DI MONACO, ROSSELLA
DI MONACO, ROSSELLA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta
2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination
2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Biochemical and sensory characteristics of traditional fermented sausages of Vallo di Diano (Southern Italy) as affected by the use of starter cultures
2007 A., Casaburi; M. C., Aristoy; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; F., Toldra; Villani, Francesco
Film biodegradabili per uso alimentare: shelf-life di un imballaggio prototipo
2006 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influenza dell'informazione relativa alla tecnologia di conservazione e al metodo di coltivazione degli ingredienti sull'accettabilità di una zuppa di vegetali
2006 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione e valorizzazione del salame tipo Napoli e del salame di Mugnano del Cardinale
2008 DI MONACO, Rossella; D'Amore, Amalia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Technical editor
2006 DI MONACO, Rossella
Texture of semisolid foods and its relationship with microstructural, rheological and thermal properties
2006 T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Determinazione della shelf-life della mela Annurca di IV gamma mediante metodo di Weibull
2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Studio della texture di creme spalmabili a base di nocciola
2006 Giancone, Tiziana; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Effect of the traditional redness process on fresh-cut Annurca apples quality preserved by protective package
2005 Torrieri, Elena; S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
New product optimization: effects of ingredients
2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Proteolytic and lipolytic starter cultures and their effect on traditional fermented sausages ripening and sensory traits
2008 Casaburi, Annalisa; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Toldrá, F.; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco
Determinazione della shelf life del Canestrato Pugliese in fette confezionato in film biodegradabili
2004 S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
STUDIO DELLA TEXTURE DI CREME SPALMABILI A BASE DI NOCCIOLA
2007 T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Peculiarity and similarity sensory profiles as tools for traditional food quality assessment: the case of Italian dry cured ham
2005 DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Relating sensory spreadability with rheological measurements of semi-solid foods
2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Chemical profile and sensory properties of different foods cooked a new radiofrequency oven
2013 Fiore, A.; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Visconti, Attilio; Karneili, O.; Bernhardt, S.; Fogliano, Vincenzo
Valutazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI mediante metodi dinamici
2013 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo | |
The effect of expectation generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; DI MARZO, S.; Masi, Paolo | |
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Biochemical and sensory characteristics of traditional fermented sausages of Vallo di Diano (Southern Italy) as affected by the use of starter cultures | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | A., Casaburi; M. C., Aristoy; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; F., Toldra; Villani, Francesco | |
Film biodegradabili per uso alimentare: shelf-life di un imballaggio prototipo | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Influenza dell'informazione relativa alla tecnologia di conservazione e al metodo di coltivazione degli ingredienti sull'accettabilità di una zuppa di vegetali | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione e valorizzazione del salame tipo Napoli e del salame di Mugnano del Cardinale | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | DI MONACO, Rossella; D'Amore, Amalia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Technical editor | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2006 | DI MONACO, Rossella | |
Texture of semisolid foods and its relationship with microstructural, rheological and thermal properties | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Determinazione della shelf-life della mela Annurca di IV gamma mediante metodo di Weibull | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Studio della texture di creme spalmabili a base di nocciola | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Giancone, Tiziana; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Effect of the traditional redness process on fresh-cut Annurca apples quality preserved by protective package | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Torrieri, Elena; S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
New product optimization: effects of ingredients | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Proteolytic and lipolytic starter cultures and their effect on traditional fermented sausages ripening and sensory traits | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Casaburi, Annalisa; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Toldrá, F.; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco | |
Determinazione della shelf life del Canestrato Pugliese in fette confezionato in film biodegradabili | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
STUDIO DELLA TEXTURE DI CREME SPALMABILI A BASE DI NOCCIOLA | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Peculiarity and similarity sensory profiles as tools for traditional food quality assessment: the case of Italian dry cured ham | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Relating sensory spreadability with rheological measurements of semi-solid foods | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Chemical profile and sensory properties of different foods cooked a new radiofrequency oven | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Fiore, A.; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Visconti, Attilio; Karneili, O.; Bernhardt, S.; Fogliano, Vincenzo | |
Valutazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI mediante metodi dinamici | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana |