Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 103
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Packaging design to extend food shelf life: The case of minimally processed iceberg lettuce. 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Pramod, Mahajan; Torrieri, Elena
Metodi sensoriali per la valutazione della shelf life 4.1 Articoli in Atti di convegno 2017 Torrieri, Elena; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Sviluppo e caratterizzazione di un imballaggio attivo a base di PLA, chitosano e oli essenziali 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Volpe, S.; Cavella, S.; Torrieri, E.
A mathematical model for tailoring antimicrobial packaging material containing encapsulated volatile compounds 1.1 Articolo in rivista 2017 Kurek, Mia; Laridon, Yannick; Torrieri, Elena; Guillard, Valerie; Pant, Astrid; Stramm, Cornelia; Gontard, Nathalie; Guillaume, Carole
Effect of solid concentration on structure and properties of chitosan-caseinate blend films 1.1 Articolo in rivista 2017 Volpe, Stefania; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena
Proceedings of XXI Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici 2016 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
Innovative technologies for shelf life extension of minimally processed vegetable 4.2 Abstract in Atti di convegno 2016 Torrieri, E.; Perrotti, M.; Cavella, S.
Storage Stability: Shelf Life Testing 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2015 Torrieri, E.
Effect of Sourdough with Exopolysaccharide (EPS)-Producing Lactic Acid Bacteria (LAB) on Sensory Quality of Bread during Shelf Life 1.1 Articolo in rivista 2015 DI MONACO, Rossella; Torrieri, Elena; Pepe, Olimpia; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Effect of rosemary oil and an emulsion of eos oils on structure and physical properties of chitosan film 1.1 Articolo in rivista 2015 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
DEVELOPMENT OF MATHEMATICAL MODEL FOR TRANSPIRATION RATE OF FRESH-CUT LETTUCE 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; S., Mahajan
Effect of rosemary oil on structure and functional properties of HPMC film at several concentrations 1.1 Articolo in rivista 2014 Perone, Nadia; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Effect of sourdough at different concentrations on quality and shelf life of bread 1.1 Articolo in rivista 2014 Torrieri, Elena; Pepe, Olimpia; Ventorino, Valeria; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Structure and properties of hydroxypropyl methyl cellulose sodium caseinate film cross-linked by TGase 1.1 Articolo in rivista 2014 Perone, Nadia; Torrieri, Elena; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cavella, Silvana; Addeo, Francesco; Masi, Paolo
Preparation and Characterization of Antimicrobial Films Based on Chitosan for Active Food Packaging Applications 1.1 Articolo in rivista 2014 M. A., Lago; R., Sendón; A., Rodríguez Bernaldo de Quirós; A., Sanches Silva; H. S., Costa; D. I., Sánchez Machado; H., Soto Valdez; I., Angulo; G. P., Aurrekoetxea; Torrieri, Elena; J., López Cervantes; P., Paseiro
Metodi strumentali e valutazione sensoriale per studiare la qualità di un prodotto da forno soffice 4.1 Articoli in Atti di convegno 2013 DI MONACO, Rossella; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Antimicrobial packaging to retard the growth of spoilage bacteria and to reduce the release of volatile metabolites in meat stored under vacuum at 1°C 1.1 Articolo in rivista 2013 Ferrocino, Ilario; LA STORIA, Antonietta; Torrieri, Elena; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
The ENBED Project: monitoring and control of the cold chain for dairy products 1.1 Articolo in rivista 2012 Leshem, Y.; Torrieri, Elena; Martinez de Narvajas, E.
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature 1.1 Articolo in rivista 2012 LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Polyphasic Screening, Homopolysaccharide Composition, and Viscoelastic Behavior of Wheat Sourdough from a Leuconostoc lactis and Lactobacillus curvatus Exopolysaccharide-Producing Starter Culture 1.1 Articolo in rivista 2012 Palomba, S.; Cavella, S.; Torrieri, Elena; Piccolo, Alessandro; Mazzei, Pierluigi; Blaiotta, Giuseppe; Ventorino, V.; Pepe, Olimpia
Mostrati risultati da 41 a 60 di 103
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile