GRAZIANI, GIULIA

GRAZIANI, GIULIA  

Dipartimento di Farmacia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 85 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Annurca apple polyphenol extracts (APE) suppress polyp development in Apcmin/+ mice fed western or balanced diets 1.1 Articolo in rivista 2009 Fini, L.; Selgrad, M.; Piazzi, G.; Daoud, Y.; Garcia, M.; Fogliano, Vincenzo; Graziani, Giulia; Vitaglione, Paola; Carmack, S. W.; Genta, R. M.; Boland, C. R.; Ricciardiello, L.
Antioxidant activity and general fruit characteristics in different ecotypes of Corbarini small tomatoes 1.1 Articolo in rivista 2000 Scalfi, Luca; Fogliano, Vincenzo; Pentangelo, A.; Graziani, Giulia; Giordano, I.; Ritieni, Alberto
Antioxidant activity of some medicinal and dietary African vegetables 1.1 Articolo in rivista 2012 Thembo, K. M.; Vismera, H. F.; Nyazem, N. Z.; Katerere, D. R.; Graziani, Giulia; Ritieni, Alberto
Antioxidants profile of small tomato fruits: Effect of irrigation and industrial process 1.1 Articolo in rivista 2010 R., Pernice; M., Parisi; I., Giordano; A., Pentangelo; Graziani, Giulia; Gallo, Monica; Fogliano, Vincenzo; Ritieni, Alberto
Apple polyphenol extracts prevent damage to human gastric epithelial cells in vitro and to rat gastric mucosa in vivo 1.1 Articolo in rivista 2005 Graziani, Giulia; D'Argenio, Giuseppe; Tuccillo, Concetta; C., Loguercio; Ritieni, Alberto; Morisco, Filomena; C. D., Blanco; Fogliano, Vincenzo; M., Romano
Apple polyphenols extract (APE) improves colon damage in a rat model of colitis 1.1 Articolo in rivista 2012 D'Argenio, Giuseppe; Mazzone, Giovanna; C., Tuccillo; Ribecco, MARIA TERESA SILVIA; Graziani, Giulia; A. G., Gravina; Caserta, Sergio; Guido, Stefano; Fogliano, Vincenzo; Caporaso, Nicola; M., Romano
Arterial Cord Blood Lutein Levels in Preterm and Term Healthy Newborns are sex and Gestational Age Dependent 1.1 Articolo in rivista 2012 Picone, S.; Ritieni, Alberto; Fabiano, A.; Troise, ANTONIO DARIO; Graziani, Giulia; Paolillo, P.; Li Volti, G.; D'Orazio, N. Galvano F.; Gazzolo, D.
Article Morpho-Metric and Specialized Metabolites Modulation of Parsley Microgreens through Selective LED Wavebands 1.1 Articolo in rivista 2022 Carillo, P.; El Nakhel, C.; De Micco, V.; Giordano, M.; Pannico, A.; De Pascale, S.; Graziani, G.; Ritieni, A.; Soteriou, G. A.; Kyriacou, M. C.; Rouphael, Y.
Assessment of in vitro bioaccessibility of polyphenols from annurca, limoncella, red delicious, and golden delicious apples using a sequential enzymatic digestion model 1.1 Articolo in rivista 2021 Graziani, G.; Gaspari, A.; Di Vaio, C.; Cirillo, A.; Ronca, C. L.; Grosso, M.; Ritieni, A.
Attività antiossidante di frutti di Annurca a confronto con due cultivar di melo a diffusione internazionale. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 DI VAIO, Claudio; Buccheri, Marina; Graziani, Giulia; Ritieni, Alberto
Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Lettuce Grown in Different Mixtures of Monogastric-Based Manure With Lunar and Martian Soils 1.1 Articolo in rivista 2022 Duri, L. G.; Pannico, A.; Petropoulos, S. A.; Caporale, A. G.; Adamo, P.; Graziani, G.; Ritieni, A.; De Pascale, S.; Rouphael, Y.
Bioactive compounds and fruit quality traits of Vesuvian apricot cultivars (Prunus armeniaca L.) and use of skin cover colour as a harvesting index 1.1 Articolo in rivista 2019 DI VAIO, Claudio; Cirillo, Chiara; Pannico, Antonio; Graziani, Giulia; Ritieni, Alberto; Famiani, Franco
Bioactive Compounds during Storage of Fresh-Cut Spinach: The Role of Endogenous Ascorbic Acid in the Improvement of Product Quality 1.1 Articolo in rivista 2009 Bottino, A; Degl’Innocenti, E; Guidi, L; Graziani, Giulia; Fogliano, Vincenzo
Biostimulants Improve Plant Growth and Bioactive Compounds of Young Olive Trees under Abiotic Stress Conditions 1.1 Articolo in rivista 2022 Graziani, G.; Cirillo, A.; Giannini, P.; Conti, S.; El Nakhel, C.; Rouphael, Y.; Ritieni, A.; Di Vaio, C.
Biostimulatory Action of Vegetal Protein Hydrolysate Compensates for Reduced Strength Nutrient Supply in a Floating Raft System by Enhancing Performance and Qualitative Features of “Genovese” Basil 1.1 Articolo in rivista 2022 Ciriello, M.; Formisano, L.; Kyriacou, M. C.; Colla, G.; Graziani, G.; Ritieni, A.; De Pascale, S.; Rouphael, Y.
Caratterizzazione dell’attività antiossidante dei frutti di pesco 1.1 Articolo in rivista 2001 Petito, A.; Basile, Boris; Forlani, Marcello; Ritieni, Alberto; Graziani, Giulia
Characterization of autochthonous sweet cherry cultivars (Prunus avium L.) of southern Italy for fruit quality, bioactive compounds and antioxidant activity 1.1 Articolo in rivista 2017 DI MATTEO, Antonio; Russo, Rosa; Graziani, Giulia; Ritieni, Alberto; DI VAIO, Claudio
Chemoprevention of intestinal polyps in ApcMin/+ mice fed western or balanced diets by drinking Annurca apple polyphenol extract 1.1 Articolo in rivista 2011 Fini, L; Piazza, G.; Selgrad, M.; Megawa, S.; Daoud, Y.; Garcia, M.; Fogliano, Vincenzo; Romano, M.; Graziani, Giulia; Vitaglione, Paola; Carmack, Sw; Gasbarrini, A.; Genta, R. M.; Issa, J. P.; Boland, C. R.; Ricciardiello, L.
Contenuto in sostanze ad attività antiossidante nelle pesche: variabilità indotta da cultivar, stadio di maturazione e frigoconservazione 1.1 Articolo in rivista 2003 Forlani, Marcello; Basile, Boris; Cirillo, Chiara; Petito, A.; Ritieni, Alberto; Graziani, Giulia
Contenuto in sostanze antiossidanti nei frutti di varietà di pesche e nettarine in funzione dell’epoca di raccolta, della posizione nella chioma e della conservazione. 1.1 Articolo in rivista 2001 Cirillo, Chiara; Petito, A; Ritieni, Alberto; Graziani, Giulia; Forlani, Marcello