Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 96
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Levels of cadmium in white and brown meat of warty crab (Eriphia verrucosa) 1.1 Articolo in rivista 2015 Ariano, Andrea; Lo Voi, A.; D'Ambola, Massimiliano; Marrone, Raffaele; Cacace, D.; Severino, Lorella
Evaluation and comparison of four protein extraction protocols for mono- and two-dimensional electrophoresis in Mytilus galloprovincialis 1.1 Articolo in rivista 2015 Ceruso, Marina; Chirollo, Claudia; Boccia, Federica; Smaldone, Giorgio; Marrone, Raffaele; Pepe, Tiziana
RICONOSCIMENTO DI ALCUNE SPECIE DI PLEURONECTIFORMES MEDIANTE ANALISI PROTEOMICA 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Ceruso, Marina; Mascolo, Celestina; Marrone, Raffaele; Smaldone, Giorgio; Cortesi, MARIA LUISA
Carbon monoxide residues in vacuum-packed yellowfin tuna loins (Thunnus Albacares) 1.1 Articolo in rivista 2015 Marrone, Raffaele; Mascolo, Celestina; Palma, Giuseppe; Smaldone, Giorgio; Girasole, Mariagrazia; Anastasio, Aniello
Persistence of alphacypermethrin residues in milk of lactating donkeys (Equus asinus) using UHPLC-MS/MS 1.1 Articolo in rivista 2014 Chirollo, Claudia; Anita, Radovnikovic; Veneziano, Vincenzo; Marrone, Raffaele; Pepe, Tiziana; Martin, Danaher; Anastasio, Aniello
Outbreak of fatal nitrate toxicosis associated with consumption of fennels (Foeniculum vulgare) in cattle farmed in Campania region (southern Italy). 1.1 Articolo in rivista 2014 Costagliola, Alessandro; Roperto, FRANCO PEPPINO; Benedetto, D; Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele; Perillo, A; Russo, Valeria; Papparella, Serenella; Paciello, Orlando
Polycyclic aromatic hydrocarbons residues in Gentile di maiale, a smoked meat product typical of some mountain areas in Latina province (Central Italy) 1.1 Articolo in rivista 2014 Carrabs, Giuseppe; Marrone, Raffaele; Mercogliano, Raffaelina; Carosielli, Leonardo; Vollano, Lucia; Anastasio, Aniello
Swordfish steaks vacuum-packed with Rosmarinus officinalis 1.1 Articolo in rivista 2014 Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele; Chirollo, Claudia; Smaldone, Giorgio; M., Attouchi; Adamo, Paola; S., Sadok; Pepe, Tiziana
Valutazione e comparazione di quattro protocolli di estrazione proteica per elettroforesi mono e bidimensionale in Mytilus galloprovincialis 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Ceruso, Marina; Chirollo, Claudia; Boccia, F.; Smaldone, Giorgio; Marrone, Raffaele; Pepe, Tiziana
Monitoring of irradiated food products marketed in Italy and evaluation of electron spin resonance signal sensitivity of experimentally irradiated fish scales 1.1 Articolo in rivista 2014 Marrone, Raffaele; Carosielli, Leonardo; Mangiacotti, Michele; Chiaravalle, Eugenio; Smaldone, Giorgio; Anastasio, Aniello
Occurrence of antibiotic resistance in bacteria isolated from seawater organisms caught in Campania Region: Preliminary study 1.1 Articolo in rivista 2014 Smaldone, Giorgio; Marrone, Raffaele; Cappiello, Silvia; Martin, Giuseppe; Oliva, Gaetano; Cortesi, MARIA LUISA; Anastasio, Aniello
Physicochemical composition, fatty acid profile and cholesterol content of Pecorino Carmasciano cheese, a traditional Italian dairy product 1.1 Articolo in rivista 2014 Marrone, Raffaele; Balestrieri, Anna; Pepe, Tiziana; Vollano, Lucia; Murru, Nicoletta; Michael J., D'Occhio; Anastasio, Aniello
Biogenic amines profile in processed bluefin tuna (Thunnus thynnus) products 1.1 Articolo in rivista 2013 Mercogliano, Raffaelina; DE FELICE, Alessandra; Cortesi, MARIA LUISA; Murru, Nicoletta; Marrone, Raffaele; Anastasio, Aniello
Alphacypermethrin residues in milk following a pour-on treatment in buffaloes 1.1 Articolo in rivista 2013 Smaldone, Giorgio; Marrone, Raffaele; Chirollo, Claudia; Vollano, L.; Mercogliano, Raffaelina; Anastasio, Aniello
Effects of mannan oligosaccharide and inulin on sharpsnout seabream (Diplodus puntazzo) in the context of partial fish meal substitution by soybean meal 1.1 Articolo in rivista 2013 Piccolo, Giovanni; G., Centoducati; Bovera, Fulvia; Marrone, Raffaele; Nizza, Antonino
Detection of allergens in food products commercialized in Italy 4.2 Abstract in Atti di convegno 2012 Marrone, Raffaele; Vollano, Lucia; Smaldone, Giorgio; Anastasio, Aniello
Shelf life di crostacei decongelati trattati con solfiti 1.1 Articolo in rivista 2012 Smaldone, Giorgio; Marrone, Raffaele; Vollano, Lucia; Chirollo, Claudia; Pellicane, Antonino; Palma, Giuseppe
Levels of nitrates and nitrites in baby foods marketed in italy. 1.5 Abstract in rivista 2012 Smaldone, Giorgio; Vollano, Lucia; Marrone, Raffaele; Anastasio, Aniello
Determinazione di ossidi di colesterolo in alici (Engraulis encrasicolus) trattate con una miscela commerciale di acido citrico, acido trisodico e perossido D'idrogeno 1.1 Articolo in rivista 2012 Marrone, Raffaele; Smaldone, Giorgio; Palma, Giuseppe; Romano, Raffaele; Bortone, Domenico; Anastasio, Aniello
Cinetica plasmatica e residui di eprinomectina in latte di asine trattate pour-on 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 Marrone, Raffaele; Smaldone, Giorgio; Veneziano, Vincenzo; Chirollo, Claudia; Anastasio, Aniello; Gokbulut, C.
Mostrati risultati da 41 a 60 di 96
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile