Novel high-quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls: hedonic and textural properties, and carbon footprinting assessment / Falciano, A.; Puleo, S.; Colonna, F.; Moresi, M.; Di Monaco, R.; Masi, P.. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. - ISSN 0950-5423. - 58:8(2023), pp. 4332-4343. [10.1111/ijfs.16534]

Novel high-quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls: hedonic and textural properties, and carbon footprinting assessment

Falciano A.
Primo
;
Puleo S.
;
Colonna F.;Moresi M.;Di Monaco R.;
2023

2023
Novel high-quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls: hedonic and textural properties, and carbon footprinting assessment / Falciano, A.; Puleo, S.; Colonna, F.; Moresi, M.; Di Monaco, R.; Masi, P.. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. - ISSN 0950-5423. - 58:8(2023), pp. 4332-4343. [10.1111/ijfs.16534]
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Int J of Food Sci Tech - 2023 - Falciano - Novel high‐quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls hedonic (1).pdf

accesso aperto

Licenza: Non specificato
Dimensione 1.09 MB
Formato Adobe PDF
1.09 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/951696
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 0
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 0
social impact