Sfoglia per Autore
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste
2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures
2014 Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system
2014 G., Esposito; Masucci, Felicia; F., Napolitano; A., Braghieri; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Caratterizzazione mediante GC/MS di oli essenziali per uso alimentare
2014 Naviglio, Daniele; L., Le Grottaglie; M., Vitulano; Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
Frying Performance of High Oleic Oil Enriched in Biophenols during Discontinuos and Prolonged Thermal Treatment
2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; L., Grottaglie; A., Fiore; Fogliano, Vincenzo
Caratterizzazione della componente organica volatile del vino Catalanesca del Monte Somma IGT
2013 Romano, Raffaele; Le Grottaglie, Laura; Manzo, Nadia; Arena, Massimiliano; Lombardo, Gianluca; Blaiotta, Giuseppe
Comparison of the Frying Performance of High Oleic Oils Subjected to Discontinuous and Prolonged Thermal Treatment
2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Laura Le, Grottaglie; Anella, Giordano; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Comparison of frying performance of olive oil, bi-fractionated palm oil and sunflower oil
2012 Romano, Raffaele; L., LE GROTTAGLIE; Manzo, Nadia; A., Giordano; S., Vitiello; Santini, Antonello
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello | |
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto | |
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | G., Esposito; Masucci, Felicia; F., Napolitano; A., Braghieri; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio | |
Caratterizzazione mediante GC/MS di oli essenziali per uso alimentare | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Naviglio, Daniele; L., Le Grottaglie; M., Vitulano; Manzo, Nadia; Romano, Raffaele | |
Frying Performance of High Oleic Oil Enriched in Biophenols during Discontinuos and Prolonged Thermal Treatment | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; L., Grottaglie; A., Fiore; Fogliano, Vincenzo | |
Caratterizzazione della componente organica volatile del vino Catalanesca del Monte Somma IGT | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Raffaele; Le Grottaglie, Laura; Manzo, Nadia; Arena, Massimiliano; Lombardo, Gianluca; Blaiotta, Giuseppe | |
Comparison of the Frying Performance of High Oleic Oils Subjected to Discontinuous and Prolonged Thermal Treatment | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Laura Le, Grottaglie; Anella, Giordano; Romano, Annalisa; Masi, Paolo | |
Comparison of frying performance of olive oil, bi-fractionated palm oil and sunflower oil | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Romano, Raffaele; L., LE GROTTAGLIE; Manzo, Nadia; A., Giordano; S., Vitiello; Santini, Antonello |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile