Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 28
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Peas may be a candidate crop for integrating silvoarable systems and dairy buffalo farming in southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2020 Serrapica, Francesco; Masucci, Felicia; Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Manzo, Nadia; Seidavi, Alireza; Omri, Besma; Salem, Abdelfattah Z. M.; Di Francia, Antonio
Influence of ripening on chemical characteristics of a traditional Italian cheese: Provolone del Monaco 1.1 Articolo in rivista 2019 Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Marrazzo, Andrea; Meca, Giuseppe; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Romano, Raffaele
Effects of α-tocopherol and oleic acid content in sunflower oil subjected to discontinuous and prolonged frying process. 1.1 Articolo in rivista 2019 Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Romano, Raffaele
Degradation kinetic (D100) of lycopene during the thermal treatment of concentrated tomato paste 1.1 Articolo in rivista 2019 Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Romano, Raffaele
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice 1.1 Articolo in rivista 2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Comparative Chemical Compositions of Fresh and Stored Vesuvian PDO “Pomodorino Del Piennolo” Tomato and the Ciliegino Variety 1.1 Articolo in rivista 2018 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Meca, Giuseppe; Aiello, Alessandra; Marchetti, Nicola; Romano, Raffaele
Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process 1.1 Articolo in rivista 2017 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
A comparative study of the physico-chemical properties affecting the organoleptic quality of fresh and thermally treated yellow tomato ecotype fruit 1.1 Articolo in rivista 2017 Pizzolongo, Fabiana; Raiola, Assunta; Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Spigno, Patrizia; Romano, Raffaele; Barone, Amalia
Impact of traditional and microwave roasting on chemical composition of hazelnut cultivar ‘Tonda di Giffoni’ 1.1 Articolo in rivista 2017 Manzo, Nadia; Troise, ANTONIO DARIO; Fogliano, Vincenzo; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Cirillo, Chiara; Romano, Raffaele
On The Possibility to Trace Frozen Curd in Buffalo Mozzarella Cheese 1.1 Articolo in rivista 2017 Romano, Raffaele; Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparison of thermal stability of super high oleic and high oleic sunflower oil added with α-tocopherol acetate during prolonged and discontinuous frying process 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Performance of a protein extracted from potatoes for fining of white musts 1.1 Articolo in rivista 2016 Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Moio, Luigi
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Evoluzione della furosina nel trattamento termico del latte di bufala 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Pagliuca, Assunta; Romano, Raffaele
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Identification of possible markers for traceability of frozen curd in mozzarella di bufala campana PDO cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
The effects of probiotics and prebiotics on the fatty acid profile and conjugated linoleic acid content of fermented cow milk 1.1 Articolo in rivista 2015 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Aponte, Maria; Blaiotta, Giuseppe; Romano, Raffaele
Effect of size and toasting degree of oak chips used for winemaking on the ellagitannin content and on the acutissimin formation 1.1 Articolo in rivista 2015 L., Le Grottaglie; I., Garcia Estevez; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; J. C., Rivas Gonzalo; C., Alcade Eon; M. T., Escribano Bailon
Mostrati risultati da 1 a 20 di 28
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile