.; Capuano, E.; Cammerer, B; Fogliano, Vincenzo
Formation in a cookie system as influenced by the oil phenol profile and degree of oxidation 1.1 Articolo in rivista 2009 G., Arribas Lorenzo; Fogliano, Vincenzo; Morales, F. J.
Carotenoids from tomatoes inhibit heterocyclic amine formation 1.1 Articolo in rivista 2002 Vitaglione, Paola; Monti, Sm; Ambrosino, Patrizia; Skog, K; Fogliano, Vincenzo
Review on the beneficial aspects of food processing. 1.1 Articolo in rivista 2010 Van Boekel, M; Fogliano, Vincenzo; Pellegrini, N; Stanton, C; Scholz, G; Lalljie, S; Somoza, V; Knorr, D; Jasti, Pr; Eisenbrand, G. A.
Rye flour extraction rate affects Maillard reaction development, antioxidant activity and Acrylamide formation in bread crisps. 1.1 Articolo in rivista 2010 Capuano, E; Garofano, G.; Napolitano, A.; Zielinski, Hv; Fogliano, Vincenzo
Cereal fibres, antioxidant activity and health. 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2010 Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo
Effect of sulforaphane on glutathione-adduct formation and on glutathione-S-transferase-dependent detoxification of acrylamide in Caco-2 cells 1.1 Articolo in rivista 2009 Pernice, R.; Hauder, J.; Koehler, P.; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Somoza, V.
Complesso antiossidanti-fibra alimentare: aspetti chimici e nutrizionali 8.10 Tesi di Dottorato 2007 Fogliano, Vincenzo
Assignment of Patent Application Serial No. 12/182,266 Attorney Docket No. BHCS:1051 Anti-cancer and anti-inflammatory effects of annurca apple extracts and compositions purified therefrom 6.1 Brevetto 2007 Fogliano, Vincenzo; Romano, M; Boland, Mc; Ricciardiello, L.
Attività antiossidante e metabolismo dei prodotti della Reazione di Maillard 8.10 Tesi di Dottorato 2004 Fogliano, Vincenzo
Platform for enhanced bioavailability and smart delivery of biologically active ingredients - BIOCURCUMIN 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2007 Fogliano, Vincenzo
La Famiglia Rigatoni 5.14 Altro ministeriale 2007 Fogliano, Vincenzo; Vitaglione, Paola
Anticancer and antiinflammatory effects of pinoresinol-rich olives 6.1 Brevetto 2009 Fogliano, Vincenzo; Romano, M; Boland, Mc; Ricciardiello, L.
Physiological relevance of polyphenol compounds of the cocoa water insoluble fraction. 1.1 Articolo in rivista 2011 Fogliano, Vincenzo; Corollaro, M. L.; Vitaglione, Paola; Napolitano, A.; Ferracane, Rosalia; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Costabile, A.; Klinder, A.; Gibson, G.
Caratterizzazione molecolare, biochimica e sensoriale di ecotipi Campani di pomodoro. Conferenza Nazionale su "Ecotipi vegetali Italiani: una preziosa risorsa di variabilità genetica" Roma 6-7 ottobre (2004). 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2004 Ercolano, MARIA RAFFAELLA; Carli, P.; Esposito, N.; Fogliano, Vincenzo; Frusciante, Luigi; Barone, Amalia
Miglioramento del valore nutrizionale di semilavorati di crusca di grano duro per l’alimentazione umana 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2007 Fogliano, Vincenzo
Thermally processed foods 8.01 Chairman di Sessioni di Convegni Internazionali 2008 Fogliano, Vincenzo
Optothermistor as a Break Through in the Quantification of Lycopene Content of Thermally Processed Tomato-Based Foods: Comparing its Performance to Absorption Spectrophotometry and High Perforance Liquid Chromatography 1.1 Articolo in rivista 2005 Bicanic, D.; Swarts, J.; Luterotti, S.; Helander, P.; Fogliano, Vincenzo