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Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 1.1 Articolo in rivista 2020 Puleo, S.; Braghieri, A.; Condelli, N.; Piasentier, E.; Di Monaco, R.; Favotto, S.; Masi, P.; Napolitano, F.
Sensory changes of packed focaccia during storage time 1.1 Articolo in rivista 2019 Volpe, S.; Vitiello, N.; Puleo, S.; Torrieri, E.; Masi, P.; Di Monaco, R.
Temporal sweetness profile of the emerging sweetener MNEI in stirred yogurt 1.1 Articolo in rivista 2019 Miele, Nicoletta A.; Leone, Serena; Cabisidan, Erliza K.; Picone, Delia; Di Monaco, Rossella; Cavella, Silvana
Influences of Psychological Traits and PROP Taster Status on Familiarity with and Choice of Phenol-Rich Foods and Beverages 1.1 Articolo in rivista 2019 De Toffoli, A.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Arena, E.; Di Monaco, R.; Endrizzi, I.; Gallina Toschi, T.; Laureati, M.; Napolitano, F.; Torri, L.; Dinnella, C.
Exploring Italian consumers’ food habits and adherence to the Mediterranean eating pattern 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Predieri, S.; Sinesio, F.; Di Monaco, R.; Vitaglione, P.; Spinelli, S.; Torri, L.; Gasparini, P.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Gallina Toschi, T.; Valli, E.; Dinnella, C.; Condelli, N.; Cianciabella, M.; Monteleone, E.
Consumer segments with different optimum for sweetness-bitterness-astringency differ in phenol rich-food liking and consumption 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Gasperi Tullia Gallina Toschi, Flavia; Pagliarini, Ella; Torri, Luisa; Braghieri, Ada; DI MONACO, Rossella; Arena, Elena; Monteleone, Erminio
Food neophobia, odour sensitivity and overall flavour perceptions in food 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Di Monaco, R.; Cavella, S.; Miele, N. A.; Puleo, S.; Braghieri, A.; Napolitano, F.; Riviezzi, A. M.; Bendini, A.; Palagano, R.; Toschi, T. G.
Liking and pungency of Caciocavallo cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Braghieri, A.; Riviezzi, A. M.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Puleo, Sharon; Piasentier, E.; Favotto, S.; Napolitano, F.
Psychological traits affect liking and choice of phenol-rich foods 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 De Toffoli, Alessandra; Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Laureati, Monica; Gallina Toschi, Tullia; Braghieri, Ada; Torri, Luisa; Gasperi, Flavia; Arena, Elena; DI MONACO, Rossella; Monteleone, Erminio
Survival analysis and CATA questions methodologies to predict croissants’ secondary shelf-life 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Puleo, S.; Volpe, S.; Di Monaco, R.; Torrieri, E.
editorial board member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2018 DI MONACO, Rossella
Editorial board member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2018 DI MONACO, Rossella
Polenta-based snack development: from maize flour to final product by assessing structural, mechanical and sensory properties 1.1 Articolo in rivista 2018 Miele, N. A.; Di Monaco, R.; Formisano, D.; Masi, P.; Cavella, S.
Individual Variation in PROP Status, Fungiform Papillae Density, and Responsiveness to Taste Stimuli in a Large Population Sample 1.1 Articolo in rivista 2018 Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Piochi, Maria; Spinelli, Sara; Prescott, John; Pierguidi, Lapo; Gasperi, Flavia; Laureati, Monica; Pagliarini, Ella; Predieri, Stefano; Torri, Luisa; Barbieri, Sara; Valli, Enrico; Bianchi, Piergiorgio; Braghieri, Ada; Del Caro, Alessandra; DI MONACO, Rossella; Favotto, Saida; Moneta, Elisabetta
Associations between food neophobia and responsiveness to “warning” chemosensory sensations in food products in a large population sample 1.1 Articolo in rivista 2018 Laureati, M.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De, Toffoli; A., Gasperi; F., Endrizzi; I., Torri; L., Peparaio; M., Arena; E., Bonello; F., Condelli; Monaco, Di; R., Gatti; E., Piasentier; E., Tesini; F., Pagliarini
Strategies to reduce sugars in food 1.1 Articolo in rivista 2018 Di Monaco, Rossella; Miele, Nicoletta Antonella; Cabisidan, Erliza K; Cavella, Silvana
Prediction of secondary shelf-life of croissants: Survival analysis and cata questions methodologies 1.1 Articolo in rivista 2018 Volpe, S.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Torrieri, E.
Salivary endocannabinoids and: N -acylethanolamines upon mastication of a semisolid food: Implications in fat taste, appetite and food liking 1.1 Articolo in rivista 2018 Mennella, Ilario; Di Monaco, Rossella; Balazy, Adriana; Ferracane, Rosalia; Miele, Nicoletta A.; Cavella, Silvana; Vitaglione, Paola
Metodi sensoriali per la valutazione della shelf life 4.1 Articoli in Atti di convegno 2017 Torrieri, Elena; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Sensibilità olfattiva e percezione del sapore complessivo in prodotti alimentari formulati per il progetto Italian Taste 4.1 Articoli in Atti di convegno 2017 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Borriello, Angela; Bendini, Alessandra; Palagano, Rosa; gallina toschi, Tullia
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