DI MONACO, ROSSELLA

DI MONACO, ROSSELLA  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 130 (tempo di esecuzione: 0.063 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
12th International Conference on Chemical and Process Engineering 1-gen-2015 DI MONACO, Rossella
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 1-gen-2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature 1-gen-2012 LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Associations between food neophobia and responsiveness to “warning” chemosensory sensations in food products in a large population sample 1-gen-2018 Laureati, M.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De, Toffoli; A., Gasperi; F., Endrizzi; I., Torri; L., Peparaio; M., Arena; E., Bonello; F., Condelli; Monaco, Di; R., Gatti; E., Piasentier; E., Tesini; F., Pagliarini
Biochemical and sensory characteristics of traditional fermented sausages of Vallo di Diano (Southern Italy) as affected by the use of starter cultures 1-gen-2007 A., Casaburi; M. C., Aristoy; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; F., Toldra; Villani, Francesco
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization 1-gen-2009 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; A., Sevi; M., Caroprese; A., Marzano; A., Conte; M. A., DEL NOBILE
Caratterizzazione e valorizzazione del salame tipo Napoli e del salame di Mugnano del Cardinale 1-gen-2008 DI MONACO, Rossella; D'Amore, Amalia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI 1-gen-2011 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; R., Infante; C., Ercole; Picone, Delia; Masi, Paolo
Carbohydrate sweetener reduction in beverages through the use of high potency sweeteners: Trends and new perspectives from a sensory point of view 1-gen-2017 Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cabisidan, ERLIZA KAREN; Galiñanes Plaza, Adriana; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Chemical profile and sensory properties of different foods cooked a new radiofrequency oven 1-gen-2013 Fiore, A.; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Visconti, Attilio; Karneili, O.; Bernhardt, S.; Fogliano, Vincenzo
Consumer acceptability of vegetable soup 1-gen-2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Consumer acceptability of vegetable soups 1-gen-2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, S.; Masi, Paolo
Consumer segments with different optimum for sweetness-bitterness-astringency differ in phenol rich-food liking and consumption 1-gen-2018 Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Gasperi Tullia Gallina Toschi, Flavia; Pagliarini, Ella; Torri, Luisa; Braghieri, Ada; DI MONACO, Rossella; Arena, Elena; Monteleone, Erminio
Correlation between sensory and instrumental properties of Canestrato Pugliese slices packed in biodegradable films 1-gen-2006 S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Romano, Raffaele; I., Borriello; Masi, Paolo
Cyclic compression and stress-relaxation tests to predict sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods. 1-gen-2003 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Masi, Paolo
Design of sweet protein based sweeteners: Hints from structure?function relationships 1-gen-2015 Rega, MICHELE FORTUNATO; DI MONACO, Rossella; Leone, Serena; Donnarumma, Federica; Roberta, Spadaccini; Cavella, Silvana; Picone, Delia
DESIGN, PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NEW PROTEIN SWEETENERS 1-gen-2014 F. Donnarumma; M. F. Rega; R. Di Monaco; S. Cavella; D. Picone
Determinazione della shelf life del Canestrato Pugliese in fette confezionato in film biodegradabili 1-gen-2004 S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; T., Iaccarino; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva 1-gen-2009 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Determinazione della shelf-life della mela Annurca di IV gamma mediante metodo di Weibull 1-gen-2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo