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Use of phenolic compounds from olive mill wastewater as valuable ingredients for functional foods
2018 Caporaso, Nicola; Formisano, Diego; Genovese, Alessandro
Treatment by fining agents of red wine affected by phenolic off-odour
2017 Lisanti, MARIA TIZIANA; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Moio, Luigi
RUOLO DEI COMPOSTI FENOLICI SUL RILASCIO DI AROMA DELL’OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA
2017 Genovese, Alessandro; Yang, Ni; Linforth, Robert; Fisk, Ian; Sacchi, Raffaele
L’AROMA DELL’OLIO
2017 Sacchi, Raffaele; Genovese, Alessandro
Characterisation of lemon-flavoured olive oils
2017 Sacchi, Raffaele; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro
Metatranscriptomics reveals temperature-driven functional changes in microbiome impacting cheese maturation rate
2016 DE FILIPPIS, Francesca; Genovese, Alessandro; Ferranti, Pasquale; Gilbert, J. A.; Ercolini, Danilo
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 2: simulazione dell’aroma retronasale. Indagine sull’influenza della saliva e del volume del sorso.
2016 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Civitella, Alberto; Sacchi, Raffaele
Effect of olive mill wastewater phenolic extract, whey protein isolate and xanthan gum on the behaviour of olive O/W emulsions using response surface methodology
2016 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele
Physical and oxidative stability of functional olive oil-in-water emulsions formulated using olive mill wastewater biophenols and whey proteins
2016 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions
2015 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; De Luca, L.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Temporal changes of virgin olive oil volatile compounds in a model system simulating domestic consumption: The role of biophenols
2015 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece
2015 Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds
2015 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Veronica, Villani; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Sip volume affects oral release of wine volatiles
2015 Genovese, Alessandro; Moio, Luigi; Sacchi, Raffaele; Piombino, Paola
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins
2015 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Lucia De, Luca; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda.
2015 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele
Stabilita' di emulsioni funzionali o/w addizionate di biofenoli estratti da acque di vegetazione
2014 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche
2014 Genovese, Alessandro; Leone, T.; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Volatile secondary metabolites of Greco (Vitis vinifera L.) must.
2014 Lamorte, Sa; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Saliva from obese individuals suppresses the release of aroma compounds from wine
2014 Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Esposito, S; Moio, Luigi; Cutolo, Pp; Chambery, A; Severino, V; Moneta, E; Smith, Dp; Owens, Sm; Gilbert, Ja; Ercolini, Danilo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Use of phenolic compounds from olive mill wastewater as valuable ingredients for functional foods | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Caporaso, Nicola; Formisano, Diego; Genovese, Alessandro | |
Treatment by fining agents of red wine affected by phenolic off-odour | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Lisanti, MARIA TIZIANA; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Moio, Luigi | |
RUOLO DEI COMPOSTI FENOLICI SUL RILASCIO DI AROMA DELL’OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2017 | Genovese, Alessandro; Yang, Ni; Linforth, Robert; Fisk, Ian; Sacchi, Raffaele | |
L’AROMA DELL’OLIO | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2017 | Sacchi, Raffaele; Genovese, Alessandro | |
Characterisation of lemon-flavoured olive oils | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Sacchi, Raffaele; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro | |
Metatranscriptomics reveals temperature-driven functional changes in microbiome impacting cheese maturation rate | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | DE FILIPPIS, Francesca; Genovese, Alessandro; Ferranti, Pasquale; Gilbert, J. A.; Ercolini, Danilo | |
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 2: simulazione dell’aroma retronasale. Indagine sull’influenza della saliva e del volume del sorso. | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Civitella, Alberto; Sacchi, Raffaele | |
Effect of olive mill wastewater phenolic extract, whey protein isolate and xanthan gum on the behaviour of olive O/W emulsions using response surface methodology | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele | |
Physical and oxidative stability of functional olive oil-in-water emulsions formulated using olive mill wastewater biophenols and whey proteins | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele | |
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2015 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; De Luca, L.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Temporal changes of virgin olive oil volatile compounds in a model system simulating domestic consumption: The role of biophenols | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele | |
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro | |
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Veronica, Villani; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Sip volume affects oral release of wine volatiles | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Moio, Luigi; Sacchi, Raffaele; Piombino, Paola | |
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Lucia De, Luca; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda. | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele | |
Stabilita' di emulsioni funzionali o/w addizionate di biofenoli estratti da acque di vegetazione | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele | |
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Genovese, Alessandro; Leone, T.; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele | |
Volatile secondary metabolites of Greco (Vitis vinifera L.) must. | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Lamorte, Sa; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi | |
Saliva from obese individuals suppresses the release of aroma compounds from wine | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Esposito, S; Moio, Luigi; Cutolo, Pp; Chambery, A; Severino, V; Moneta, E; Smith, Dp; Owens, Sm; Gilbert, Ja; Ercolini, Danilo |
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